English Version
This Site Is Available In English

سایت کنگره دانایی را به همگان منتقل می‌کند

سایت کنگره دانایی را به همگان منتقل می‌کند

نهمین جاسه از دوره‌ی بیست و هشتم سری کارگاه‌های آموزی کنگره60؛ ویژه‌ی مسافران و همسفران نمایندگی زنجان؛ با استادی راهنما مسافر سعید، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر حسین؛ با دستور جلسه‌ی از سایت و فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره چگونه استفاده می‌کنیم؟ روز پنج‌شنبه 2 مهر 1405 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم و امیدوارم حال همه شما خوب باشد.

شاید باور این موضوع برای بعضی از شما دشوار باشد، ولی این وعده را به شما می‌دهم؛ از این بابت که به خاطر مصرف مواد مخدر با کنگره۶۰ آشنا شده‌اید خوشحال باشید، چون مطمئن باشید به واسطه این آشنایی می‌توانید هر آن چیزی که از دست داده‌اید را مجددا به دست آورید و روز به روز در مسیر رشد و پیشرفت گام برداید، البته به شرطی که در صراط مستقیم حرکت کنید‌.

پس از این همه سال حضور در کنگره۶۰ با اطمینان خاطر به شما می‌گویم که بزرگترین اتفاق زندگی من آشنایی با کنگره۶۰ و بزرگترین افتخار زندگی من خدمت در کنگره۶۰ در کسوت راهنما می‌باشد.

هستی زبان مخصوص به خود را دارد و ما باید این زبان را فرا بگیریم در غیر این صورت اگر ما هر چیزی از هستی بخواهیم برعکس خواسته ما اتفاق خواهد افتاد، این موضوع را می‌توانیم به همه چیز در زندگی تعمیم دهیم.

دانایی زبان هستی است و ما با افزایش دانایی می‌توانیم به هر خواسته معقولی که داریم برسیم بنابراین دانایی بزرگترین دوست انسان است که به مرور زمان تبدیل به ظرفیت می‌شود و در نقطه مقابل بزرگترین دشمن انسان جهل و نادانی اوست که باعث می‌شود هر آن چیزی که دارد را از دست بدهد.

من ۱۱ سال پیش در اوج ناامیدی وارد کنگره۶۰ شدم و برای من باوری در ناباوری است که بعد از گذشت این همه سال به این جایگاه در کنگره۶۰ و بیرون از کنگره۶۰ رسیده‌ام، بزرگترین همراه من در این مسیر افزایش دانایی بود که از طریق آموزش‌های کنگره۶۰ حاصل شد.

کاش من ۱۵ سال پیش این دانایی که به واسطه آموزش‌های کنگره۶۰ کسب کرده‌ام را داشتم، در مسیر افزایش دانایی سایت کنگره۶۰، فضای مجازی و هوش مصنوعی یکی از بهترین ابزارهای ما است.

کسی که در کنگره۶۰ درمان شده است از لحاظ مالی و کیفیت زندگی در مراتب بالایی قرار دارد، بنابراین تمام تلاش ما باید به کسب دانایی و شناخت خود از طریق آموزش‌های کنگره۶۰ معطوف شود و در این راه هیچ موضوعی نباید ما را از مسیر رشد و پیشرفت خارج کند.

کسی که در کنگره۶۰ دچار غرور و منیت شود و در پاسخ هر سوالی بگوید من می‌دانم به زودی قبله خود را گم کرده و از دور خارج می‌شود، خوش به سعادت کسی که بگوید من نمی‌دانم و منیت نداشته باشد، این شخص نصف مسیر را طی کرده است بدون اینکه کار خاصی انجام داده باشد.

اعتیاد از ما اطرافیان را گرفته بود و نبود اطرافیان باعث گردید تا ما از فرآیند آموزش باز بمانیم، برای رشد و پیشرفت ما باید منیت را کنار بگذاریم و با اطرافیان در ارتباط باشیم تا فرآیند آموزش در ما متوقف نشود و آن موقع است که معجزه کنگره۶۰ را مشاهده می‌نماییم.

 

رهایی هفته‌ی جاری:

مسافر سجاد از لژیون ویلیام وایت به راهنمایی مسافر ابراهیم

 

 

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:

تایپ: مسافر خسرو از لژیون هفتم

ویراستار: راهنمای تازه‌واردین مسافر مهرداد

ارسال: مرزبان خبری مسافر مجید


 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...