English Version
This Site Is Available In English

داشتن روانی سالم، همراه با جسم سالم

داشتن روانی سالم، همراه با جسم سالم

جلسه پنجم از دوره چهل و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ عمان‌ سامانی شهرکرد به استادی همسفر پرتو، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر ثریا با دستور جلسه «صورت مسئله اعتیاد» روز يکشنبه 5 مهرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در ابتدا آغاز سال تحصیلی جمعیت احیای انسانی کنگره 60، را خدمت کلیه همسفران تبریک می‌گویم. همان‌طور که می‌دانیم هر دستور جلسه‌ای که آقای مهندس حسین دژاکام بیان می‌کنند، برای ما آموزش دارد. اولین دستور جلسه هم صورت‌ مسئله اعتیاد است به این علت که وقتی من تازه، وارد کنگره می‌شوم هیچ‌گونه آگاهی نسبت به اعتیاد، تخریب‌هایی‌ که‌ ایجاد‌ کرده‌ است‌ و همچنین طریقه‌ درمان آن نمی‌دانم؛ پس برای این‌که همسفر و مسافر با مقوله‌ اعتیاد آشنا شوند، اولين دستور جلسه را صورت مسئله اعتیاد قرار داده‌اند.

در مقاله‌ اول کتاب «چهارده مقاله» از آقای مهندس حسین دژاکام در مورد این مسئله آقای مهندس حسین دژاکام به خوبی توضیح داده‌اند. متن سخنرانی و مقاله ایشان در سال ۷۸ در دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان ارائه شده است و مورد استقبال خیلی از عزیزان قرار گرفته‌است.

من قبل از ورود به سیستم جمعیت احیای انسانی کنگره هیچ‌گونه اطلاعی در مورد اعتیاد نداشتم و نمی‌دانستم اعتیاد یک نوع بیماری است؛ بعد از ورود به این سیستم درمانی تازه متوجه شدم که اعتیاد یک نوع بیماری است و دیدگاه‌ من نسبت به اعتیاد و فرد مصرف‌کننده تغییر پیدا کرد. اعتیاد باعث می‌شود که روی سیستم جسم، روان و جهان‌بینی فرد تخریب ایجاد کند. در بدن ما یک‌سری مواد شبه افیونی به صورت طبیعی است که‌ خداوند در وجود ما قرار داده  و زمانی‌که این مواد از چرخه‌ طبیعی خودشان‌ خارج شوند؛ یعنی یک سری مواد را از بیرون وارد جسم کنیم، باعث می‌شود که سیستم ایکس بدن یا همان موادشبه‌افیونی از چرخه‌ تعادل طبیعی خارج شوند، عمل جایگزینی انجام شود و مواد شبه افیونی بدن دیگر به کار خود ادامه نمی‌دهند و روی جسم، روان یا همان خلق و خو اثر می‌گذارند، چون وقتی جسم دچار تخریب شود، خود به خود روی اعصاب، روان  و همچنین جهان‌بینی من یا فرد مصرف‌کننده  تاثیر می‌گذارد ولی الانه با درمان اعتیاد باعث شده که وقتی درمان صورت می‌گیرد، آن سیستم‌ها به حالت طبیعی و اول خودش برگردد.

آقای مهندس حسین دژاکام، بعد از ترک‌های ناموفقی که داشتند در پانزدهم ماه رمضان سال 75 شروع به تنظیم‌کردن مواد مصرفی خود کردند و کم‌کم مصرف‌شان را کم کردند ودر نتیجه باعث کشف صورت مسئله اعتیاد، ابداع متد DST و داروی OT شدند. ایشان وقتی در آذرماه 76 با کشف صورت مسئله اعتیاد به درمان قطعی رسیدند؛ این علم و دانش اعتیاد را در اختیار دیگران قرار دادند و فقط برای خودشان استفاده نکردند و با تحقیقات و انجام این روش درمانی بر روی مصرف‌کنندگان دیگر پایه و زیربنای سیستم درمانی جمعیت احیای انسانی کنگره60 گذاشته شد. من باید قدردان و سپاسگزار ایشان و خانواده گرامی ایشان باشم که با این گذشت و ایثاری که انجام دادند، الان من می‌توانم روی این صندلی‌ها بنشینم و از این آموزش‌های بسیار نابی که در اختیار من و امثال من قرار می‌دهند، بهره ببرم تا هم به درمان خودم و هم مسافرم بپردازم که واقعا اگر این گذشت و فداکاری نبود مشخص نبود الان من و مسافرم در چه وضعیتی قرار گرفته بودیم. صمیمانه از ایشان و خانواده بزرگوارشان متشکر و سپاسگزارم.

در ادامه با کشف صورت مسئله اعتیاد، به کشف صورت مسئله‌های دیگری همچون درمان سیگار، درمان چاقی و اضافه‌وزن و همچنین بیماری‌های صعب‌العلاجی مانند: سرطان، ام‌اس، صرع، کولیت و ...  پرداختند که هم‌اکنون مقالات و سخنرانی‌های ایشان در این زمینه‌ها موجود است که می‌توانم از این مطالب استفاده کنم. پس علم پیچیده نیست و هر چیزی کلیدی دارد. وقتی صورت مسئله هر چیزی به دست بیاید، حل‌کردن آن مسئله بسیار سهل و آسان می‌شود و بیان این مسئله در تمام سطوح زندگی  کاربرد دارد و من می‌توانم از آن برای رفع مشکلات و حل کردن مسائل زندگی استفاده کنم.

من از این دستور جلسه این را یاد گرفتم که عمل جایگزینی مواد مخدر بیرونی به کارکرد و تولید مواد مخدر طبیعی بدن آسیب زده و باعث می‌شود این مواد دیگر در بدن من تولید و ترشح نشود مانند: اندروفین، انکفالین، سروتونین و... و این حل شدن صورت مسئله اعتیاد توسط آقای مهندس حسین دژاکام گام بزرگی بود در زمینه درمان اعتیاد که قبل از این هیچگونه اعتقادی به درمان قطعی وجود نداشت و می‌گفتند که اعتیاد درمان ندارد. آقای مهندس حسین دژاکام، برای درمان مثلثی را مطرح کردند که شامل؛ جسم، روان و جهان‌بینی است که باید همه اضلاع این مثلث به طور یکسان درمان شود و نمی‌شود که فقط روی یک ضلع مثلث کار شود، هر سه ضلع باید در راستای هم به تعادل برسند. همچنین باید با متد DST، دارویOT و مدت زمان 10 الی 11 ماه این درمان، انجام شود.

همچنین یاد گرفتم که من همسفر که مصرف‌کننده نبودم؛ پس چرا جسم من هم از تعادل طبیعی خارج شده! به دلیل این‌که من هم دچار افکارمنفی و پریشان، ناامیدی، عدم اعتماد به‌نفس و تاریکی‌ها و ضدارزش‌های که در وجودم قرار داشت، باعث شد تا عملکرد این مواد شبه‌افیونی از تعادل خارج شود و من هم دچار تخریب و آسیب شوم. پس برای به تعادل رسیدن و حال خوب باید که فقط به درمان خودم بپردازم و کاری به درمان مسافرم نداشته باشم و به قولی او را رها کنم. وقتی من در مسیر ارزش‌ها قرار بگیرم و آموزش‌ها را کاربردی کنم، قطعا که به آ آرامش و جسم سالم می‌رسم و به دنبال جسم سالم، روان و جهان‌بینی من هم سالم می‌شود که در این زمان می‌توانم همسفر خوبی برای مسافرم باشم.

«همچنین در ادامه جلسه و با پایان دوره خدمتی همسفرپرتو، همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر ریحانه به‌ عنوان نگهبان جدید سایت همسفران نمایندگی عمان سامانی معرفی شد. ضمن عرض خدا قوت خدمت همسفر پرتو و سپاس بابت این دوره خدمتی، به همسفر اکرم تبریک عرض کرده و دوران خدمتی پرباری را برایشان از خداوند مهربان طلب می‌کنیم.»

مرزبانان کشیک: همسفرسمیه و مسافر سعید
تایپیست‌: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر مهشید رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر سمیه،  مرزبان خبری
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...