English Version
This Site Is Available In English

شیشه درمان دارد

شیشه درمان دارد

دهمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی- خصوصی خانم‌های مسافر نمایندگی گنجعلی خان کرمان، با استادی مسافر مونا دبیر شورای اسیستانت های گروه خانم‌های مسافر، نگهبانی مسافر آسیه و دبیری مسافر سمیه، با دستور جلسه «تخریب شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز جمعه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
کنگره یک سازمان مردم‌نهاد می‌باشد که باهدف درمان و پیشگیری از اعتیاد تأسیس‌شده است. هدف کنگره ۶۰ ارائه راهکارهایی برای پیشگیری افراد و خانواده‌ها از اعتیاد می‌باشد و اگر بیماری اعتیاد گریبان گیر خانواده‌ها شده باشد، کنگره ۶۰، راهکارهای بسیار مفیدی برای درمان قطعی اعتیاد می‌دهد. بارها آقای مهندس تأکید کرده و گفته‌اند: درمان اعتیاد؛ یعنی فردی که مصرف شیشه، هروئین، تریاک و... دارد و بعد از درمان در کنگره و طی شدن پروسه درمانی حداقل 10 ماه، با نوشتن سی‌دی‌ها و خوردن دارو به‌صورت مرتب؛ در انبار هروئین بتواند خواب آرامی داشته باشد و یا شخصی که مصرف‌کننده شیره است، بعدازاینکه در کنگره درمان شد، بتواند یک‌شب، آرام در انبار شیره و تریاک بخوابد و خوابش ببرد. این اتفاق در کنگره 60 می‌افتد، کما اینکه من ۱۱ سال پیش، با مصرف شیشه و انواع قرص‌های اکستازی به کنگره آمدم، الان برایم فرقی نمی‌کند که اینجا کوهی از شکر و نمک باشد یا کوهی از شیشه چون من هیچ حسی نسبت به شیشه ندارم و حسم همان حسی است که به شکر دارم.
شیشه ماده‌ای است که خودم مصرف می‌کردم ولی الان نه از آن متنفرم و نه عاشقش هستم و به‌عنوان ماده مصرفی‌ام، کاملاً به آن بی‌حسم، مثل حسم به زغال‌سنگ! چه احساسی در رابطه با زغال‌سنگ، یا شکر دارم، در مورد شیشه هم همان حس را دارم.
در کنگره ۶۰، درمان به این شکل اتفاق می‌افتد، کما اینکه در خانه ما، برادرم مصرف‌کننده شیشه بود، بعد از درمان من، زیر فرش و هر کنجی از خانه، پر از پَک‌های شیشه و پایپ بود، برای من هیچ فرقی نمی‌کرد که هست یا نیست.
تصور کنید شخصی مصرف‌کننده است و می‌خواهد درمان شود، اینکه بخواهد دستش بلرزد، تنش بلرزد، بگوید وسوسه به سراغم آمده! مصرف بکنم یا نکنم! گریز بزنم! برای شخصی که در کنگره در حال درمان است، اصلاً چنین چیزی وجود ندارد و افراد حداقل در ده ماه به درمان می‌رسند.
در صورت‌مسئله اعتیاد، مشخص‌شده است که نامتعادل شدن سیستم شبه افیونی و بیوشیمی بدن توسط مواد مخدر، با داروی مناسب، همان شربت OT، در مقدار مشخص و ساعت معین، با آموزش‌های کنگره، باعث می‌شود سیستم‌هایی که ازکارافتاده، دوباره به چرخه حیات برگردد و وضعیت شخص متعادل شده، هیچ حسی به مواد نداشته باشد و مانند یک فرد عادی، به زندگی‌اش برسد.

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.14.32%20AM.jpeg

سؤال این است که آیا شیشه درمان دارد؟
پزشکان، روانشناسان و بزرگان مقوله اعتیاد می‌گویند: شیشه درمان ندارد، شاید بتوان به آن‌ها داروهای نگهدارنده داد ولی درمان ندارد. درحالی‌که امروز من، به‌عنوان یک مصرف‌کننده شیشه، اعلام می‌کنم شیشه درمان دارد. خودم چندین سال مصرف شیشه داشته‌ام و از زندگی ساقط‌شده بودم، شیشه همه‌چیز را از من گرفت. مصرف شیشه انسان را بی‌آبرو می‌کند، مصرف تریاک خواب فرد را مختل می‌کند، مشکل عصبی به وجود می‌آورد، قیافه را به هم می‌ریزد و ممکن است که نتوانیم درس بخوانیم، ولی مصرف شیشه و الکل، علاوه بر اینکه این تبعات را دارد، انسان را به معنای واقعی بی‌آبرو و بی‌پروا می‌کند. مثلاً کارهایی که وقتی‌که مصرف می‌کنیم انجام می‌دهیم، این کارها را وقتی نمی‌کشیم، نمی‌توانیم انجام بدهیم و از انجامش ابا داریم. ولی وقتی شیشه مصرف می‌کنیم هیچ ابایی نداریم.
ده‌ الی پانزده سال پیش، سونامی شیشه آمد و خیلی افراد دچار توهم شدیدی شدند، به‌طوری‌که از شیشه به‌عنوان یک ماده جنایی نام‌برده شد که مصرف‌کننده به قتل عزیزانش دست می‌زند، سر مادرش را بریده و می‌گوید من آن لحظه او را گوسفند می‌دیدم! مصرف‌کنندگان شیشه، توهم و سوءظن‌های زیادی دارند و فکر می‌کنند که درون بدن و چشم آن‌ها دوربین کار گذاشته‌شده و به این دلیل به چشم خودشان آسیب می‌زنند. شیشه تبعات وحشتناکی دارد.
آقای مهندس با تفکر عمیق، علم بالا و قدرتی که در درونشان دارند، در کنگره ۶۰، همه کارها را برای ما آسان کرده‌اند. حتی ماده مخدری به این شدت توهم‌زا و مخرب را درمان می‌کنند و درمان آن بسیار ساده است و کمترین مقدار OT برای پروتکل درمانی شیشه در نظر گرفته‌شده است؛ و این قدرت OT است که با این مقدار، حال شخص خوب و متعادل می‌شود. پس شیشه درمان دارد.
 

واحد OT

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.15.43%20AM.jpeg


لژیون های مسافران و همسفران

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.18.14%20AM.jpeg

 

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.19.04%20AM.jpeg

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.19.43%20AM.jpeg

لژیون تازه واردین

https://up.c60.ir/repository/3098/WhatsApp%20Image%202022-07-25%20at%2011.21.27%20AM.jpeg

تایپ: مسافر سمیه لژیون دوم نمایندگی گنجعلی خان کرمان
ویرایش: همسفر سولماز کمک راهنما نمایندگی گنجعلی خان کرمان
بازبینی: همسفر فاطمه
عکس: گروه عکاسی نمایندگی گنجعلی خان کرمان
ارسال: مسافر مهرانا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .