English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده-عشق، ایمان و خمر زائیده قدرت عقل هستند

گروه خانواده-عشق، ایمان و خمر زائیده قدرت عقل هستند

در سی‌دی وادی سیزدهم مهندس درمورد عشق، عقل و ایمان صحبت می‌کنند که امروزه این موضوع عقل، عشق و ایمان خیلی تجدد نمایی شده که هر کس عقل دارد ایمان ندارد. یعنی اگر عقل داری اگر روشن فکر هستی باید بدانید که دین یه چیز مسخره‌ای است و ساخته دست بشر و افیون جامعه است.

در این سی‌دی لویی پاستور حرف قشنگی زده است که می‌گویند: دانش اندک انسان را از خدا دور می‌کند و دانش اگر از اندک عبور کند انسان را به خداوند نزدیک می کند. این سه مولفه عشق، عقل و ایمان به هیچ عنوان مخالف یک دیگر نیستند. مگر بدون عقل می‌شود عاشق شد؟ ایمانی که بدون عقل باشد ایمان نیست.

یک نفر نانی دارد و نصفش را به کسی می‌دهد و نفر بعد می‌گوید این بی‌عقل است چرا که این کار خیلی هم عقلانی است. ولی بعضی انسان‌ها برای همه چیز سود و زیان تعیین می‌کنند. خطوط عقل به کارهایی گفته می‌شود که معقول باشند؛ یعنی برای اجرای آن از فرمان عقل پیروی کنیم و زمانی می‌توانیم از فرمان عقل پیروی کنیم که معرفت سالم و عدالت را فرا گرفته باشیم.

روح که در مرحله بسیار بالایی قرار دارد با لطافت منحصر به خود با اراده عقل رهبری می‌شود. مهندس عشق را به انفجار باروت تشبیه کرده است؛ اما انفجاری که دل کوه را سوراخ می‌کند تا با ایجاد تونل ما بتوانیم از سخت‌ترین موانع عبور کنیم.

در انفجار باروت ظاهرش خیلی ویرانگر است؛ ولی در باطن باعث عبور و صعود انسان می‌شود. اما ایمان، یعنی تجلی نور خدا یا قدرت مطلق در سیمای انسان است  قلب انسان یا احساس انسان و اعتقاد داشتن به انسانیت به قانون کل نظام هستی ربط دارد.

زندگی خیلی ارزشمند است. افرادی که ایمان داردند نشانه آن در چهره‌هایشان مشخص است چهره آن‌ها آرام، روشن، آسوده است. مهربان‌گویی برای انسان امنیت را به ارمغان می آورد تا انسان در صلح، آرامش و آسایش به حیات خود ادامه دهد.

عشق، ایمان و خمر زائیده قدرت عقل هستند و عشق نمی‌تواند فاقد عقل، ایمان و خمر باشد و گویی قدرت مطلق یا سازمان خلقت بر مبنای عدالت و شرایط زندگی یا بر مبنای عمل خوب و بد با کنترل خمر آن‌ها را در وضعیت روحی، روانی و جسمی خاصی قرار داده است. یعنی هر کس در هر کجا قرار دارد بر مبنای عدالت باید همان جا باشد.

کسی که اعمال زشت ضد ارزشی انجام می‌دهد خودش نمی‌داند و خیال می‌کند برنده است؛ ولی با این کارها باعث می‌شود تا سیستم خمرش درست کار نکند و باعث اضطراب و آشفتگی می‌شود و در جهنم زندگی می‌کند و با تقویت سیستم خمر، گویی فرد در بهشت قرار گرفته است.

در آخر نتیجه می‌گیریم که عقل، عشق، ایمان و خمر همه به هم پیوسته‌اند. عقل نمی‌تواند بدون عشق، ایمان و خمر باشد اگر یکی از خطوط کم باشد بازدهی مناسبی نخواهد داشت.


منبع:سی‌دی وادی سیزدهم
نویسنده: مرزبان همسفر مه‌لقا 
ویرایش: همسفر فاطمه نگهبان سایت
ارسال: همسفر پرنگ رهجوی راهنما همسفر کبری لژیون یکم(دبیر سایت)

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...