English Version
This Site Is Available In English

سایت، دریچه‌ای برای رساندن آموزش کنگره ۶۰ به جویندگان راه درمان

سایت، دریچه‌ای برای رساندن آموزش کنگره ۶۰  به جویندگان راه درمان

هفتمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی ایذه با استادی مسافر حسن، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر کورش، با دستور جلسه از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره ۶۰ چگونه استفاده می‌کنم؟ در روز یکشنبه مورخ ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد؛

سلام دوستان، حسن هستم یک مسافر، از آقا هادی و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که این فرصت را به من دادند تا در این جایگاه آموزش بگیرم و خدمت کنم. این هفته را به جناب آقای مهندس و تمام خدمتگزاران سایت تبریک می‌گویم و امیدوارم هر شخصی در هر جایگاهی که خدمت می‌کند، موفق باشد.

در مورد دستور جلسه، من فکر می‌کنم این موضوع را می‌شود در سه بخش بررسی کرد: سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی.

سایت برای من در واقع یک دروازه ورود است؛ دروازه‌ای که از طریق آن می‌توانم از آموزش‌های کنگره ۶۰ استفاده کنم. وقتی وارد صفحات سایت می‌شوم، می‌توانم آموزش بگیرم، خودم را بهتر بشناسم و کم‌وکاستی‌های خودم را پیدا کنم و در راستای درمان اعتیاد و بهتر زیستن، آموزش‌هایی را که می‌گیرم در زندگی به اجرا دربیاورم.

امروز زبان مدرن تکنولوژی، اینترنت شده است. اگر بخواهیم مقایسه کنیم، سال‌ها پیش در هر شهر کیوسک‌هایی وجود داشت که مردم برای گرفتن روزنامه و اطلاعات به آن‌ها مراجعه می‌کردند، اما امروز دیگر آن کیوسک‌ها را کمتر می‌بینیم؛ چون زبان انتقال اطلاعات تغییر کرده است. امروز آموزش و انتقال اطلاعات در بستر اینترنت انجام می‌شود و تقریباً شما در دست پیر و جوان، حتی کودکان و نوجوانان گوشی می‌بینید که از طریق آن به اطلاعات مختلف دسترسی دارد.

اما برای منِ حسن، سایت کنگره ۶۰ فقط محلی برای گرفتن اطلاعات نیست؛ یک دریچه برای آموزش گرفتن و بهتر زیستن است. سایت کنگره ۶۰ در آذرماه سال ۱۳۸۲ به همت آقای مهندس به صورت رسمی راه‌اندازی شد و امروز آموزش‌های کنگره را به زبان فارسی و انگلیسی برای استفاده افراد در کشورهای مختلف در اختیار مردم قرار می‌دهد. این موضوع باعث می‌شود روش اصولی درمان اعتیاد کنگره ۶۰ به گوش افرادی برسد که در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند و دنبال راهی برای درمان هستند، اما هنوز راهکاری برای درمان اعتیاد خود پیدا نکرده‌اند.

در مورد اینستاگرام هم باید بگویم که این شبکه اجتماعی یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی دنیاست و مخصوصاً جوانان استفاده زیادی از آن دارند. افراد از طریق اینستاگرام عکس و فیلم و مطالب مختلف را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. جلسات چهارشنبه‌های آقای مهندس هم از طریق لایو اینستاگرام پخش می‌شود.

بنابراین وقتی ما این صفحات را دنبال می‌کنیم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم، در واقع کمک می‌کنیم این دریچه برای افراد بیشتری باز بماند؛ افرادی که شاید در کشور ما نباشند، اما در جای دیگری از دنیا زندگی کنند و تشنه پیدا کردن راه درمان باشند.

اما هوش مصنوعی هم یکی دیگر از ابزارهای جدیدی است که امروز در اختیار ما قرار گرفته است. هوش مصنوعی می‌تواند اطلاعات زیادی را جست‌وجو کند و درباره موضوعات مختلف به ما پاسخ بدهد. ما می‌توانیم درباره یک موضوع از آن سؤال کنیم و اطلاعاتی درباره آن موضوع به دست بیاوریم.

به نظر من، سایت، اینستاگرام و هوش مصنوعی می‌توانند مثل سفیران کوچکی باشند که پیام کنگره ۶۰ را به گوش کسانی می‌رسانند که نیاز به درمان دارند. این ابزارها می‌توانند این پیام را به خانه‌ها ببرند و به جوان‌هایی برسانند که هنوز راه درمان را پیدا نکرده‌اند و تشنه پیدا کردن یک راه هستند.

اگر منِ حسن بخواهم در سایت خدمت کنم، می‌توانم در قرار دادن و رساندن آموزش‌های کنگره ۶۰ به دیگران سهمی داشته باشم تا این آموزش‌ها به گوش افراد بیشتری برسد. اما حتی اگر خدمتگزار سایت هم نباشم، باز می‌توانم با حضور در سایت، بازدید کردن و حمایت از مطالب، سهم کوچک خودم را در این مسیر داشته باشم.

در واقع شاید این سهم کوچک به نظر برسد، اما وقتی همه افراد این سهم کوچک را انجام بدهند، می‌تواند کمک کند پیام و آموزش‌های کنگره ۶۰ به افراد بیشتری در نقاط مختلف دنیا برسد.ممنونم که به مشارکت من گوش کردید.

تایپ؛ مسافر اکبر 

ویراستاری و ارسال؛ مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...