English Version
This Site Is Available In English

بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای ایشان(کتابها)

بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای ایشان(کتابها)

به نام قدرت مطلق الله

دومین جلسه از دور دوازدهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی اعظم دامغان در روز سه‌شنبه مورخ 1405/07/28 با دستور جلسه کشفیات ودستاوردهای آقای مهندس با استادی  مسافر پوریا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر ابراهیم راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان پوریا هستم یک مسافر از نگهبان جلسه و راهنمای لژیون سوم تشکر می‌کنم که این جايگاه را در اختیار من گذاشتند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. در مورد دستور جلسه مهمترین دستاورد کنگره ۶۰ این است که انسان را کشف کرد محبت در کنگره ۶۰ جاری شد و الان بنیان کنگره  دیگر در بین ما نیستند ،با مسائل ماورایی آن کاری نداریم در حال حاضر بچه ها خوب و محکم ایستاده اند.

این ضایعه بزرگ روی عملکرد بچه ها،تاثیری نداشت که هیچ ، بلکه باعث شد محکم تر به مسیرشان ادامه بدهند و این یکی از دستاوردهای مهم کنگره است. آقای مهندس متولد ۱۳۲۸ فارغ التحصیل رشته الکترونیک از دانشگاه علم و صنعت و اختراع چشم الکترونیکی از دستاوردهای ایشان  است . در سال ۱۳۷۸ کنگره ۶۰ تاسیس شد و کشف و تدوین و ترویج روش DST صورت گرفت . یکی از مهمترین دستاوردهای آقای مهندس ابداع  روش دی اس تی بود که تریاک را تشریح کردند و به تریاک آبرو دادند و تریاک مشابه ترین ماده به سیستم شبه افیونی بدن است. 

که می تواند به بازسازی سیستم ایکس کمک کند و خوشبختی ما اینجاست که ما یک جانشین بنیان در کنگره به نام دکتر امین داریم که شاید کارها را خیلی بهتر و نوین‌تر پیش ببرد، چون سیستم کنگره بسیار سالم است و هیچگونه پارتی بازی و دروغ در آن وجود ندارد به همین دلیل کنگره بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه می دهد. از اینکه به صحبت های من گوش‌ دادید از همه شما متشکرم.

آنچه پیش آمد به سختی لیک آخر، سر می‌شود

این غم و اندوه و ناله از دلِ من دَر می‌شود

هرچند آموزش گرفتم چنین؛ در انتقال

برای هر کس، این‌سان، مقدر می‌شود

به یُمنِ آموزش‌ها و راه تو

این دلِ طوفان‌زده هر روز حالش بهتر می‌شود

هر صفحه از کتاب‌هایت را که می‌خوانم، جناب

گوشِ نیروهای منفیِ درونم کَر می‌شود

با تمام دردها و رنج‌هامان، ولی

آدمی گاهی بی‌تفکر، بلانسبت، خَر می‌شود

من که سال‌ها در خیابان‌ها و کمپ‌ها فحش می‌دادم همی

دُرّ و گُهَر، شعرِ ساختن از زبانم دَر می‌شود

درمان اعتیاد و سیگار و چاقی، دستاوردهایش ولی

با رعایتِ دی‌اِس‌تی و دیسپ، درد‌هامان کم می‌شود

فکر کنم ایجنتِ محترم، محضِ دلجویی ازم، گفت: «استادی ، عزیز»

انگار با کاهشِ وزنم، او نیز حالش بهتر می‌شود.

در ادامه مراسم بزرگداشت جناب مهندس و اطعام در شعبه 

تصویر: مسافر میثم لژیون پنجم

تایپ، ویرایش و بارگزاری: مسافر صالح لژیون ششم

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...