English Version
This Site Is Available In English

تفکر ات آقای مهندس در خدمت به خلق و حول محور کمک به تمام بشریت بود.

تفکر ات آقای مهندس در خدمت به خلق و حول محور کمک به تمام بشریت بود.

سومین جلسه از دوره بیست و دوم سری   کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی بیهقی سبزوار روز سه‌شنبه، بیست و هشتم مهرماه  ۱۴۰۵ با استادی راهنمای محترم مسافر روح اله، نگهبانی مسافر جواد  و دبیری مسافر علی،  با دستور جلسه «بزرگداشت جناب آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان (کتاب‌ها)» رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم فلک را سخت بشکافیم و طرحی نو دراندازیم، اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم. هر موقع این شعر را آقای مهندس قرائت می‌کردند در بیت دوم بغضی در گلو داشتند که خارج از درک من بود، همان‌طور که همه ما می‌دانیم آقای مهندس تحصیل‌کرده رشته برق از دانشگاه علم و صنعت بودند و در همان زمان هم تفکر ایشان در خدمت به خلق و حول محور کمک به بشریت بود که منجر به اختراع سنسورهای تشخیص اعضا انسان در دستگاه‌های صنعتی گردید، تا اینکه ایشان از اعتیاد به مواد مخدر در جهت درمان آن اقدام نمودند و این اقدام در سال ۷۶ منجر به کشفی بزرگ در حوزه درمان اعتیاد به مواد مخدر در کشور و سپس انعکاس آن در برخی کشورهای بزرگ گردید. آقای مهندس این کشف را با زبانی ساده در کتابی با عنوان عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر سفر به رشته تحریر درآورد تا همگان با کمترین سواد مطالب آن را درک کنند و درصدد درمان اعتیاد برآیند، روش دی اس تی، معجزه تحقیقات آقای مهندس فقط در حوزه درمان اعتیاد کارساز نبود بلکه ایشان به همین روش برخی بیماری‌های صعب‌العلاج ازجمله صرع، میگرن و ... را نیز درمان کردند؛ و در جهت درمان سیگار نیز بسیاری از مصرف‌کنندگان سیگار در کنگره درمان شده و یا در حال درمان می‌باشند، کتاب عشق و همچنین کتاب ۱۴ مقاله ازجمله کتاب‌های مهمی است که برای رسیدن انسان به خود و همچنین راه و رسم زندگی را به صورتی دل‌نشین و ساده برای ما و سایر علاقه‌مندان بیان می‌کند به‌گونه‌ای که ما با کوچک‌ترین مخاطرات اعتیاد خود را درمان می‌کنیم و کتاب ادموند و هلیا هم یکی دیگر از دستاوردهای آقای مهندس می‌باشد که خلقت انسان از ابتدا و انعکاس نیروهای اهریمنی را در پیدایش انسان به‌صورت نمایشنامه به تحریر درآوردند، که خواندن این کتاب را برای مسافران و همسفران پیشنهاد می‌کنم، کتاب کاهش وزن و ساختمان جسم نیز که در خصوص کاهش وزن و شناخت ما از ساختمان بدن انسان می‌باشد که آقای مهندس در این کتاب بدون هیچ‌گونه دارویی، کاهش وزن را بدون استفاده از هرگونه دارویی و فقط به روش دی اس تی شرح می‌دهد.

از دیگر کشفیات آقای مهندس داروی شفابخش دیسپ می‌باشد که از مواد طبیعی و میوه سیب تازه و یا انگور تازه تهیه می‌شود و اثرات معجزه‌آسای این دارو بارها و بارها تائید گردیده است، در پایان فقدان این بزرگ‌مرد، دانشمند، نویسنده بزرگ جناب آقای مهندس دژاکام را به جهانیان و خانواده بزرگ کنگره ۶۰ تسلیت عرض می‌کنم، آقای مهندس از بین ما رفتند ولی کنگره و راه کنگره ادامه‌دار خواهد بود و قدر مسلم چند سال آینده مردمان خواهند فهمید که آقای مهندس دژاکام که بوده و چه کمکی به بشریت انجام داده، پس ما به‌عنوان رهجویان این شخصیت بزرگ وظیفه‌داریم دستاوردهای ایشان را به نحو شایسته انتشار بدهیم. آقای مهندس نگهبان کنگره ۶۰ بودند و هم‌اکنون نیز شاهد و ناظر بر ما در کنگره ۶۰ خواهند ماند. نامشان جاویدان و راهشان پر رهرو باد.
از اینکه سکوت کردید و به مشارکت من گوش فرادادید از همه شما سپاسگزارم.

بزگداشت آقای مهندس در شعبه بیهقی سبزوار و توزیع غذا

اعزام کاروان مسافران و همسفران جهت حضور در مزار بنیان کنگره 60

تهیه و تایپ: مسافر علی‌اکبر؛ لژیون یکم باراهنمایی مسافر حمید
عکاس: مسافر قاسم ؛ لژیون نهم  راهنما مسافر علی
تنظیم وبلاگ : سایت بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...