English Version
This Site Is Available In English

ذهن آرام باشد زندگی آرام است

ذهن آرام باشد زندگی آرام است

در سی‌دی روابط آقای مهندس می‌گویند که هر کاری که انجام می‌دهیم؛ باید بدون درگیری باشد. آقای مهندس عقیده دارند که باید یاد بگیریم که انرژی خود را هدر ندهیم. زندگی بر مبنای سه تا محور خواست، تقدیر و فرمان الهی است. بعضی اوقات خواست ما قوی هست تلاش هم زیاد می‌کنیم؛ اما باد مناسب نیست. همه بستگی به نامه پیشین ( تقدیر) دارد. کارهایی که انجام می‌دهیم باید بر مبنای تلاش باشد، تقدیر هم نقش سازنده‌ای دارد. بر مبنای تقدیر الهی، قوانینی وجود دارد که هر کسی از قوانین الهی خارج شود، خودش تباه می‌شود و ضربه می‌خورد و در تمام سطوح، قوانین الهی حاکم است. اینکه ما الان کجا قرار داریم؛ یکی تلاش امروز ماست و دیگری تقدیر الهی. در مورد رابطه ما با دیگران که آیا بر مبنای حسن رابطه است یا بر مبنای جنگ و جدل.

در روابط اندازه خیلی مهم است، صداقت، عشق، حسن رابطه. از نظر آقای مهندس؛ باید رابطه با کل برقرار شود، نه فقط با یک عده خاص؛ چون بهترین علم، علم زندگی کردن است و ما باید یاد بگیریم که با همه رابطه خوب برقرار کنیم و این هنر بسیار مهمی در زندگی ما است؛ باید روابط صحیح را یاد بگیریم که از ما سوء استفاده نکنند. حسن رابطه بر اساس برخورد صحیح روابط شکل می‌گیرد. عکس‌العمل دیگران نشان می‌دهد که آیا ما راه را درست می‌رویم یا خیر. رابطه حسنه ما را در بهشت قرار می‌دهد و رابطه بد ما را در عذاب. ما باید از خود شروع کنیم و روابط حسنه بین خود و اعضای خانواده‌مان برقرار کنیم؛ باید روی نقاط مشترک کار کنیم تا بتوانیم روابط را به تعادل برسانیم. همه چیز ما بر مبنای بیوشیمی بدن ما است.

کورتیزول وقتی بالا می‌رود یک اخلاقی داریم، دوپامین پایین می‌رود یک اخلاقی داریم.یک سری مواد بیوشیمی در بدن؛ باعث می‌شود که ما خوشحال باشیم یا ناراحت. باید مراعات اعضای خانواده را کنیم. کینه‌ها را صاف کنیم. خداوند به انسان اختیار داده که در زندگی، راه خودش را پیدا کند. در این مسیر گاهی اوقات ذهن خراب است و زندگی خراب می‌شود، ذهن آرام باشد، زندگی انسان در بهشت است. از نکات منفی و آشفتگی که در زندگی پیش می‌آید نترسیم و اینها نشانه‌ای است از عبور یک مقطعی به مقطعی دیگر؛ شاید بعضی اوقات صبر ما کم شود؛ ولی نباید ناامید شویم؛ باید به جسم و روح خود بها دهیم و مراقب سلامت هر دو باشیم.

منبع: سی‌دی روابط
نویسنده: همسفر زهرا راهنمای تازه‌واردین (لژیون مرزبانی)
رابط خبری همسفر فروزان راهنمای تازه‌واردین ( لژیون مرزبانی)
ویرایش و ارسال: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...