English Version
This Site Is Available In English

درمان واقعی، نیازمند زمان است

درمان واقعی، نیازمند زمان است

زمان نقش بسیار مهمی در زندگی ما دارد. ما در کنگره این اصل را رعایت کردیم و به فرد مصرف کننده زمان دادیم تا جسم، روان و جهان‌بینی خودش را تغییر دهد. انسانی که مواد را کنار می‌گذارد از نظر جسمی و روانی در شرایط خوبی قرار ندارد و با گذشت یک پروسه زمانی به تعادل می‌رسد. چنین فردی دیگر هیچ وقت تمایل به مصرف مواد پیدا نمی‌کند؛ چون سیستم بدنش به تعادل رسیده است.

در همه جا زمان نقش اصلی و کلیدی را ایفا می‌کند نه فقط در کنگره، به عنوان مثال: استخوان قسمتی از بدن شکسته می‌شود؛ تا وقتی که جوش بخورد به زمان احتیاج دارد و هیچ متخصصی نمی‌تواند دخالتی در این موضوع داشته باشد. در دوران بارداری باید یه مدت زمانی ۹ ماه طی شود . درختان هم به همین صورت، از کاشت درخت تا به ثمر رسیدن آن زمانی باید سپری شود. در پرندگان و دیگر موجودات هم به همین صورت، ما برای رشد به زمان احتیاج داریم.

آموزشهایی که در کنگره انجام می‌گیرد ذره‌ذره اتفاق می‌افتد. آقای مهندس می‌فرمایند: بعضی‌ها فقط ترک می‌کنند و به درمان نمی‌رسند، ولی من هم ترک کردم و هم معالجه شدم. چیزهایی را از دست دادم و چیزهایی را بدست آوردم؛ که قابل مقایسه با هم نیستند. صبح که از خواب بیدار می‌شوم متوجه هستم که چه چیزهایی را بدست آورده‌ام، خماری و بدبختی را از دست داده‌ام.

در کنگره‌۶۰ درمان همیشه بیداری است. در مراکز دیگر برای کنار گذاشتن مواد پروسه زمان لحاظ نمی‌شود و همین امر باعث برگشت شخص مصرف کننده به مواد می‌شود. شخصی که چندین سال در حال مصرف مواد بوده، آیا به یکباره می‌تواند قطع مواد را به سلامت به پایان رساند؟ اغلب افرادی که مواد مصرف می‌کنند همیشه علت اعتیادشان را مشکلات و شکستهایی می‌دانند که در زندگی با آنها روبرو شده‌اند؛ ولی اقای مهندس این را رد می‌کنند و می‌گویند: اینگونه نیست، افراد زیادی هستند که در شرایط مالی و اجتماعی و خانوادگی خوبی به‌ سر می‌برند؛ ولی مصرف‌کننده شده‌اند‌. اغلب اوقات اشخاصی که می‌خواهند به اصطلاح عامیانه ترک کنند، یا مواد را کنار بگذارنند، عده‌ای می‌گویند: نمی‌شود یا تو نمی‌توانی و در این خصوص شرط‌بندی می‌کنند. افرادی که همیشه مثبت فکر می‌کنند، پیروز و موفق هستند و آنهایی که در ناامیدی زندگی می‌کنند با شکست مواجه می‌شوند.

این سیستم قانون طبیعت است که بهترین چیزها را از قدرت مطلق بخواهیم و هر چه را برای خود آرزو می‌کنیم برای دیگران هم بخواهیم. در آخر اقای مهندس فرمودند: ما پرونده‌هایی را قبول و حل کردیم و به‌ پایان رساندیم، چون حل اشکال را خودمان آموختیم.

منبع: سی‌دی شرط‌بندی
نویسنده: همسفر جهانتاب رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر شیرین رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
عکاس: همسفر رحیمه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی بندرعباس

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...