English Version
This Site Is Available In English

حفظ حرمت‌ها بستری برای رشد و توسعه

حفظ حرمت‌ها بستری برای رشد و توسعه

جلسه ششم از دور بیست و چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60، نمایندگی صالحی به استادی همسفر اعظم، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر الهه با دستور جلسه «حرمت کنگره 60، چرا رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است؟» در روز سه‌شنبه 3تیرماه 1399 ساعت 17 بعدازظهر آغاز به کارکرد.

۸

خلاصه سخنان استاد:

آیا تا به حال دقت کرده‌اید که در زمان‌های قدیم و یا زمان پدر و مادرهایمان با وجود اینکه امکانات بسیار کمی وجود داشت اما رفت و آمدهای خانوادگی و دوستانه بسیار زیاد بود و البته این ارتباطات کاملا سالم و خوب نیز بودند. علت سالم بودن این رابطه‌ها این بوده است که در آن زمان حرمت‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بودند؛ حرمت موی سفید، حرمت همسایگی، حرمت پدر و مادر، حرمت فامیلی و...

در آن دوران به واسطه رعایت حرمت‌ها و حفظ احترام‌ها برکت در زندگی‌ها بیشتر بود؛ هم برکت مالی و هم برکت عاطفی، در نتیجه مردم نیز حال خوب و خوشی داشتند. اما به‌ عکس امروزه حرمت‌ها بسیار کمرنگ و کم اهمیت شده‌اند به همین خاطر است که آقای مهندس در سخنانشان توجه و تاکید بسیاری به رعایت حرمت‌ها، فاصلها و اندازه‌ها دارند.

هنگامی که بین یک زوج اختلاف و بحثی پیش می‌آید مهم‌ترین توصیه‌ای که به آن‌ها می‌شود این است که نگذارند حرمت‌ها از بین برود. حرمت در زندگی بسیار اهمیت دارد زیرا در جایی که حرمت وجود ندارد، عشق، دوست داشتن و محبت جایی ندارند و در ادامه برکت از بین می‌رود. حرمت یک کلمه عربی است که مترادف فارسی آن ارج، آبرو، ارزش، رعایت و احترام می‌باشد.

 

در کنگره نوشتاری به نام حرمت داریم که دو مرتبه در جلسه خوانده می‌شود، یکبار ابتدا و بار دیگر انتهای جلسه. این مسئله در کنگره آنقدر اهمیت زیادی دارد که یکی از دستور جلسه‌ها به همین موضوع می‌پردازد.

آنچه اهمیت حفظ حرمت‌ها را بیشتر می‌کند این است که حرمت‌ها بستری برای رشد و توسعه افراد هستند. در کنگره حرمت دو صورآشکار و پنهان دارد؛ صورآشکار آن متن نوشتار حرمت است که مواردی را گوشزد می‌کند مانند: غیبت نکنید، دروغ نگویید، از الفاظ نامناسب استفاده نکنید و... ولی صورپنهان این حرمت‌ها همان دانایی نهفته است که شامل تفکر، تجربه و آموزش است.

 

افراد در ابتدای ورود به کنگره غالبا به واسطه مصرف مواد مخدر از حالت تعادل طبیعی خارج شده‌اند و در مسیر ضدارزشها قرار گرفته‌اند، حال اگر این افراد در کنگره رابطه مالی و خانوادگی برقرار کنند چه اتفاقی می‌افتد؟ از مسیر و هدف اصلی خودشان که درمان، رهایی، خودشناسی و خداشناسی است دور می‌شوند و مشکلات متعددی به وجود می‌آید که عاملی بازدارنده برای ادامه سفر آن‌ها می‌شود.

به خاطر دارم در ابتدای ورودمان به کنگره به من و مسافرم گفته شد که با شال سفید و پیراهن سفید در کلاس حاضر شویم؛ چراکه کنگره دارای ساختار، قوانین و حرمت‌هایی است که ما باید رعایت می‌کردیم. این یعنی در کنگره از همان روز اول آموزش‌ها شروع می‌شوند. در اینجا به من واژه «همسفر» را منتسب کردند که نشان دهنده جایگاه من بود  و به همسرم جایگاه مسافر را دادند که همه این‌ها به نوعی حرمت قائل شدن برای یک فرد به حساب می‌آید؛ این در حالی است که در ان.جی.اوهای دیگر، فرد مصرف‌کننده ناچار است واژه «معتاد» را باید با خود یدک بکشد و این موضوع برای من باری منفی و سنگین داشت. خداوند را شکر می‌کنم که برای درمانمان وارد مکانی امن و مقدس شدیم که دارای حرمت‌های ارزشمند است، ما نیز لازم است حرمت کنگره۶۰ را رعایت کنیم و به آن‌ها احترام بگذاریم.

 
«در ادامه شال کمک راهنمایی به صورت نمادین به همسفران اکرم و عذرا از سوی راهنمایان لژیون ششم اهدا شد».
 
 
«همچنین همسفر مریم توسط اسیستنت محترم نمایندگی صالحی به عنوان راهنمای لژیون هشتم به همسفران معرفی شد و رسما فعالیت خود را آغاز نمود».

 

 

تایپ و نگارش: همسفر مینا - لژیون پنجم

عکاس: همسفر بهاره - لژیون پنجم

تنظیم: همسفر زهرا (ک) - لژیون دوم 

همسفران نمایندگی صالحی

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .