English Version
This Site Is Available In English

مردی که دردهای لاعلاج بشر را درمان کرد

مردی که دردهای لاعلاج بشر را درمان کرد

جلسه پنجم از دوره  نوزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی هاتف به استادی  راهنما همسفر مریم ، نگهبانی همسفر رضوان و دبیری همسفر سعیده، با دستور جلسه « دستاورد‌ها و مقالات تخصصی آقای مهندس حسین دژاکام  در مورد کاهش وزن و سیگار» روز یکشنبه ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.


خلاصه سخنان استاد:
به رسم آقای مهندس امیدوارم حال همه شما خوب باشد حال من هم به حمدالله خوب هست. «دستور‌ جلسه کشفیات آقای مهندس و دستاوردهای ایشان است» آقای مهندس متولد سال ۱۳۲۸ هستند که در  کرمان متولد شدند. ایشان از همان ابتدای زندگی به طور مستقل زندگی می‌کردند، در سن ۱۳ سالگی شروع به کار می‌کنند، در سن ۱۸ سالگی وارد دانشگاه علم و صنعت تهران در رشته الکتروتکنیک می‌شوند و در حین این‌که کار می‌کردند روی دستگاه‌های مخابراتی هم تحقیق انجام می‌دادند؛ حتی اگر یک سیم بین ۱۰۰ هزار سیم خراب بود را پیدا می‌کردند. ایشان در حین درس خواندن و بعد از تمام شدن درسشان توانستند دستگاه چشم‌های الکترونیکی اختراع کنند و در ایرانشهر که منطقه‌ دور افتاده بود برای کار آفرینی کارخانه‌‌ تاسیس کردند؛ ولی به ناچار به خاطر درگیری با اعتیاد از این مسئله دور ماندند و مسیر زندگی‌ ایشان به کلی تغییر می‌کند.

در سال ۱۳۷۵ در زمانی که اصلاً فکر می‌کرند هیچ وقت نمی‌توانند اعتیاد خود را درمان کنند و باید تا آخر عمر با اعتیاد زندگی کنند. در دل ماه رمضان متد DST را کشف کردند. سال ۱۳۷۶ به درمان می‌رسند، سال ۱۳۷۸ کنگره ۶۰ را تاسیس می‌کنند و در همین حین که کنگره را تاسیس کردند و در پی دادن قطعی‌ها و رهایی‌های زیادی بودند متوجه می‌شوند که انسان‌ها می‌گویند آقای مهندس ما در حین درمان اعتیاد با متد DST توانستیم بیماری‌های زیادی از خود را درمان کنیم‌. بیماری‌هایی از قبیل: سرطان خون، ام‌اس، سرطان پروستات و بیماری‌های لاعلاج مثل بیماری‌های کبدی و خیلی بیماری‌هایی که شاید هنوز به صورت پیشگیرانه دارد درمان می‌شود. آقای مهندس اصلا فکر نمی‌کردند که رابطه‌ بین متد DST و درمان تمام بیماری‌های لاعلاج وجود دارد.

مهم نیست که ما یک خانه را با چه چیز خراب کنیم، ممکن است ما با بمب اتم یا با بیل و کلنگ  خانه را خراب کنیم؛ ولی مهم این است که ما برای ساخت آن خانه یک نوع مصالح استفاده می‌کنیم. در جسم ما هم همین‌طور است وقتی که ما می‌خواهیم جسم را بسازیم مهم نیست که ما جسم خود را با الکل، شیشه، تریاک و یا حتی با حس‌های منفی و استرس‌ها که منجر به بیماری‌هایی مثل ام‌اس و سرطان می‌شود خرابش کردیم، کافی است ما شرایط، متد، زمان و داروی مناسب را به جسم بدهیم. آقای مهندس به این نتیجه رسیدند بهترین دارو تریاک است، چون بیش از ۵۰ نوع آلکالوئید در آن وجود دارد و اگر به عنوان دارو با دوز، زمان و متد مناسب استفاده شود خیلی از بیماری‌ها با آن درمان می‌شود.

آقای مهندس در اواخر دهه ۸۰ متد تئوری ایکس را بیان می‌کنند تئوری ایکس یعنی همان سیستم ایکس که کلیه مدیاتورها، هورمون‌ها و غدد درون ریز ویرون ریز را تشکیل می‌دهد حالا در هر کدام از این قسمت‌ها تخریب ایجاد شود سیستم ایکس از تعادل خارج می‌شود و ما با روش DST این را به درمان می‌رسانیم. آقای مهندس در آن زمانی که حتی می‌گفتند شیشه درمان ندارد در کنگره شیشه و خیلی از بیماری‌ها را که درمان نداشتند را درمان و مثلث DOD را بیان کردند که می‌شود (OT، دوز و D,sap) و با این‌ها می‌توانند بیماری‌ها را طی ۱۰ الی۱۱ ماه به درمان برسانند. در ادامه مقاله‌هایی در مورد بیان ژن ارائه کردند که یکی از این مقالات در مورد دو ژن حافظه، انتخاب و تصمیم‌گیری بود که بر روی مصرف کنندگانی که مصرف کننده تریاک و شیشه بودند در کنگره با متعدد DST انجام شد و دیدند بیش از ۸۹ درصد از این ژن‌ها به صورت فعال در آمدند و بیان ژن‌ها درست شدند.

ژن‌های که مربوط به تصمیم‌گیری، انتخاب و حافظه بودند  بیش از ۸۵ درصد به حالت تعادل برمی‌گردد در صورتی که  اگر یک فرد به صورت ناگهانی درمان شود دچار شوک فیزیولوژی می‌شود و شاید خیلی از ژن‌های او هیچ وقت به حالت تعادل و فعال برنگردد. در ادامه هم مقاله پروفایل ژن را دادند که با دستگاه مکرو‌اری تمامی ژن‌ها را بررسی کردند و در آن هم متوجه شدند که مقدار قابل توجهی از همه ژن‌هایی که در دوران مصرف تخریب شدند دوباره به حالت تعادل برگشتند. امیدوارم ما هم به عنوان نقطه کوچکی از کنگره و این سیستم بتوانیم با کسب علم، دانش و معرفت روز به روز این سیستم را هدایت کنیم و به دانش آن اضافه کنیم.

اهدای لوح تقدیر لژیون سردار

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و مسافر محسن
تایپیست: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون نهم)
عکاس خبری: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی هاتف

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...