English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده - ما نباید از روی ظاهر افراد قضاوت کنیم

گروه خانواده - ما نباید از روی ظاهر افراد قضاوت کنیم

سلام دوستان، زهرا هستم، همسفر.

به قول جناب مهندس، انسان دارای دو صورت است:
۱. صورت آشکار
۲. صورت پنهان
پس ما نباید از روی ظاهر افراد قضاوت کنیم؛ در حالی که از باطن آن‌ها چیزی نمی‌دانیم.
قضاوت یعنی به جای کسی تصمیم بگیریم یا به جای او حکم صادر کنیم. اگر ما دائماً در مورد اشخاص قضاوت کنیم، حال بد و انرژی منفی در خودمان ایجاد می‌کنیم؛ مثل غیبت کردن، تهمت زدن و تخریب کردن. در صورتی که می‌توانیم با بخشیدن دیگران، آسایش و آرامش را به خودمان هدیه بدهیم.
بعضی مواقع، انسان‌های نادانی هستند که معایب و ضعف‌های خودشان را نمی‌بینند و چون تحمل دیدن عیب‌های خود را ندارند، شروع به تخریب و قضاوت کردن دیگران می‌کنند. ولی انسان‌های دانا به دنبال آرامش و صلح هستند.
فقط خداوند است که می‌تواند قضاوت کند. در شغل‌هایی مانند قضاوت نیز کسی که تحصیلات و حرفهٔ قضاوت را گذرانده است، می‌تواند در جایگاه قضاوت قرار بگیرد و قضاوت کند؛ با این حال، ممکن است حتی یک قاضی نیز در جایگاه خود دچار اشتباه شود و فرد بی‌گناهی را مجازات کند.
پس ما هم نمی‌توانیم، چه در کنگره و چه در اجتماع، هیچ‌کس را قضاوت کنیم.
اگر در محل کار، کسی را قضاوت کنیم و دائماً ایرادهایش را سرکوب کنیم، ممکن است اعتمادبه‌نفسش را از دست بدهد، رشد نکند و احساس ناامنی کند.
هرکس فقط می‌تواند در مورد مسائلی که به خودش مربوط می‌شود، تصمیم بگیرد و قضاوت کند.

 

منبع : سی دی قضاوت

نویسنده : همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر صغری (لزیون دوم)

ویرایش و ارسال : همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر راحله (لژیون یکم )  نگهبان سایت

همسفران نمایندگی کبودرآهنگ
 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...