English Version
This Site Is Available In English

سکون بر هیچ موجودی جایز نیست

سکون بر هیچ موجودی جایز نیست

دومین جلسه از دور سی و پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره 60 نمایندگی ایمان با استادی دیدبان محترم مسافر محمدصادق صداقت، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه " وادی یازدهم و تأثیر آن روی من" شنبه 11 آذر 1402 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم.
برای وادی یازدهم همین دو پارامتر جوشان و خروشان را انتخاب می‌کنم، ازنظر من همین دو پارامتر برای فهمیدن وادی کافی است.
این دو موضوع در همه جای زندگی انسان کاربرد دارد و معنی آن حرکت است تا در نتیجه به بحر و اقیانوس برسیم؛ منظور از بحر و اقیانوس برای هر کس متفاوت است، برای یکی این بحر و اقیانوس علم و دانش، برای شخصی موقعیت مالی و یا جایگاه اجتماعی و دیگری جایگاه ورزشی، هر کس می‌تواند برداشت شخصی خودش را برای بحر و اقیانوس داشته باشد؛ از هر نظری که بخواهیم این بحر را برداشت کنیم برای وصل شدن به آن باید جوشان و خروشان بود.
هیچ‌چیزی در ساکن بودن و سکون به دست نمی‌آید.
امروز یک فرد برای انضباطی نزد من آمده بود، به او گفتم هدف زیبا است و مسیر درست، ولی گمان نکن این مسیر سختی ندارد و به‌راحتی حاصل می‌شود؛ هدف درمان اعتیاد است، هدفی است که تمام دنیا در درمان آن مانده‌اند و مسیر متد DST، درمان تدریجی ولی دلیل بر آن نمی‌شود که سختی نداشته باشد.
ما باید تلاش کنیم، باید جوشان و خروشان باشیم و منظور از جوشان و خروشان از روی عصبانیت و خشم نیست؛ بلکه از روی فعالیت و حرکت و خدمت کردن در کنگره 60 است.
در کنگره در جایگاه‌های مختلف، چه در سفر اول و چه در سفر دوم برای مسافران و هم‌سفران امکان خدمت کردن وجود دارد و اولین خدمت، اعلام سفر و مشارکت کردن است که این کار هم خدمت به خود است و هم خدمت به شخص تازه‌وارد است.

در زندگی، بیشتر اوقات انسان‌های بزرگی در مسیر ما هستند ولی تا خودمان نخواهیم هیچ اتفاقی برایمان رخ نخواهد داد. هر اندازه که کبوتر هم‌نشین باز یا عقاب شود در ماهیتش تغییری رخ نخواهد داد؛ ولی این اتفاقی است که ما در کنگره با فرا گرفتن جهان‌بینی رقم می‌زنیم و در ماهیت خود تغییر ایجاد می‌کنیم.
یک ضرب‌المثل قدیمی در کنگره وجود داشت که راهنمایان از آن استفاده می‌کردند و آن‌هم این بود که اگر با مگس‌ها بپری عاقبتت به سطل زباله ختم می‌شود و اگر با عقاب‌ها بپری عاقبتت نوک قله است.
در زندگی، کسانی که دانش دارند، تیزبین هستند و تجربه دارند به عقاب تشبیه شده‌اند.
ماندن، سفر کردن و خدمت کردن در کنگره 60 شهامت می‌خواهد و دوستانی که در مقاطع مختلف در کنگره در حال خدمت هستند و حتی مسافرانی که در حال سفر کردن هستند و با خودشان روبرو شده‌اند به این شهامت رسیده‌اند.
تهیه، تنظیم و ارسال: مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .