English Version
This Site Is Available In English

سایت و بخش مجازی، پیام‌آور است و می‌تواند یک نفر را که در تاریکی‌های اعتیاد فرو رفته، نجات بدهد. (نمایندگی نسترن اصفهان)

سایت و بخش مجازی، پیام‌آور است و می‌تواند یک نفر را که در تاریکی‌های اعتیاد فرو رفته، نجات بدهد. (نمایندگی نسترن اصفهان)

چهارمین جلسه از دوره ششم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، ویژه خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی نسترن اصفهان، با استادی مسافر مینا، نگهبانی مسافر اعظم و دبیری مسافر مریم، با دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره۶۰ چگونه استفاده می‌کنیم؟» در روز شنبه، مورخ ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۳:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان مینا هستم یک مسافر. 

هفته سایت، اینستاگرام، فضای مجازی و هوش مصنوعی را خدمت خدمت‌گزاران بخش سایت شعبه نسترن تبریک عرض می‌کنم. اگر بخواهم در مورد سایت و فضای مجازی صحبت کنم، باید بگویم یک پل ارتباطی و مسئله‌ای نامرئی است که از دید بسیاری از اعضای کنگره ۶۰ نادیده گرفته شده است. در بخش سایت، فعالیت‌های متعددی انجام می‌گیرد، ولی هیچ‌گاه جلوی چشم ما نیستند.

در قسمت سایت، انتقال مطالب، انتقال دانش و روش ابداعی که جناب آقای مهندس برای ما انجام داده‌اند، بارگذاری می‌شود تا این پیام به دست افرادی که در بند اعتیاد هستند، برسد.

اگر امروز مطلبی از من در سایت بارگذاری می‌شود، انتظار می‌رود بازدید شود و افراد در مورد آن تفکر کنند و با گذاشتن یک کامنت بتوانند حمایت کنند و این بخش، وقتی دیده شود، زمینه رهایی برای افراد دیگر فراهم می‌شود. آموزش‌های ما فقط در یک بخش یا یک مجموعه نباید باشد، بلکه باید گسترده‌تر گردد.

سایت و بخش مجازی، پیام‌آور است و می‌تواند یک نفر را که در تاریکی‌های اعتیاد فرو رفته، نجات بدهد. وقتی شخصی از موبایل خود برای درمان اعتیاد کمک می‌گیرد و «ترک اعتیاد» را سرچ می‌کند، اولین بخشی که در موبایل آن شخص بالا می‌آید، بخش کنگره ۶۰ می‌باشد.

من وقتی امروز در جایگاه خود بتوانم از این بخش حمایت کنم و پیج کنگره ۶۰ بالا بیاید، توانسته‌ام به یک نفر در هر جای این هستی کمک برسانم و شخص با دستور جلسات و مسیر کنگره ۶۰ آشنا می‌شود و می‌تواند چراغی باشد که این مسیر را برای آن شخص که در بند تاریکی است، روشن کند.

در طول روز ما از فضای مجازی استفاده کرده و مطالبی را جست‌وجو می‌کنیم، اما در مورد کنگره۶۰ فقط می‌خواهیم اطلاعات و آگاهی خودمان را قوی‌تر کنیم. من می‌توانم صحبت‌هایی که در مورد دستور جلسه در کارگاه انجام داده‌ام را در سایت ببینم و این وظیفه و هنر تک‌تک ماست که پیام خود را به شخصی که پشت درهای کنگره هست، برسانیم.

استفاده از هوش مصنوعی که الان باب شده، به ما کمک می‌کند با متد و روش‌های جدید پیش برویم و خدا را شکر، جناب مهندس از این امر مستثنی نبودند و همگام با پیشرفت جامعه، ما هم پیش می‌رویم. در گذشته من فکر می‌کردم می‌توانم از هوش مصنوعی برای به دست آوردن مطالب استفاده کنم، ولی اکنون متوجه شدم مطالب ارائه‌شده توسط هوش مصنوعی، همان مطالبی است که خودمان به آن انتقال داده‌ایم و در واقع آموزش اصلی را خودمان باید بگیریم. من باید ابتدا در مورد یک چیزی تحقیق کنم و در نهایت از هوش مصنوعی کمک بگیرم.

در لایو روز چهارشنبه، آقای مهندس تأکید کردند که با گذاشتن کامنت در پیج اینستاگرام کنگره۶۰، به رشد خود کمک نماییم؛ چرا که وقتی خانم‌های مسافر مطلبی را بازدید کرده و در مورد تجارب خویش کامنت بگذارند، بازدید و بازدهی ما بالاتر می‌رود.

گاهی افراد قادر به خواندن کتاب نیستند یا نمی‌توانند از کسی سؤال کنند، اما با مراجعه به موبایل یا فضای مجازی، مسیر خود را پیدا می‌کنند. این مطلب برای جناب مهندس و اهداف کنگره خیلی ارزش‌مند می‌باشد.

من نباید فقط خودم را که به درمان رسیده‌ام، ببینم، بلکه باید پیام رهایی خود را از طریق سایت و فضای مجازی به دیگران انتقال دهم و در بین خانم‌های مصرف‌کننده، ناامیدی و یأس را به باور و امید تبدیل کنم.

نکته مهم دیگر این است که در فضای مجازی، سراغ پیج‌های غیررسمی دیگر نرویم و من نباید پیجی جز کنگره ۶۰ را فالو کنم، چون بازدید پیج اصلی را پایین می‌آورد و خود نوعی خیانت محسوب می‌شود. کنگره ۶۰ در روبیکا، ایتا و اینستاگرام با نشان مخصوص مثلث کنگره۶۰ است و من باید آن‌ها را پیگیری کرده و تشخيص دهم.

ممنون که به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر الهه، لژیون چهارم ـ نمایندگی نسترن اصفهان
ویرایش: مسافر هاجر ـ نمایندگی نسترن اصفهان
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...