English Version
This Site Is Available In English

همسفر نور امید را در دل خانواده‌ روشن می‌کند

 همسفر نور امید را در دل خانواده‌ روشن می‌کند

چهارمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی عمومی همسفران و مسافران کنگره۶۰ نمایندگی دکتر مسعود به استادی راهنما همسفر سپیده، نگهبانی راهنما همسفر زینب و دبیری راهنمای ویلیام وایت همسفر فهیمه با دستور جلسه «هفته همسفر» روز یکشنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

این هفته پرشگون را خدمت اولین همسفران کنگره خانم آنی بزرگ، خانم کماندار، خانم شانی و استاد امین تبریک عرض می‌کنم. مثل گیسویی که باد آن را پریشان می‌کند هر دلی را روزگاری عشق ویران می‌کند‌. ما قبل از این‌که وارد کنگره شویم کنار یک انسان معتاد زندگی می‌کردیم. خود کلمه زن معتاد، مادر و پدر معتاد، خواهر معتاد، بار منفی زیادی برای انسان دارد؛ اما زمانی که وارد کنگره شدیم به ما نقش داده شد، برای مصرف‌کننده نقش مسافر و برای کسانی که همراه مصرف کننده بودند نقش همسفر داده شد. وقتی به انسان نقشی داده می‌شود صد خودش را می‌گذارد تا نقشش را خوب بازی کند.

چرا همسفران این نقش را خوب ایفا می‌کنند؟ چون یک نقش مثبت و حامی و کمک‌کننده است. در کنگره برای واژه همسفر تعریفی داریم که می‌گوید: همسفر کسی است که سابقه اعتیاد ندارد و برای تعالی اهداف کنگره۶۰ تلاش می‌کند. یکی از مهم‌ترین اهداف کنگره۶۰ درمان اعتیاد و رهایی مسافران است. طبق فرمایش آقای مهندس درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است.  یک همسفر در به تعادل رسیدن مسافر نقش به‌سزایی دارد.

آقای مهندس می‌فرمایند همسفران بال پرواز مسافران هستند. یک همسفر چگونه می‌تواند بال پرواز باشد؟ زمانی که بپذیرد یک مصرف کننده بیمار است و احتیاج به کمک و حمایت دارد. من در نقش همسفر این قدرت حمایتگری را دارم، نقش همسفر امید را در دل خانواده‌ها روشن می‌کند. همسفر قبل از ورود به کنگره رنج می‌کشید و فکر می‌کرد کار بیهوده‌ای است ماندن و صبر کردن و زندگی کردن با یک فرد معتاد هیچ معنایی ندارد، اما وقتی در نقش همسفر وارد کنگره می‌شویم برای رنجهایمان معنا و دلیلی پیدا می‌کنیم که این رنج‌ها بیهوده نیست.

در قرآن کریم آمده است: لَقَد خَلَق الاِنسانَ فی کَبَد ما انسان را در رنج آفریدیم؛ اگر انسان سختی و رنجی در کنگره می‌کشد، اگر مسافرش خرابکاری می‌کند و مدت طولانی آمده و نتیجه نگرفته می‌داند، رنجش بیهوده نیست. مسافران و همسفرانی که از این گذرگاه سخت عبور می‌کنند و کنار هم می‌مانند دیگر هیچ مشکلی آن‌ها را از پا در نمی‌آورد. یک مسافر زمانی می‌تواند سپاسگزار باشد که اول از خودش تشکر کند که دارد به حال خوش می‌رسد، وقتی سپاسگزار خودت باشی آن زمان می‌توانی از همسفرت، از کنگره و از خدمتگزاران کنگره سپاسگزاری کنی.

تصاویر برگزاری جشن هفته همسفر 

تایپ و ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر شیدا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسر فاطمه (لژیون هشتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر رها نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر مسعود

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .