English Version
This Site Is Available In English

گفتگو با راهنمای تازه‌واردین مسافر میلاد

گفتگو با راهنمای تازه‌واردین مسافر میلاد

درباره دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره60 چگونه استفاده می‌کنم؟»‌ گفت‌وگویی با راهنمای محترم تازه‌واردین مسافر میلاد تدارک دیده‌ایم که در ادامه توجه شما را به آن جلب می‌کنیم.

_لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید:
سلام دوستان میلاد هستم یک مسافر، مدت تخریب 15 سال، آنتی‌ایکس مصرفی انواع موادمخدر، آخرین آنتی‌ایکس شیشه، هروئین و سورچه، مدت سفر 13 ماه، به روش DST، با داروی OT، به راهنمایی راهنمای محترم آقای حسن‌زاده، رهایی 3 سال 7 ماه در ادامه سفر سیگار انجام دادم به راهنمایی آقای شمس، رهایی 2 سال 9 ماه.

_به نظر شما فضای مجازی چه تأثیری در معرفی کنگره می‌تواند داشته باشد؟
به نظر من یکی از دلایل مهم آشنایی افراد با کنگره فضای مجازی است، اگر بخواهم تجربه خودم را بگویم، زمانی که از طریق یک شخص مصرف‌کننده با کنگره60 آشنا شدم، اولین کاری که کردم در اینترنت جستجو کردم تا ببینم کنگره60 چیست؟ تعدادی کلیپ برای من آمد، از اعلام سفرهای پارک طالقانی و آدرس تمام شعبات که باعث شد نزدیک‌ترین شعبه به محل زندگی‌ام را پیدا کنم و در آنجا به رهایی برسم.

_شما به عنوان فردی که در سایت خدمت کرده‌اید، خدمت در سایت چه تأثیری در زندگی روزمره شما داشته است؟
یکی از بزرگ‌ترین تأثیر‌هایی که در زندگی‌ام احساس کردم این بود که من را نسبت به مشکلات توانمند کرد، اگر بخواهم یک مثال بزنم جایگاه خدمت در سایت همانند دستی بود که من را از باتلاق بیرون کشید، یادم هست زمانی که در آبدارخانه شروع به خدمت کردم برای من خیلی لذت‌بخش بود، آنجا با یک‌سری اصول و قوانین روبه‌رو شدم و مسئولیت‌پذیری را آموختم و توانستم در زندگی‌ام اجرا کنم شاید این موضوع خیلی ساده باشد ولی برای من تأثیر‌گذار بود.

روز اولی که وارد سایت شدم هیچ تجربه‌ای نداشتم یکی از بزرگ‌ترین کمک‌هایی که سایت به من کرد، در زمینه خواندن و نوشتن بود، در نوشتن سی‌دی‌هایم مشکلاتی داشتم، وقتی در سایت شروع به نگارش کردم گره‌های نوشتن در من باز شد و در ادامه با قرائت و ویراستاریِ مطالب طریقه صحبت کردنم در زندگی با افراد تغییر کرد و اعتماد ‌به ‌نفس من را بالا برد، از طرف دیگر من قبل از کنگره اهل کتاب خواندن نبودم، خدمت در این جایگاه باعث شد به کتاب خواندن علاقه‌مند شوم.

_به نظر شما افراد کنگره چه وظیفه‌ای در قبال مطالب سایت و فضای مجازی دارند؟
با ذکر مثال اگر بخواهم بگویم در جشن دیده‌بان در پارک لاله حضور داشتم و سخنان استاد امین را گوش کردم اما زمانی که به عنوان سی‌دی باتلاق در انتشارات بیرون آمد و من دوباره فرمایشات ایشان را گوش کردم برداشتم شکل دیگری داشت، این را میخواهم بگویم که زمانی که استاد صحبت می‌کنند شاید فرد متوجه نشود ولی وقتی به سایت مراجعه می‌کند، می‌تواند با دوباره خواندن آن مطلب آموزش بگیرد و بتواند گره زندگی خودش را باز کند، به نظر من تمام افراد باید مطالب سایت را بخوانند و از آموزش‌ها و تجربیات که در سایت گذاشته می‌شود استفاده کنند.

_کلام آخر:
تشکر می‌کنم از شما بابت این مصاحبه، ما خدمتگزاران سایت مسئولیت داریم در قبال افرادی که در دوره‌های قبل در این جایگاه خدمت کردند و این جایگاه را به ما تحویل دادند ما هم  باید در حفظ آن کوشا باشیم و به دوره‌های بعد تحویل بدهیم، خیلی ممنونم و امیدوارم موفق باشید.

این هفته را به همه خدمتگزاران سایت تبریک می‌گویم.

تهیه‌ و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...