English Version
This Site Is Available In English

بررسی دستور جلسه صورت مسئله اعتیاد

بررسی دستور جلسه صورت مسئله اعتیاد

به نام قدرت مطلق الله
جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰
شعبه : همسفران اقا شیخ بهایی اصفهان


دستور جلسه : صورت مسئله اعتیاد
نگارنده : همسفر محمد طاها لشنی
لژیون : هشتم

تاریخ : مهرماه ۱۴۰۵


خلاصه :
در گردابی از ضد ارزش ها و ارزش ها گرفتار امده ام گاه خود را در قعر تاریکی میبینم و گاه در ساحل ارام پاکی. مرز واقیت محو شده نمیدانم انسانی هستم که طعم تلخی را چشیده یا غرق در تاریکی هستم و در خلسه ای سنگین سراب پاکی میبینم.


مقدمه :
به راستی که مصرف مخدرحس ها را به هم میریزد،خواب و بیداری درک و ادراک رو با پاسخ های غیر منطقی جواب میدهد.
تمامی عادت هایی و رفتارهایی که بد به شمار می روند از جمله مصرف انتی ایکس ها که سیستم بدنی را دچار وابستگی میکنند که انسان را از حالت عادی خارج میکنند وترک ناگهانی انها باعث اختلال و بهم ریختگی حس ها شود اعتیاد نام دارد.


سوال اصلی :
چرا باید از مخدر و عاداتی که به ان های اعتیاد داریم دست بکشیم! چرا چنین چیز هایی را زد ارزش ها تلقی میکنیم! عادت هایی که بهترین حس های خوب را به ارزانی به ما میفروشند را چرا باید کنار گذاشت!
فرض کنید دنیایی خیالی بسازیم، اطرافمان را پراز عادت های و مواد های اعتیاد اور کنیم، نیاز مالی نداریم و به هیچ کاری نیازمند نیستیم، دور از انسان ها زندگی میکنیم و اتش مصرف ما دامن کسی را نمی گیرد.


آموزش :
مهندس دژاکام :
انسان در هر مقطع از زندگی و حیات خودش یک سری حواس داره که این حواس و حس ها استاندارد خودشون رو دارند؛ مثلا شنوایی یک معیار مشخص داره اگر کم بشنویم صدای اطرافمون رو متوجه نمیشیم و اگر زیاد از حد باشه شنوایی مون حتی صدای یک پشه هم ازار دهندست.
اگر حس بویایی ما زیاد تر از حدش باشه بوی اطرافیانمون
باعث بد شدن حال ما میشه.
کسی که الکل مصرف میکنه حس هاش جا به جا میشن و واکنش های غیر منطقی از خودش بروز میده، مثلا بی دلیل دعوا میکنه یا بس دلیل میخنده.
امفتامین (شیشه ) برای سرباز های نازی ساخته شد تا درد و خستگی رو متوجه نشن، بقیه جنگ جو ها هم بودن که چیزای دگ مصرف میکردند مثلا مشروب، یا در قبیله سرخ پوست ها قبل از جنگ برخی از مواد های مخدر استفاده میشده .
اعتیاد میتونه ژنتیکی باشه اگر مواد شبه افیونی بدن به درستی ترشح نشوند بدن از حالت تعادل خارج میشه یا خمار میشه.
اختلال دراین مواد از جمله سرتونین، دوپامین، نو ادرنالین
و… باعث بروز بیماری هایی همچو میگرن ، افسردگی، کم و یا زیاد خابیدن، کم خوری و پرخوری و مشکلات جسمی و روانی دیگر میشه.


تجربه :
فرض کن در دنیای مجازی و گیم به بهترین بازیکن تبدیل میشوی، شهر هارا فتح میکنی به بهترین فرمانده بدل میشوی
در اسمان های خیالی پرواز میکنی و عظیم ترین شهر ها را بنا می نهی و نیروهای بد و منفی را از بین میبری.
اما در واقعیت از به کار گیری ساده ترین سلاح و ابزار ناتوانی در همین حال نیروهای منفی و چالش های واقعی پیرامونت روز افزون شده و تو در جبهه زد ارزش های قرار گرفته ای و بنای شهر وجودی خودت در حال نابودیست.
نادیده گرفتن زندگی واقعی و توجه کردن به نیروهای منفی از جمله اثار به هم ریختگی حس ها می باشد.


نتیجه:
زمانی که سرخوشی غیر طبیعی به ما دست میدهد بهای خوشحالی حقیقی ارزان میشود، و دیگر نمیتوان حس شیرین و اصیل شاد بودن را برگرداند.


منابع:
سخنان و اموزه های مهندس حسین دژاکام، محتوا و اموزه های کنگره ۶۰، سی دی صورت مسئله اعتیاد، سی دی اعتیاد و مراسم ایینی.

 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...