English Version
This Site Is Available In English

کشف متد دی اس تی و دست آورد های علمی آقای مهندس

کشف متد دی اس تی و دست آورد های علمی آقای مهندس

به نام قدرت مطلق الله
دهمین جلسه از دور پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی ایلام، با استادی مسافرایوب، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر علی، با دستور کشف متد دی اس تی و دست آورد های علمی آقای مهندس در تاریخ 19/07/1405 روز یکشنبه راس ساعت 17 آغاز بکار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
با توجه به شرایط پیش آمده دستور جلسه این هفته کشف متد دی اس تی و دست آورد های علمی آقای مهندس می باشد.
جناب آقای مهندس را یک چهره علمی و دانشمند می شناسیم نه عنوان دیگر،ایشان متولد 25 آبان 1328 بوده و فارغ التحصیل دانشگاه علم و صنعت درسال 1356 می باشند که سال ها درزمینه خودشناسی و انسان شناسی و روانشناسی تاریخ و فلسفه تحقیق می کردند و پس از یکسری ترک های ناموفق سرانجام به لطف خدا متعال در ماه مبارک رمضان سال 1375 درمان خود را آغاز نموده وسال 1376 به درمان رسیدن و بعد ازدوسال تحقیق و برسی کنگره 60را تاسیس نمودند.و ایشان بواسطه بخشش و محبتی که داشتند متد دی اس تی را به اشتراک گذاشتند واین متد نه تنها درزمینه بیماری اعتیاد بلکه در درمان سیگار،کاهش وزن و تغذیه سالم کاربرد دارد.


کشف متد دی اس تی و صورت‌مسئله اعتیاد توسط آقای مهندس حسین دژاکام، نقطه عطفی در تاریخ درمان اعتیاد در ایران وجهان  می باشد.
متد دی اس تی عبارت است از کاهش تدریجی مواد بیرونی و جایگزینی موثر و بدن فرصت دارد تا سیستم ایکس (سیستم تولیدکننده‌ی مواد شبه‌افیونی بدن) را دوباره راه‌اندازی کند.
از کتاب های ایشان که به چاپ رسیده اند میتوان به کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر،کتاب 14 وادی برای رسیدن به خود،ساختمان جسم، چهارده مقاله و کتاب ادموند و هلیا را نام برد.
از جمله مقالات آقای مهندس می توان به :
-سم نزدایی :قبل از کشف صورت‌مسئله اعتیاد توسط آقای مهندس،اعتیاد را یک مسمومیت می‌دانستند که باید سم‌زدایی می‌شد، اما امروز می‌دانیم که مسئله، تخریب سیستم ایکس و جایگزینی مواد مخدر بیرونی به جای درونی است
-مقاله صورت مسله اعتیاد و آنچه که باید خانواده ها بدانند:بزرگترین دستاورد علمی آقای مهندس، تغییر نگاه ازاعتیاد به عنوان یک مسمومیت مزمن به اعتیاد به عنوان جایگزینی مواد مخدر بیرونی به جای مواد مخدر درونی بدن بود
-نظریه سیستم ایکس این نظریه بیان می‌کند که بسیاری از بیماری‌های صعب‌العلاج، ریشه در اختلال درسیستم تولیدکننده مواد شبه‌افیونی وسیستم ایمنی بدن دارند.
-مقاله مهار متاستاز در مدل حیوانی سرطان پستان ،پروتکل جدید تیپرینگ شربت تریاک،و مهاررگزایی در سرطان پستان،ومقالات متعددعلمی در زمینه بیماری‌های لاعلاج و ارائه راهکار درمان در مجامع علمی بین‌المللی، از خدمات ارزشمند ایشان در طول سال‌های اخیر می باشد.


از اینکه به صحبت های من گوش دادید سپاسگزارم
ارسال و تهیه گزارش مسافر حمزه
 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...