English Version
This Site Is Available In English

ما باید این تغییر را کاملاً درک کنیم که از چه وضعیتی خلاص شده‌ایم

ما باید این تغییر را کاملاً درک کنیم که از چه وضعیتی خلاص شده‌ایم

جلسه هفتم از دوره چهل و یکم سری کارگاه‌های آموزشی،خصوصی ویژه مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی فردوسی مشهد؛ با استادی راهنمای محترم مسافر وحید، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه « کشف متد DST و دستاوردهای علمی بنیان کنگره60 مهندس دژاکام» سه‌شنبه 21مهرماه 1405 راس ساعت 17 شروع به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان وحید هستم یک مسافر ممنونم از گروه مرزبانی، ایجنت محترم و لژیون هفدهم که فرصت خدمتگزاری در این جایگاه را به من دادند تا خدمت کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم. دستور جلسهٔ امروز کشف متد DST و دستاوردهای جناب مهندس دژاکام می‌باشد که امروز در اینجا راجع به آن صحبت خواهیم کرد و خیلی خودم را سعی دارم کنترل کنم تا خارج از این دستور جلسه حرفی نزنم و بتوانم کنترل‌شده صحبت کنم. اگرچند کلمه دلی بخواهم راجع به ایشان صحبت کنم باید به این موضوع اشاره‌کنم که بخش‌هایی از تربیتی که پدر فیزیولوژی من در آن قاصر بود را آقای مهندس دژاکام برای من جبران کردند لطفی که ایشان در حق من انجام داده‌اند را من همیشه در یاد، خاطر و قلبم نگاه خواهم داشت ولی این به‌تنهایی برای من کافی نمی‌باشد باید با رفتارم  ادامه‌دهنده راه مهندس باشم و سعی کنم با حداکثر توانم در جهت تقویت این مسیر تلاش کنم. با خدمت کردن، با جستجو و تحقیق کردن و مالی که با استفاده با این آموزش‌ها به دست آورده‌ام.
در لژیون سیگار با بچه‌ها که صحبت می‌کردم تغییراتی که در یک مسافر ایجاد می‌شود این‌ها الان کاشته خواهد شد و بعدها تغییر رفتاری که با خانواده، دوستان و جامعه دارد دیده خواهد شد و شاید بعضی وقت‌ها با خودم بگویم که تغییرات با خانواده و جامعه اثر نکرده همان‌طور که تخریب در من همان اول اثر نداشت سالیان زیادی طول کشید تا عمق تخریب مشخص بشود آقای مهندس برای من و شما عزیز خواهند ماند و طبق آموزش‌های ایشان مرگ پایان نیستی نخواهد بود و در یک بُعد دیگری که شاید بهتر و آزادتر زندگی می‌کنند بیشتر می‌خواهیم در مورد متد DST و دستاوردهایی که این روش به دست آورده صحبت کنم و بزرگ‌ترین دستاورد من و شما هستیم که درمان شده‌ایم و بزرگ‌ترین معجزه است. من و سه نفر از دوستانم که همیشه دنبال مواد و مکان مصرف بودیم الان در کنار گود باستانی از صبح زود ایستاده بودیم و این خود یک معجزه بود که تا دیروز مصرف‌کننده بودیم ولی امروز ورزش می‌کنیم. درصورتی‌که در زمان مصرف حتی حوصله نداشتیم یک چای برای خودمان بریزیم.
ما باید این تغییر را کاملاً درک کنیم که از چه وضعیتی خلاص شده‌ایم و امروز زندگی راحتی داریم و باید این روشنگری بر روی دوش ماست و باید گفته شود. آقای مهندس همیشه خودشان را به‌عنوان نویسنده و محقق معرفی می‌کردند و وظیفه من است به‌عنوان مسافر مکتوبات و آثار ایشان را به همه معرفی نمایم و خیلی از آثار ایشان هنوز چاپ‌نشده است و در آینده حتماً بارأی شورا چاپ خواهد شد. هنر آقای مهندس این بود که عمیق‌ترین و سخت‌ترین مطالب را خیلی ساده و روان بیان می‌کردند و برای همه در هر رده و هر سطح سوادی قابل‌فهم و درک بود. کتاب ادموند و هلیا که به‌صورت نمایش‌نامه است، کتاب چهارده مقاله که آثار علمی ایشان می‌باشد، کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر که کتاب اصلی ما می‌باشد که عمیق‌ترین مسائل در عین سادگی در آن نوشته‌شده است و این هنریک دانشمند عارف می‌باشد و کار هرکسی نیست، کتاب عشق، چهارده وادی که واقعاً چهارده وادی، چهارده مرحله می‌باشد برای رسیدن به خود، خودی که ما گم‌کرده بودیم و در عمق تاریکی بودیم. کتاب کاهش وزن که خودم به همه پیشنهاد می‌دهم که خوانده شود و روش‌های آن را به کار بگیرند. کتاب حال شما چطور است هم که با قلم ساده و روان نوشته‌شده است و پیشنهاد می‌کنم که همگی از این مکتوبات و آثار حتماً استفاده کنیم و به دیگران نیز معرفی کنیم.

در ادامه رهایی داشتیم

مرزبان خبری: مسافر علیرضا
خدمتگزار : لژیون هفدهم
صوت : مسافر رضا لژیون دوم
نگارش : مسافر مجید لژیون پنجم
ویرایش: مسافر حسن لژیون هجدهم
تصویر: مسافر مهران لژیون نهم
ارسال خبر : مسافر محمد رضا لژیون دهم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...