English Version
This Site Is Available In English

وادی هشتم وادی امید

وادی هشتم وادی امید

سلام دوستان اکرم هستم یک همسفر: (لژیون اول)

بعد از عبور از هفت وادی به وادی هشتم می‌رسیم که با حرکت کردن نتیجه دریافتی‌های ما از وادی‌ها به دست می‌آید. این‌جا وقت آن رسیده است که درست گام برداریم و به سمت صراط مستقیم حرکت کنيم. خوشا به احوال آنان که درست و با تفکر و اندیشه سالم قدم برمی‌دارند. در این وادی باید بدانیم که نباید بی حرکت بمانیم. نمونه آن را هزاران بار با چشم دیده‌ایم. آبی که یک‌جا بماند بوی گندآب خواهد گرفت. ما هم مثل همین آب هستیم. باید بدانیم از کجا به کجا آمده‌ایم و خداوند چقدر به ما عنایت داشته است که جمعیت احیای انسانی کنگره‌۶۰ را پیش رویمان قرار داد. ما باید قدردان باشیم و بدانیم چه نعمت‌هایی به ما داده شد و چه حس‌ و حال خوبی به زندگی ما بخشیده شده است.

من به عنوان همسفر، کسانی که شکرگزار این نعمت بی‌انتها هستند را از راه دور ستایش می‌کنم و به حال و احوال‌شان می‌بالم. این عزیزان کسانی هستند که در راه خدمت مالی و با عشق و علاقه و گاهی با دست خالی و زندگی پر از مشغله با شوق خاصی خدمت می‌کنند و افرادی مثل ما همسفران و مسافران را یاری می‌دهند. این راه پر از خیر و برکت برایشان نمایان شده است و درست و خالص حرکت می‌کنند. خوش به احوالشان که آن‌قدر درست و به جا آموزش گرفتند و از حرکت کردن نترسیدند و از قضاوت دیگران هراس نداشتند. با این حرکت حس‌های آلوده و پوچ را از خود دور کردند و ذره ذره گام‌های قوی برداشتند و در حال حاضر به قدری گام‌هایشان محکم است که هیچ گونه بادی نمی‌تواند آنان را به لغزش درآورد. در آخر از آقای مهندس و استاد سردار طلب اذن و اجازه ورود برای همه‌ی ناتوانان و آسیب‌دیدگان دام اعتیاد دارم. به امید این‌که این اشک شوق‌ چشمانمان از وجود خدمت‌ها و حضورمان در جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ و لژیون سردار باشد.

سلام دوستان منصوره هستم همسفر: (لژیون اول)

برای امروز خداوند را شکر می‌کنم. وادی هشتم به من به عنوان همسفر می‌گوید: باید حرکت کنم و راه را پیدا کنم و اگر سر جای خودم بمانم و هیچ حرکتی نکنم از مسیر خارج می‌شوم و به هدف خود هم نمی‌رسم. من باید حرکت کنم تا به خواسته‌ام برسم. وادی هشتم وادی حرکت درونی و بیرونی است. حرکت درونی این است که باید روی خودم کار کنم از جمله: کینه، نفرت، تنش و بداخلاقی را از خودم دور کنم. حرکت بیرونی این است که در کلاس‌ها شرکت کنم و آموزش بگیرم تا به طرف ارزش‌ها حرکت کنم و از ضدارزش‌ها دوری کنم و به هدفی که مشخص شده است برسم.

این وادی به من امید می‌دهد که دیگر نیاز نیست مثل گذشته رفتار کنم. من می‌توانم با آموزش گرفتن، خدمت کردن و به موقع در کلاس شرکت کردن مشکلات خود را رفع کنم. در سکون هیچ زایشی نیست. همه چیز در حرکت به وجود می‌آید. در‌مورد لژیون سردار؛ این‌که من می‌ترسیدم عضو لژیون سردار شوم؛ اما با خود گفتم که من بدهکار جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ هستم و به خدا توکل می‌کنم. باید در حد توان و با هر‌چه دارم شرکت کنم. از یک تومان شروع کردم و با کمک خداوند عضو لژیون سردار شدم که مقداری از تعهدم باقی مانده است و امیدوارم که بتوانم مابقی تعهد خود را پرداخت کنم.

رابط خبری: همسفر فاطمه (گ) رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون سردار)
ارسال: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...