English Version
This Site Is Available In English

معجزه ای به نام D.sap

معجزه ای به نام D.sap

تعدادی از رهجویان خانم مدینه از لژیون یکم در رابطه با دستور جلسه《Dsap》مشارکت تهیه کردند که ادامه می‌خوانیم:

سلام دوستان گل افروز هستم یک همسفر.
دیسپ یک نوع سرکه سیب است که طی فرآیند خاصی درست می‌شود که از این جهت خواص و مواد تشکیل دهنده متفاوتی با سرکه سیب‌های معمولی دارد. جناب آقای مهندس برای پیشگیری از بیماری یبوست مسافرانی که با داروی ot در حال درمان هستند، این ماده با ارزش را مورد آزمایش قرار داده و با به دست آوردن موفقیت در تهیه و تولید، آن در اختیار مسافران و همسفران قرار دادند. چون دیسپ دارای اسید استیک قوی است ‌چربی در آن حل می‌شود، به خاطر همین در زمان اوج‌گیری بیماری کرونا جناب آقای مهندس تأکید کردند که تمام اعضای کنگره ۶۰ برای پیشگیری از این بیماری از دیسپ استفاده کنند و کسانی که به کرونا مبتلا شده‌اند هر روز چهار مرتبه از آن استفاده نمایند و کسانی که این توصیه را انجام دادند بهبود یافتند. چون ویروس کرونا تا ۳ روز در اطراف گلو قرار دارد با بُخور دادن از بین می‌رود و اگر هم وارد ریه شود باز هم با بُخور و مصرف خوراکی دیسپ از بین خواهد رفت چون اسید استیک موجود در آن چربی را از بین می‌برد. جناب آقای مهندس فرمودند که این ماده با ارزش به اندازه‌ای قوی است که در جنگ‌های جهانی برای قطع شدن دست‌ها و پاهای مجروحان از آن استفاده می‌کردند و در زمان‌های گذشته در اتاق عمل هم برای بیماران استفاده می‌شد. خداوند مهربان بهترین امکانات را در اختیار انسان‌ها گذاشته ولی هر کس نمی‌تواند از آن بهره ببرد مگر انسان‌های خاص ‌مانند دانشمند بزرگی همچون جناب آقای مهندس که خداوند ایشان را از دل سیاهی به این همه کمال و دانش رسانده است چون با تفکر راه خود را انتخاب کرده‌اند. با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر آنچه است رو به زوال می‌رود. در پایان خدا قوت به تمامی عزیزان که در پشت صحنه هستند و برای بارگذاری مطالب در سایت زحمت زیادی می‌کشند و آرزوی سلامتی برایشان دارم.


سلام دوستان نیره هستم همسفر.
دیسپ یک نوع سرکه سیب است و از سیب‌های درجه یک ساخته شده است و ۱۱ ماه زمان صرف شده تا به عمل بیاید و دارای ویتامین‌های زیادی است و برای درمان یکسری بیماری‌ها از آن استفاده می‌شود. این دارو برای درمان یبوست ساخته شده است و از خاصیت‌های درمانی بالایی برخوردار است و دارای ویتامین‌هایی است که بدن ما از کمبود آن رنج می‌برد. این دارو برای درمان بیماری‌هایی چون کبد چرب، واریس، یبوست، درمان جوش‌های پوستی، قارچ‌ها، درمان چاقی و سکته مغزی و قلبی جلوگیری می‌کند و از بین برنده چربی کبد و تسکین دهنده داروهای آرتروز است و عفونت گوش را تا حد زیادی از بین می‌برد. رقیق کردن دیسپ با آب و مالیدن موضعی آن به پوست باعث جوانسازی پوست و به تعویق انداختن پیری می‌شود و همین‌طور دیسپ قارچ‌ها و عفونت زنان را درمان می‌کند. کسانی که گلو درد، سرفه و آلرژی دارند با مصرف دیسپ می‌توانند از این عارضه خلاصی یابند. دیسپ جایگزین مناسبی برای نوشیدنی‌های انرژی‌زا است. دیسپ تأمین کننده آهن در حد بالا است برای کسانی که دچار فقر آهن هستند. حتماً باید دیسپ را با آب و عسل یا شیره خرما یا شیری انگور مصرف شود، در غیر این صورت می‌تواند عوارضی داشته باشد. با توجه به شفابخش بودن دیسپ بهتر است از آن برای مصارف درمانی استفاده گردد و برای مصارف خانگی از سرکه‌های سیب که به صورت صنعتی تهیه می‌شوند و در بازار موجود است استفاده گردد. در پایان امیدوارم توانسته باشم حق مطلب را تا حدی ادا کرده باشم.


سلام دوستان مهناز هستم همسفر
جناب آقای مهندس دژاکام بنیان کنگره ۶۰ چند کشف بزرگ را در کارنامه درخشان خود دارند یکی از این کشفیات که تا به امروز بیش از ۲۵۰۰ نفر را به درمان و رهایی از مصرف مواد مخدر رسانده است روش دی‌اس‌تی و داروی شربت اوتی است. این کشف بزرگ نیازی به معرفی ندارد زیرا پای خود را از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر گذاشته است و به امید خداوند بزرگ در آینده‌ای نزدیک، جهانی خواهد شد. کشف دوم ایشان درمان دخانیات با استفاده از آدامس نیکوتین است، اگرچه نسبت به درمان مصرف مواد مخدر، نو ظهور است اما هر روزه به صف درمان شدگان با این روش با آدامس نیکوتین افزوده می‌شود و این امر در صورتی رخ داد که این آدامس خیلی پیش‌تر از این زمان در بازار موجود و در دسترس بود اما تقریباً هیچ خروجی نداشت. جناب آقای مهندس این آدامس را در قالب روش دی‌اس‌تی و در مثلث درمان قرار دادند و از آن یک داروی مؤثر برای درمان دخانیات ساختند. کشف بزرگ دیگر شربت D_SAp است که این ماده تازه‌ترین کشف ایشان است، از نظر من یک زمانی بزرگی و مؤثر بودن آن را نشان خواهد داد. گاهی شربت دیسپ را به اشتباه با سرکه سیب یکی می‌دانند در صورتی که این گونه نیست و این دو با یکدیگر تفاوت دارند؛ به طور مثال سرکه سیب را در مدت ۴۰ تا ۶۰ روز آماده می‌کنند و این در صورتی است که شربت D_SAp طی فرآیند ۱۱ ماهه تولید می‌شود و برای تولیدش غیر از سیب از مواد افزودنی دیگری نیز استفاده می‌گردد. مواد اولیه آن سیب دور ریختنی یا مازاد مصرفی نیست بلکه سیبی است که از درخت چیده می‌شود و از استاندارد بالایی برای مصرف برخوردار است. نحوه استفاده از این شربت نیز بسیار مهم است و در صورت مصرف کردن آن با شیوه صحیح است که تأثیرات شگرفش پدیدار می‌گردد. همان طور که می‌دانید استفاده کمتر از حد تعیین شده از این شربت از تأثیرات آن می‌کاهد یا اصلاً تأثیری نخواهد داشت و اگر بیش از حد از آن مصرف کنیم قطعاً با عوارض آن روبرو خواهیم شد. نحوه مصرف D_SAp به این صورت است که یک قاشق غذا خوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و مصرف می‌کنیم و بهترین زمان برای مصرف آن صبح ناشتا است. از تأثیرات این شربت می‌توان به درمان یبوست اشاره کرد که تقریباً گریبان‌گیر نصفی از جمعیت جهان است که دلیل آن هم استفاده کم از فیبرها در سبد غذایی است. مسافران سفر اول که از داروی OT استفاده می‌کنند گاهی دچار این بیماری می‌شوند که با مصرف این شربت مشکلشان رفع خواهد شد. برای کسانی که از فشار خون، چربی خون، واریس و عفونت‌ها رنج می‌برند استفاده از این ماده، بسیار مناسب است. دیسپ از بین برنده لکه‌های پوستی است. همان طور که پیش‌تر اشاره کردم شربت دیسپ برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، به‌طوری که میکروب‌ها و باکترهای مضر در روده‌ها را از بین می‌برد و همینطور از بین برنده عفونت مثانه است. از شربت دیسپ کرم نیز تهیه شده است که کارایی آن برای پوست است. جناب آقای مهندس در صحبت‌های روز چهارشنبه فرمودند که کرم این محصول قارچ‌های پای من را که بر اثر رفتن به استخر به وجود آمده بود، از بین برده است. در کل باید بگویم که این شربت را می‌توان داروی مکمل برای درمان دانست.


ویرایش: همسفر نیلوفر رهجوی کمک‌راهنما همسفر ساره (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی کمک‌راهنما همسفر شهره (لژیون چهارم)
ارسال مطلب: همسفر پریسا رهجوی کمک‌راهنما همسفر شهره (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی رودکی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .