English Version
This Site Is Available In English

گپ و گفت صمیمانه با مدیر داخلی کلینیک فرشته و پرستار محترم سرکار خانم مطلق

گپ و گفت صمیمانه با مدیر داخلی کلینیک فرشته و پرستار محترم سرکار خانم مطلق

سلام دوستان، هادی هستم یک مسافر و امروز افتخار مصاحبه با مدیر داخلی کلینیک فرشته، خانم مطلق، را دارم.

خانم مطلق، با تبریک هفته پرستار، از شما متشکرم که وقت خود را برای این گفتگو اختصاص دادید.

 

1. لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید.

سلام دوستان نازنین هستم یک همسفر.  14 سال است بعنوان مدیر داخلی در کلینیک فرشته مشغول به کار هستم .

2. لطفاً از تجربیات کاری خود در حوزه پرستاری برای ما بگویید.
من تحصیلات خود را در رشته پرستاری در دانشگاه آزاد در سال 1371 آغاز کردم. در بیمارستان‌های مختلفی مانند بیمارستان ارتش و بیمارستان مردم به عنوان پرستار جانبازان خدمت کردم. پس از حدود 14 سال، وارد حوزه طب سنتی شدم و تحصیلاتم را در این زمینه ادامه دادم. همچنین در بخش‌های جراحی‌های کوچک نیز فعالیت داشتم. در حال حاضر، حدود 14 سال است که در کلینیک فرشته مشغول به کار هستم.

 

3. چه شد که به کلینیک فرشته و حوزه درمان MMT پیوستید؟
از ابتدا، من به مدیریت علاقه‌مند بودم و این انگیزه در وجودم بود. وقتی به کلینیک فرشته آمدم، قصد ماندن نداشتم و فقط برای کمک به راه‌اندازی کلینیک و رسیدن به ثبات اولیه، به خانم دکتر تکیه فردی کمک می‌کردم. در آن زمان، تمایلی به کار در کلینیک‌های ترک اعتیاد و سر و کار داشتن با مصرف‌کنندگان مواد مخدر نداشتم. اما با گذشت زمان و حضور در لژیون پزشکان و شنیدن صحبت‌های جناب مهندس دژاکام، دیدگاهم تغییر کرد.
تجربه رهایی دومین فرد در کلینیک فرشته با مدل کنگره 60، نقطه عطفی برای من بود. من تولد دوباره یک انسان را شاهد بودم و این تجربه، علاقه‌ام را به این حوزه برانگیخت. درک کردم که اینجا جایی است که می‌توانم به آن کمک کنم و تفاوتی ایجاد کنم.

4. در کلینیک فرشته، دو گروه متمایز از مراجعان وجود دارند که هر کدام رویکرد متفاوتی در مسیر درمان خود دارند. گروه اول، افرادی هستند که از سیستم MMT استفاده می‌کنند و هدفشان درمان است. در مقابل، گروه دوم، مسافران و همسفران کنگره 60 هستند که با انگیزه‌ای متفاوت به کلینیک مراجعه می‌کنند.به نظر شما تفاوت این دو گروه در چیست ؟
برخلاف باور عموم، دریافت دارو در کلینیک فرشته محدودیت‌هایی دارد و افراد نمی‌توانند به‌طور نامحدود و بدون نظارت، دارو دریافت کنند. آنها باید تحت نظارت پزشک متخصص، دوره درمانی مشخصی را طی کنند. با این حال، برخی از مراجعان تمایل دارند فقط دارو دریافت کنند و علاقه‌ای به شرکت در کلاس‌ها و دنبال کردن مدل کنگره 60 ندارند. این افراد به دنبال جایگزینی مواد مصرفی خود با دارو هستند و علی‌رغم مشاوره‌ها و توصیه‌های ما، تمایلی به شرکت در برنامه‌های کنگره 60 ندارند.
در مقابل، مسافران کنگره 60 رویکردی جامع‌تر دارند. آنها علاوه بر دریافت دارو، در کلاس‌های جهان‌بینی شرکت می‌کنند، آموزش‌های کنگره 60 را فرا می‌گیرند و به‌طور فعال در روند درمان خود مشارکت دارند. این رویکرد باعث می‌شود که نتایج بهتری در درمان به دست آورند و به درمان قطعی و حال خوش دست پیدا کنند. نظم، انضباط، لباس‌های سفید و مرتب، و رفتار مناسب با دیگران، از ویژگی‌های بارز مسافران کنگره 60 است.
تجربه نشان داده است که افرادی که با مدل کنگره 60 درمان را آغاز می‌کنند، در مدت زمان کوتاه‌تری به رهایی و بهبود می‌رسند. در حالی که برخی از مراجعان کلینیک فرشته، علی‌رغم گذشت زمان، همچنان درگیر دریافت دارو هستند و به درمان کامل دست نمی‌یابند.

5. شما در ابتدا علاقه‌ای به کار در کلینیک‌های درمان اعتیاد نداشتید، اما اکنون 14 سال است که در کلینیک فرشته مشغول به کار هستید. چه چیزی باعث شد این مدت طولانی در اینجا بمانید؟
خوب، دلیل اصلی من، دیدن تغییر و تحول در زندگی افراد بود. من شاهد بودم که چگونه مردان و زنان، جوان و میانسال، با شرایط روحی و جسمی نامناسب، وارد کلینیک و کنگره 60 می‌شدند، و بعد از حدود یک سال، با حالتی کاملاً متفاوت و بهبودیافته، به زندگی عادی بازمی‌گشتند. این احساس که در مسیر درست هستم و در روند بهبود و بازگشت به زندگی این افراد نقش دارم، انگیزه‌ای قوی برای من بود.
ممکن است بسیاری از مراجعه‌کنندگان ندانند که این کار چقدر دشوار است. ما گاهی اوقات ساعت‌ها سرپا می‌ایستیم تا سهمیه دارو را دریافت کنیم، سپس آن را حمل کرده و به انبار کلینیک منتقل می‌کنیم. این کار برای یک خانم بسیار طاقت‌فرسا است، اما من با اشتیاق این کار را انجام می‌دهم، زیرا می‌دانم که این دارو برای ادامه سفر و رهایی مسافران حیاتی است. من تلاش می‌کنم تا جایی که در توانم است، برای کمک به رهایی این افراد تلاش کنم.
این روحیه خدمت و فداکاری را از پدرم آموختم. ایشان رئیس یک ایستگاه آتش‌نشانی بودند و علی‌رغم نقش مدیریتی خود، همیشه در عملیات‌های اطفای حریق و نجات جان انسان‌ها حضور فعال داشتند. از ایشان آموختم که برای کمک به دیگران باید از خودگذشتگی کرد و این درس را در کارم به کار می‌بندم.

6. نظر شما در مورد روش درمانی کنگره 60 چیست؟
من به شدت به این روش اعتقاد دارم، زیرا شاهد نتایج شگفت‌انگیز آن در کلینیک فرشته بوده‌ام. من شخصاً شاهد رهایی‌های متعددی بوده‌ام و تفاوت آن را با سایر روش‌های درمان مشاهده کرده‌ام. به همین دلیل، به مراجعین کلینیک توصیه می‌کنم که به کنگره 60 بپیوندند. من به وضوح تغییر و تحول مسافران را در کنگره می‌بینم و این برایم دلیلی محکم بر اثربخشی این روش است. وقتی در کنگره این تعداد رهایی وجود دارد، نشان‌دهنده‌ی درستی و کامل بودن این روش است. من در لژیون پزشکان، شاهد رهایی‌های بسیاری از شعب مختلف بوده‌ام، و این ایمان من را به این روش تقویت می‌کند.
بخش جهان‌بینی و آموزش‌های کنگره 60 نیز بسیار ارزشمند است. من خودم با استفاده از این آموزش‌ها توانسته‌ام زندگی‌ام را بهبود بخشم، حتی بدون اینکه مستقیماً با اعتیاد درگیر باشم. کنگره 60 مانند یک دانشگاه جامع است که آموزش‌های ناب و کاربردی برای زندگی بهتر ارائه می‌دهد.

7. با توجه به این که شما خودتان را همسفر معرفی کردید و در کلینیک فرشته هم مسافران و هم همسفران را می بینید ، نقش همسفر را در درمان یک مسافر چقدر مهم می دانید ؟

    برای یک درمان خوب و یک سفر مناسب، همسفر نقش بسیار مهمی دارد. همان مقدار که می تواند سفر را برای مسافرش راحت تر و دلچسب تر کند، به همان میزان می تواند با نا آگاهی و دخالت سفر را برای مسافرش سخت و حتی غیر ممکن کند. همسفر به قول جناب مهندس: یک بال پرواز برای مسافرش است، یعنی باید تعادل را در خانه و خانواده ایجاد کند تا مسافرش درمان بشود، نه اینکه تبدیل به یک وزنه به پای مسافر شود. همسفر باید آموزش ببیند و نقش حمایتی داشته باشد نه نقش نظارتی .
    یعنی باید با آموزشها پیش برود و یاد بگیرد حال خوش خودش باعث ایجاد حال خوش در مسافرش هم می شود. نباید دایما در حال چک کردن مسافرش باشد که مثلا سر ساعت دارویش را مصرف کرده یا خیر؟ یا سی دی هایش را نوشته یا نه؟ اول باید یاد بگیرد حال خودش را خوب کند، در این صورت می تواند یک همسفر واقعی باشد .


8. خانم مطلق، با توجه به تجربه‌ی ارزشمندتان در کلینیک فرشته، چه توصیه‌ای برای کسانی دارید که هنوز برای درمان اقدام نکرده‌اند یا راه درمان را نیافته‌اند؟
ابتدا به خانواده‌ها می‌گویم که نترسند. اگر فرزند یا همسر شما با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کند، بدانید که پایان راه نیست. این بیماری مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر، درمان دارد. کنگره 60 و جناب مهندس دژاکام، راه درمان قطعی این بیماری را یافته‌اند. ده‌ها هزار بیمار با شرایط مختلف به کنگره 60 مراجعه کرده‌اند و پس از درمان موفق، اکنون زندگی سالم و پرباری دارند.
پس به یاد داشته باشید که تنها نیستید و هنوز امید وجود دارد. کنگره 60 درمان قطعی این بیماری را ارائه کرده است. به افراد مبتلا نیز می‌گویم که هرگز دیر نیست. در هر سنی و با هر شرایطی، راه درمان وجود دارد. افرادی با روش کنگره درمان شده‌اند و اکنون در صحت و سلامت جسم و روان به سر می‌برند. شما نیز می‌توانید.

شروع و پایان این مسیر در دستان خود شماست. ما به عنوان افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنیم، تنها راه درست را به شما نشان می‌دهیم. کافی است اراده کنید و مسیر درمان را انتخاب نمایید.

در پایان، خانم مطلق، آیا پیامی برای خوانندگان دارید؟
بله، من به خوانندگان عزیز می‌گویم که کنگره 60 راه درمان قطعی اعتیاد را یافته است. اگر هنوز برای درمان اقدام نکرده‌اید، وقت را تلف نکنید و به کنگره مراجعه کنید. درمان امکان‌پذیر است.

از این مصاحبه و فرصتی که به ما دادید، سپاسگزارم.


«گروه سایت نمایندگی کلینیک فرشته»
مصاحبه و تایپ: مسافر هادی (لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: مسافر مهدی (لژیون یکم)
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .