English Version
This Site Is Available In English

من می‌توانم قدردانی کنم

من می‌توانم قدردانی کنم

ششمین جلسه از شصتمین دوره کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی پرستار با استادی راهنما مسافر وحید، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «چگونه در کنگره۶۰ قدردانی می‌کنم» و همچنین تولد اولین سال رهایی مسافر مهدی در روز شنبه 13 بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، وحید هستم یک مسافر؛

خیلی خدا را شکر می‌کنم که اجازه داده امروز در این جایگاه بنشینم، تقریباً یک هفته است که استرس امروز را دارم، از راهنمای خوبم آقا امین تشکر می‌کنم و امیدوارم هر جا هستند سلامت‌ باشند.
در رابطه با دستور جلسه خیلی فکر کرده‌ام که چه چیزی بگویم و چیزهایی هم برای گفتن آماده کرده بودم ولی درنهایت تصمیم گرفتم با توجه به دوقسمتی بودن دستور جلسه امروز از حس خودم و از چیزی که از کنگره ۶۰ دریافت کرده‌ام برايتان بگویم؛
بیش از دو سال است که لژیون گرفته‌ام و در این مدت آنچه از خداوند خواسته‌ام به من داده و آن حسی که می‌خواستم از خداوند به من داده شد، من اصلاً تصورش را هم نمی‌کردم که به این حس و حال امروزم برسم؛ یک مواقعی من به زبان می‌گویم که حالم خوب شده ولی درواقع در درونم در حال جنگ هستم ولی این را فهمیده‌ام که کنگره جایی است که آدم را به حال خوب می‌رساند و این حرف اغراق نیست و کوچک‌ترین شکی به آن راه ندارد.

خداوند را خیلی شکر می‌کنم و در این راستا باید اول بدانم که کنگره برای من چگونه جایی است، وقتی من به کنگره آمدم کنگره مسیری را پیش پای من گذاشت و به من گفت که تو باید در این مسیر قدم برداری، وقتی توی مسیر قرار گرفتم دیدم این مسیر خیلی ناهموار و بعضی جاهای آن خیلی سخت است، خیلی جاها من دلم شکست و خیلی جاها خوشحال شدم و خیلی وقت‌ها مجبور شدم سحرخیز باشم که این اصلاً دلخواهم نبود و قطعاً این برای هر مصرف‌کننده‌ای سخت است، حتی مجبور بودم سی‌دی بنویسم و برای اینکه خودم را با قوانین کنگره ۶۰ وفق بدهم خیلی سختی کشیدم ولی الآن فهمیدم همان‌طور که در سی‌دی عبور استاد امین گفتند که تحمل این سختی‌ها موجب شد امروز بتوانم اینجا بنشينم، همین‌که اجازه دارم اینجا بنشينم و حالا بخش حس که قسمتی مهم از حال خوبی است که دارم، بنابراین خدا را شکر می‌کنم که اینجا هستم.

در مورد قدردانی هم کنگره می‌گوید شما هم در کنگره و هم در بیرون از کنگره می‌توانید قدردانی کنید، آقای مهندس هم چهارشنبه کلمه شکرگزاری را گفتند که دیدن و قدردانی و بازپرداخت آنچه از دیگران به من داده می‌شود حالا ازلحاظ مالی و ازنظر محبت و از هر لحاظ دیگری؛ واقعاً کسانی که درکنگره هستند و خدمتگزار هستند و کنگره‌ای می‌مانند خودِ آقای مهندس و بزرگ‌ترهای کنگره می‌گویند که هرچقدر در کنگره بمانیم به کنگره بدهکارتر می‌شویم و واقعاً هم به همین شکل هست ولی به نظرم من می‌توانم قدردانی کنم از کسانی که در کنارم هستند و از اعضای خانواده‌ام و از راهنمایم و از معلمم و از کسی که زحمت ریختن یک چایی را برایم می‌کشد و از کسی که لباسم را اتو می‌کند و از کسی که با من زندگی می‌کند و در کنار من هست، می‌شود قدردانی کرد و من این را یاد نگرفته بودم و کنگره به من یاد داد که کوچک‌ترین نعمت‌هایی که دارم را ببینم و به یاد داشته باشم؛ الآن خدا را شکر می‌کنم نه به این دلیل که حالم گاهی خوب است و گاهی بد است، بلکه خدا را برای تمام مواقع شکر می‌کنم چون می‌دانم در همه آن‌ها حکمتی است؛ امیدوارم قدردان نعمت‌های خداوند و قدردان نعمت‌هایی که کنگره به من داد و قدردان نعمت‌هایی که از حضور دیگران در زندگی خودم دریافت می‌کنم باشم و بتوانم آن‌ها را جبران کنم.

خب قسمت دوم دستور جلسه تولد یک‌سال رهایی آقا مهدی است که از ایشان می‌خواهم بایستند و تشویقشان کنید؛ خب به مهدی تبریک می‌گویم و به خانواده‌اش و همسفرانش و به دختر کوچکش تبریک می‌گویم، چیزی که از حضور مهدی در لژیون به یاد دارم این است که در چندماه اول هنوز خواسته رهایی در او شکل نگرفته بود که این در خیلی از افرادی که در کنگره حضور می‌یابند به وجود می‌آید ولی مدتی بعد از حضورش در کنگره آن بذر به شکل واقعی کاشته شد و تصمیمش قطعی شد و ماند و به رهایی رسید و توانست خانواده‌اش را استحکام ببخشد و توانست ازلحاظ مالی به کار خود برگردد و خانواده‌اش به آرامش نسبتاً خوبی رسیدند؛ من برای مهدی خیلی خوشحالم، شخصیت خیلی خوبی دارد و الآن هم در سایت نمایندگی خدمت می‌کند ولی خب به قول آقای مهندس که هنوز به اولین دروازه‌های آن حس کنگره‌ای نرسیده و به خودش هم گفته‌ام که راهنما شدن و لژیون زدن می‌تواند تازه انسان را به آن حس برساند؛

امیدوارم در کنگره ماندگار شود و قدردان این نعمتی که خداوند به او داده باشد و انشاالله در ادامه در آزمون راهنمایی قبول شود و لژیون بزند و همان‌طور که به دیگران کمک خواهد کرد که از اعتیاد و تاریکی خارج شوند به خودش هم کمک کند که از آن تاریکی‌های درونی خارج شود؛
یک‌بار دیگر به خودش و به پدرش و خانواده‌اش تبریک می‌گویم و در رأس به آقای مهندس تبریک می‌گویم.

ممنونم که به صحبت‌های من توجه نمودید. 

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛

از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم این بستر را برای ما آماده کردند که با تخریب‌های زیادی که داشتیم به رهایی برسیم، از راهنمای عزیزم آقا وحید تشکر می‌کنم که با آرامش خود به من آموختند با سختی‌ها بجنگم، از کل اعضای نمایندگی پرستار تشکر می‌کنم، از ایجنت محترم، مرزبانان محترم و خدمتگزاران عزیز تشکر می‌کنم. از همسفرانم، پدر و مادرم و به‌ویژه از همسر عزیزم که به‌خوبی من را تحمل کردند سپاسگزارم، همسرم به‌قدری فداکار بود که به‌نوعی جلوتر از من به کنگره آمد و پیگیر رهایی من بود، زمانی که به کنگره آمدم حال خرابی داشتم، میزان تخریب من بسیار بالا بود، ازآنجایی‌که تجربه ترک اعتیاد نداشتم ورود به کنگره برایم بسیار نامفهوم بود و در ماه‌های ابتدایی قصدی برای کنار گذاشتن نداشتم. با آموزش‌هایی که دریافت کردم متوجه شدم که در اینجا به تمام خواسته‌هایم و آرزوهایم خواهم رسید،  متوجه شدم که باید در کنگره قدر همین صندلی که بر رویش می‌نشینم را خیلی بدانم چون به همین راحتی به دست نمی‌آید، به راهنمای عزیزم قول دادم که سال آینده حتماً در امتحان گزینش راهنما شرکت کرده و شال نارنجی را به گردن بیاویزم، از راهنماهای همسفرانم نیز تشکر می‌کنم. در ضمن آن قولی را که در روز رهایی به آقا محمود ایجنت محترم همسفران آقا دادم که این تصویر را نگهداری کنم، باید یادآور شوم که همواره پاسدار این تصویر هستم.

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر؛

من هم تبریک می‌گویم این روز را به خانواده محترمشان خدمت ایجنت‌های محترم مرزبانان عزیز همین‌طور راهنمای محترمشان آقا وحید و تبریک می‌گویم به آقا مهدی این روز قشنگ را و این تولد زیبا را تبریک می‌گویم ه این خانواده کنگره‌ای که در کنار هم قدم برداشتند و حرکت کردند به سمت آگاهی به سمت رشد تا بتوانند یک انسان را که عزیزترین فرد زندگی‌شان هست را نجات دهند و در کنارش خودشان هم به آگاهی و آرامش برسند تبریک میگم خدمت خانم اعظم عزیزم خانم مهری جان و همین‌طور خانم نرگس عزیز و امیدوارم در ادامه مسیر همیشه مستدام باشند قطعاً تولدها حاوی پیام‌هایی هستند که باید به گوش تازه واردین برسد وظیفه کسانی که این تولد را برگزار می‌کنند این است که این پیام را برسانند به گوش این عزیزان.

قطعاً زمانی که در مسیر قرار بگیری قطعاً با موانعی روبرو میشوی حتماً راه سخت است قطعاً مسیر پر از فراز و نشیب اما زمانی که امیدوار باشی صبور باشی و حرکتت ادامه‌دار باشد حتماً شما هم این جایگاه زیبا را تجربه خواهید کرد و لذت خواهی برد یکی از پیام‌هایی که تولد آقا مهدی عزیز دارد حضور همسفران است استاد امین روزی که تشریف آوردند شعبه جهت جشن همسفر فرمودند یکی از معیارهای یک شعبه قوی این است که همسفرهای زیاد با عملکردهای خوب داشته باشد یعنی اینکه همسفر وقتی عملکرد خوبی داشته باشد می‌تواند راندمان یک شعبه را بالا ببرد مسافری هم که همسفر خوبی در کنارش باشد قطعاً سفر بهتری خواهد داشت و آرامش بیشتری خواهد داشت و تفاوت بسیار زیادی هست بین مسافری که همسفر خودش را به کنگره آورده و مسافری که همسفر ندارد انشالله حضور این همسفران عزیز پیامی باشد برای مسافرانی که هنوز همسفر خود را به کنگره نیاورده‌اند مجدد خدمت این بزرگواران تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم که در ادامه جایگاه‌های ناب کنگره را تجربه کنند. خانم اعظم عزیزم زمانی که وارد لژیون شدند شرایطی داشتند که راحت می‌توانستند. بگویند که من نمی‌توانم بیایم اما حرکت در مسیر کردند سی‌دی‌های خود را مرتب نوشتند رهایی ۴۰ سی دی خود را گرفتند و این جایگاه زیبا را تجربه نمودند بازهم این روز قشنگ را خدمتشان تبریک عرض می‌کنم.

سلام دوستان اعظم هستم یک همسفر، می خواستم این روز را تبریک بگویم به همه و از خدای خودم تشکر نمایم به خاطر این روز عزیز از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان خیلی تشکر می‌کنم و همینطور از همه کسانی که در کنگره زحمت می کشند از ایجنت محترم تشکر می‌کنم همینطور از راهنماهای خودم از راهنمای محترم پسرم آقا وحید خیلی تشکر می‌کنم زیرا زحمت زیادی برای پسرم کشیدند و از همه ممنون و متشکرم.

سلام دوستان مهری هستم یک همسفر؛

در کتاب ۶۰ درجه آقای مهندس می‌فرمایند که تولدها شبیه همدیگر است و برداشت من این است که با هر تولد درواقع تولد آقای مهندس متجلی می‌شود زیرا که ایشان الگوی انسان‌های دربندی هستند که به رهایی می‌رسند، از راهنماهای عزیز تشکر می‌کنم و امیدوارم که هرجایی که هستند به‌سلامت باشند، به خواهران عزیز آقا مهدی و دختر کوچکشان هم تبریک عرض می‌کنم، از خدمتگزاران محترم شعبه پرستار نیز تشکر می‌کنم، خانم زینب مدت زیادی نیست که به این لژیون آمده‌اند اما صفا و صمیمیت خاصی داده‌اند، امیدوارم که در ادامه جایگاه‌های خدمتی کنگره را تجربه کند و به هدفی که در ذهنشان هست برسند.

سلام دوستان زینب هستم یک همسفر؛

این اولین تولدی است که ما تجربه می‌کنیم و خیلی حس خوبی دارد که انشالله قسمت همه همسفران و مسافران کنگره بشود به مسافرم خیلی تبریک می‌گویم خیلی خوش‌قلب و مهربان است و برای همه خوبی می‌خواهد و امیدوارم خداوند برایش بهترین‌ها را فراهم نماید از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم از راهنمای خوبم خانم مهری و همین‌طور راهنمای قبل خانم ریحانه خیلی تشکر می‌نمایم و قدردان زحماتشان هستم از آقا وحید خیلی تشکر می‌کنم از خداوند می‌خواهم نوری که ایشان به زندگی ما بخشیدند هزاران برابرش به زندگی خودشان بازگردد از تمام زحمتکشان کنگره تشکر می‌نمایم از خانواده محترم همسرم تشکر می‌نمایم خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم و بابت امروز خداوند را شاکر هستم.

سلام دوستان محمد هستم یک همسفر؛

خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم، تولد مهدی عزیز را به خانواده محترمشان و به خانواده بزرگ کنگره ۶۰ تبریک عرض می‌کنم کاری که کنگره انجام می‌دهد در واقع استحکام خانواده است و در نتیجه برای یک اجتماع مفید است، معمولا همسفران مادر راحت‌تر به کنگره می‌آیند من امیدوارم که همسفران پدر نیز وارد کنگره شده و از مسافرشان حمایت کنند.

سلام دوستان نصرالله هستم یک همسفر؛

از راهنمای خوبم آقا محمد تشکر می‌کنم، از آقا وحید هم تشکر می‌کنم امیدوارم که به هر چیز در زندگی می‌خواهد دست یابد، امیدوارم که این حال خوب مرا همگی داشته باشند، روزی که به کنگره آمدم حال خیلی خرابی داشتم ،از آنجایی که من حتی یک سیگار هم نمی‌کشیدم نمی‌توانستم قدم به کنگره بگذارم، پس از گذشت ۱۰ - ۱۵ روز حالم خوب شد و باز هم امیدوارم که این حال خوب را همگی همسفران پیدا کنند، از تمامی عواملی که در کنگره زحمت می‌کشند به خصوص آقای مهندس تشکر می‌کنم که با حرکتشان خانواده‌ها را به آرامش می‌رسانند.

عکاس:مسافر کوشیار لژیون نهم 

تایپ و ویراست:مسافر علی اکبر لژیون ششم مسافر کوشیار لژیون نهم مسافر محسن لژيون پنجم 

بارگزاری: مسافر مهدی لژیون دهم 

وبلاگ نمایندگی پرستار 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .