English Version
This Site Is Available In English

هرکدام از ما با دنیایی از به‌هم‌ریختگی‌ها وارد کنگره شدیم

هرکدام از ما با دنیایی از به‌هم‌ریختگی‌ها وارد کنگره شدیم

جلسه یازدهم از دوره چهل‌وهفتم سری کارگاه‌های آموزشی، عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنمای محترم  مسافرعلیرضا، نگهبانی راهنمای محترم مسافر عباس و دبیری موقت راهنمای محترم  مسافر مجتبی با دستور جلسه" بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای ایشان(مقالات تخصصی، درمان سیگار و اضافه وزن)" در روز پنج‌شنبه چهاردهم مهر‌ماه 1405 راس ساعت 16:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان،علیرضا هستم یک مسافر
در ابتدا از ایجنت محترم، گروه مرزبانی، نگهبان و دبیر جلسه که این فرصت را در اختیار بنده گذاشتند، تشکر می‌کنم.
در این موقعیت، صحبت کردن از آقای مهندس بسیار سخت است و امیدوارم که من بتوانم حق مطلب را ادا کنم. درواقع آقای مهندس بنیان یک ساختار بودند و حرفشان این بود که هرکسی که حالش خوب نیست وارد این ساختار شود. کسانی که دنبال حال خوب می‌گردند وارد این ساختار می‌شوند. به‌نظر من از دستاوردهای آقای مهندس، همگی ما هستیم که سفراولی‌ها، سفردومی‌ها، مسافران لژیون تغذیه سالم و درمان سیگار از نمونه‌های بارز آن هستند‌. چه خوب است که تا پایان سال در هر یک از جلسات، یکی از دستاوردهای ایشان را بگوییم.
هرکدام از ما با دنیایی از به‌هم‌ریختگی‌ها وارد کنگره شدیم، ولی با استفاده از امکانات و آموزش‌های کنگره ۶۰ به حال خوب رسیدیم؛ درنتیجه همه ما دستاورد هستیم؛ چراکه کنگره ۶۰ و آقای مهندس به ما کمک کردند تا به انسان‌هایی تبدیل شویم که به‌نوعی در جامعه الگو باشیم.
آقای مهندس دژاکام روش دی‌دی‌اس‌تی و محلول دی‌سپ را برای ما به یادگاری گذاشتند. روش دی‌اس‌تی در درمان بسیاری از بیماری‌ها و حتی سرطان نیز استفاده می‌شود و بعدها خواهیم فهمید که با این روش چه کار عظیمی در سیستم پزشکی صورت می‌گیرد .

قطعا می‌دانید که محلول دی‌سپ چه خوبی‌ها و مزایایی برای ما داشته است، ولی من به‌عنوان‌مثال خاطره‌ای را برایتان بازگو می‌نمایم. یکی از دوستان کنگره‌ای در شهر اصفهان که اتفاقا همسفر وی نیز در کنگره راهنما بودند در طول سفر، صاحب فرزندی می‌شوند که به‌قول ما کنگره‌ای‌ها به این کودک، بچه کنگره‌ای گفته می‌شود و در مسافرت‌هایی که ایشان و به‌طبع مادرشان که راهنما بودند به تهران داشتند پیوند محبتی بین جناب مهندس و این کودک به وجود می‌آید، اما این بچه در ۵سالگی درگیر بیماری سرطان خون از نوع گرید ۲ می‌شود که همگی بدن وی کبود سیاه می‌گردد و و پزشکان دستور به انجام شیمی‌درمانی برای وی می‌دهند. با توجه به ایمانی که این خانواده، به آقای مهندس داشتند و با توصیه دیگر دوستان در سفری به تهران موضوع با جناب مهندس در میان گذاشته می‌شود و آقای مهندس می‌فرمایند با توجه به این‌که سن کمی دارد نمی‌توانم برای درمان وی از داروی اوتی استفاده نمایم ولی توصیه می‌کنم که با روش دی‌اس‌تی از محلول دی‌سپ استفاده نماید و برای سه دوره ۲۱ روزه استفاده از دی‌سپ را تجویز می‌نماید که بعد از ۲۱ روز مشاهده می‌شود که علائم بیماری بسیار کم شده و خداراشکر بعد از آن هم به سلامتی کامل می‌رسند؛ لذا به این نتیجه می‌رسیم که دی‌سپ هم در حل خیلی از مشکلات راهگشا است. اتفاقی که در کنگره برای ما افتاد این بود که یاد گرفتیم که سفر انجام دهیم، مثل سفر اول، سفر دوم و ... که بچه‌های سفر دومی، وارد مرحله خودشناسی شده‌اند و اگر سفر را به درستی انجام دهند درواقع در مسیر آقای مهندس می‌باشند.
باید بدانیم که بین انسان‌های بزرگ و دیگر انسان‌ها قطعاً تفاوتی وجود دارد. برای همین به داستان آقای قرقانی اشاره می‌کنم که وقتی با حکیمی دیگر مناظره داشتند و آن حکیم می‌گویند کدام‌یک می‌توانیم دستمان را در رودخانه برده و ماهی بگیریم؟ آقای قرقانی در جواب می‌گوید ماهی‌گیری هنر نیست و هنر این است که بتوانیم با این آب آتشی از زندگی کسی خاموش نماییم و درادامه می‌گویند که کدام یک از ما می‌توانیم داخل آتش بشویم و در جواب باز می‌گوید هنر واقعی این است که ما بتوانیم آتشی از زندگی کسی را خاموش نماییم. درواقع آقای مهندس ما، شخصی بودند که به معنای واقعی همین‌گونه بودند و چه آتش‌هایی که از زندگی آدم‌هایی مانند من و شما خاموش نمودند و جالب است که این بزرگوار هم برای آشپزی، هم برای کار در جامعه و هم برای ... نسخه‌های متفاوت دارند. انشاالله که همگی ما بتوانیم به تک‌تک آن‌ها عمل نماییم.
" از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم"

تایپ: راهنما مسافر کریم
ویرایش متن: مسافر محمود(نگهبان سایت)
عکس: همسفر حسین(لژیون سوم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...