English Version
This Site Is Available In English

قدر دانی به معنی سپاسگزاری

قدر دانی به معنی سپاسگزاری

موضوع و مطلبی که می‌خواهم درباره آن بنویسم مطلبی بسیار زیبا، با معنا و مفاهیم زیادی می‌باشد اول می‌بینیم که کلمه قدردانی در جوامع بشری از اهمیت بسیاری برخوردار است و اگر انسان در طول مسیر زندگی خود سر مسائل ناچیزی قدردانی و شکرگزاری کند دنیای اطراف خود را به صورت دیگری خواهد دید و در میان دیگران محبوبیت بیشتری خواهد داشت.
کلمه قدردانی آن‌قدر کلمه زیبا، قشنگ و با مفهومی است که با انجام دادن و عمل کردن به آن در زندگی خودمان به موفقیت و جایگاه خوبی خواهیم رسید و اگر بخواهیم این کلمه را معنی کنیم و تفکیک کنیم از دو واژه قدر به اضافه دانستن می‌باشد. قدر به معنای ارزش، مقام، چیزی یا کسی می‌باشد و دانی که همان دانستن می‌باشد و انسان را به ملکوت اعلا می‌رساند؛ پس قدردانی به معنی سپاسگزاری، شکرگزاری می‌باشد. ما در جامعه خود با مسائل بی‌شماری مواجه می‌شویم و اگر قدردانی کنیم و گذشت را سرلوحه زندگی‌مان قرار دهیم به ترقی و رشد روز افزونی خواهیم رسید و ما در روابط انسانی بیشتر از این کلمه قدردانی استفاده می‌کنیم.
قدر‌دانی یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین کلمه در جامعه‌شناسی و رسیدن به ارزش‌های والای خداوند می‌باشد که به اشکال گوناگون در میان انسان‌ها تبادل پیدا می‌کند و ما باید اول شکرگزار خداوند متعال باشیم که ما را در این مسیر قرار داد و دوباره به ما فرصت زیستن در این جهان را داد.
ما اگر از خدا خواسته‌ داشته باشیم به طور مستقیم که این قدرت مطلق که منظور، خداوند می‌باشد را نظاره‌گر نمی‌شویم. خدا به وسیله آن آگاهی و علمی که دارد این جهان را اداره می‌کند و خداوند سخنان و بیانات خود را در کتاب آسمانی گفته است که ما باید آن‌‌ها را بخوانیم و به آن‌ها عمل کنیم.
کلمه قدردانی که مخصوصا از رب، مربی و استاد خیلی مهم است و برای همه ما واجب و اساسی می‌باشد که در زندگی خود ملموز کنیم و خداوند متعال برای برآورده شدن خواسته‌های انسانی و برای کمک به ما افکار، اندیشه‌ها و ایده‌های بزرگ و محکمی در ذهن برخی انسان‌های آگاه و عالم می‌گذارد که بتوانند با پیاده کردن این اندیشه‌ها و کارهای بزرگ بتوانند به ما در مسائل سخت و دشوار کمک رسانی کنند و برای همین مشکل ما برطرف می‌شود و ما شاکر خداوند متعال هستیم. این که خدا در ذهن بنیان‌گذار کنگره ۶۰، جناب آقای مهندس دژاکام قرار داد و به ایشان قدرت داد تا بتواند مسئله اعتیاد به موادمخدر را حل کند و جایگاه بزرگ و مقدس را برای ما بسازد.
ما وقتی وارد آن جایگاه شدیم، حالا خودمان را روی پله موفقیت قرار دادیم و اولین کسی که پیش‌قدم ما شد راهنما بود. راهنما کسی است که راه را برای ما نمایان کرد در مسیری که قبلا آن را نمی‌شناختیم و همش در تاریکی به سر می‌بردیم و همه چیز به دید ما تیره و تار بود ما باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم و از همه کسانی که در آن مکان مقدس خدمت می‌کنند قدردانی و سپاسگزاری کنیم و آن‌ها باعث شدند که ما درس و علم زیستن را بیاموزیم و کلمه قدردانی در کنگره ۶۰، بسیار مهم می‌باشد و ما نباید فقط زبانی قدردانی کنیم ما باید با عمل کردن و فرمانبرداری کردن و خدمت کردن قدردان زحمت‌های آن‌ها باشیم که چراغ امید قلب ما را دوباره روشن کردند و ما هرروز که از خواب بیدار می‌شویم و چشم‌هایمان را بروی این هستی می‌گشاییم.
خداوند متعال دوباره این فرصت را به من داد تا باشم و قشنگی‌های این هستی را لمس کنم. در کنگره ۶۰ هر چقدر تلاش کنیم باز  نمی‌توانیم زحمات راهنماها، مرزبان‌ها و ایجنت را جبران کنیم و ما باید همیشه قدردان آن‌ها باشیم و در آخر باید شکرگزار خداوند متعال و بنیان‌گذار کنگره ۶۰، جناب آقای مهندس دژاکام و تمام مسولان، مرزبانان، ایجنت و راهنماها و بقیه باشیم، آن‌ها بودند که به ما زندگی دوباره بخشیدند و ما باید شکرگزار و قدردان آن‌ها تا آخرین لحظه زندگی خودمان هستیم و فرمایشات آن‌ها را سرلوحه زندگی خودمان قرار می‌دهیم و پله‌پله با فرمانبرداری کردن از آن‌ها ذهنیت و افکار خودمان را به سوی راه‌های مثبت می‌گذاریم تا موفقیت بیشتری در زندگی‌مان داشته باشیم.
در کنگره ۶۰ کلمه قدردانی، احترام گذاشتن و رعایت قوانین پایه محکمی در رسیدن به جایگاه بالاتر و رهایی از بند اعتیاد و ضدارزش‌ها می‌باشد. ممنونم که مقاله من را خواندید.


نویسنده : همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون‌ سوم)
تایپ: همسفر شيوا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون‌ اول)
ارسال: همسفر جمیله رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .