English Version
This Site Is Available In English

هر نوع ماده مخدر یک ویژگی خاصی دارد

هر نوع ماده مخدر یک ویژگی خاصی دارد

رمز و راز بین بیماری‌های روانی، روان‌باختگان اجتماعی، اعتیاد و معتادین، الکلی‌ها وجود دارد بدن انسان مانند شهر است حتی هر سلول هم مانند شهر است ماده یا شاخه‌ای در بدن ما وجود دارد اگر آن را اندازه گیری کنیم یک سری ناقل‌های عصبی وجود دارد که در مسئله حیاتی بدن ما نقش سازنده دارند. چرا مواد مخدر مصرف می‌کنیم؟ هر نوع ماده مخدر یک ویژگی خاصی دارد مانند: الکل، هشیش، هروئین، شیشه و….که هر کدام یک حالت روحی روانی دارد.

چه اثری روی بدن می‌گذارند؟ مغز فرماندهی کل بدن را برعهده دارد همه چیز از جریان خون منتقل می‌شود مانند: میکروب مریضی و…. مغز یک سد خونی محکم دارد که خون را به مغز می‌رساند. الکل مواد مخدر و قرص‌های روان‌گردان با چربی‌ها حل می‌شوند ‌و از سد خونی مغز عبور می‌کنند و مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند. بعضی از ناقل‌های عصبی مثل خانواده مواد مخدر هستند. در حیوانات مواد شبه افیونی بسیار قوی است خمر به معنی حجاب پرده یا پوشش است.

خمر دو نوع است: نوع اول کاملا منع شده و نوع دوم خمر در بهشت که چشمه‌ای در بهشت که نام آن خمر است؛ هرکس چشمه خمر او کار نکند بدبختی و بیچارگی دارد گویی در بهشت نیست. خمر: یک شق آن الکل ویک شق آن مواد افیونی است. ما یک کتاب راز بزرگ به نام کتاب ۶۰درجه داریم روش درمان اصولی درمان اعتیاد را مطرح کرده است علت ترک ناموفق، ‌صورت مسئله اعتیاد را باز گو می‌کند. هر کس طبق کتاب راز بزرگ عمل کند به ترک جهان نمی‌رسد ولی با دقت و حوصله باشد.

 

منبع: سی‌دی رازبزرگ 

نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)

رابط خبری‌: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)

ویرایش و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) دبیر سایت نمایندگی باباطاهر همدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...