English Version
This Site Is Available In English

آرامش نتیجه رعایت قوانین

آرامش نتیجه رعایت قوانین


با حرکت راه نمایان می‌شود.

وادی هشتم یعنی وارد عمل شدن. باید از تمامی اطلاعاتی که در مسیر هفت وادی گذشته به دست آورده‌ایم کمک بگیریم و حرکت کنیم. چون با نشستن در جای خود به هیچ مقصدی نخواهیم رسید. در سکون و باتلاق هیچ زایش و رشدی وجود ندارد. این وادی دو راه را به ما نشان می‌دهد: یکی مسیر ارزش‌ها، تقوا، عشق و صداقت است و یکی هم مسیر کینه، نفرت و حسادت است.

حق انتخاب با خود ماست چون خداوند از اول به انسان قدرت اختیار داده، اگر ما در صراط مستقیم و درست پیش برویم به آرامش می‌رسیم و اگر از مسیر خارج شویم همیشه در رنج و عذاب خواهیم بود. ما وقتی قصد سفر به جایی را داریم در ابتدا باید استارت ماشین را بزنیم و در مرحله بعد شروع به حرکت در مسیر کنیم. البته ما باید قبل از شروع حرکت، هدف و مقصد خود را بدانیم و کاملاً مشخص کنیم و با برنامه ریزی دقیق و اطلاعات درستی که به دست آورده‌ایم نقشه دقیق از مسیر خود بکشیم و بعد از همه‌ این کارها حرکت کنیم.

حال که در مسیر قرار گرفتیم و قدم برداشتیم، از گذشته‌ها تجربیاتی که به جا مانده را برداریم و از آنها درس بگیریم. چرا که اشتباهات گذشته می‌تواند درس‌های زیادی برای من داشته باشد. ما در کنگره‌۶۰ می‌آموزیم که باید حرکت کنیم پس باید بدون ترس حرکت کنیم و بدانیم که با حلوا، حلوا گفتن دهان شیرین نمی‌شود. حال باید با تفکر، قوانین حرکت را پیدا کنیم و خواسته و هدف اصلی ما رسیدن به صلح، سلامتی، آرامش، آسایش و عشق باشد و با حذف ناخالصی‌ها، تسویه و باز پرداخت  بدهی خودمان به جامعه و خانواده، راه اصلی را ادامه دهیم راهی که ما را به بهشت می‌رساند.

اگر ما خواسته یا هدف خود را جدی نگیریم و به آن فکر نکنیم و در میانه راه آن‌ها  را فراموش کنیم حتماً منحرف خواهیم شد و همچون آهویی که حواسش به علف های حاشیه جاده پرت می‌شود، ممکن است گمراه شویم و از مسیر خارج شویم که در نهایت برایمان دور شدن از مسیر و خواسته اصلی‌‌مان را در پی دارد.

در این وادی می توانیم با قدرت مطلق عهد و پیمان ببندیم. پیمان شرایط و ضوابط خاص خودش را دارد و برای انجام آن باید از مقام بالا دست خود اجازه بگیریم و بعد تمام خطاهایمان را بنویسیم و در نهایت آن را آتش بزنیم یا ریز ریز کرده و نابود کنیم. بعد از آن خواسته و اهداف و آرزوهای خود را بنویسیم و آنها را نزد قدرت مطلق بازگو کنیم و از ایشان درخواست کمک کنیم و هم‌چنین به خود و قدرت مطلق قول دهیم که دیگر اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم تا هم خودمان به صلح و آرامش برسیم و هم اطرافیانمان.

وادی‌ها به صورت مداوم تکرار می‌شوند که من هیچ‌‌گاه فراموش نکنم که چه بودم و الان در چه جایگاهی هستم. امید به آن که من و تمام همسفران و مسافران محترم حرکت کنیم، راه خود نمایان می‌شود. در پایان از آقای مهندس حسین دژاکام و راهنمای بسیار خوب و دلسوزم خانم فاطمه سپاسگزارم که اعتماد به نفس را در وجود من ذره ذره بازگرداندند و هم‌چنین باعث شدند که من خودم را باور کنم. از خداوند می‌خواهم تمام انسان‌ها اعتماد به نفس داشته باشند و در جهت کارهای مثبت و خیر حرکت کنند.

 

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفرفاطمه(لژیون‌دوم)
ویراستار و رابط خبری: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفرفاطمه(لژیون‌دوم)
ارسال: همسفرفاطمه رهجوی راهنما همسفرسلیمه(لژیون‌‌اول) نگهبان‌سایت
همسفران نمایندگی رفسنجان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...