English Version
This Site Is Available In English

آگاهانه بیاموزیم و خالصانه خدمت کنیم

آگاهانه بیاموزیم و خالصانه خدمت کنیم

فضای مجازی بخشی از دنیای امروز ماست که اگر آگاهانه از آن استفاده کنیم، می‌تواند بستری برای خدمت باشد. البته باید توجه داشته باشیم که فضای مجازی مانند یک تیغ دولبه است؛ هم می‌تواند سازنده باشد و هم مخرب. اگر زمان خود را صرف مطالب بیهوده کنیم، نه‌تنها کمکی به ما نمی‌کند، بلکه ممکن است ما را از مسیر آموزش و درمان دور کند. هرچه بیشتر به عمق یک موضوع بپردازیم، ارزش و اهمیت آن را بهتر درک می‌کنیم و از این طریق می‌توانیم به رشد و پیشرفت خود کمک کنیم. در مورد فعالیت در سایت و اینستاگرام جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، ممکن است در نگاه اول تصور کنیم که این کار ساده است و نتوانیم روند تهیه و انتشار مطالب را به‌درستی تصور کنیم.

اما وقتی بادقت بیشتری به این فعالیت‌ها نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم که پشت هر مطلب، تلاش‌های بی‌وقفه‌ای نهفته است. هر مقاله و هر پست، حاصل کار تیمی افرادی است که با عشق برای ارتقای آگاهی و اطلاع‌رسانی تلاش می‌کنند. خدمت در سایت برای من فرصتی بود تا به عظمت این فرایند پی ببرم و متوجه شوم که ارزش واقعی خدمت، در سکوت و بی‌ادعایی است. از آذرماه سال ۱۳۸۲، هم‌زمان با چهارمین سالگرد تولد جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، سایت اینترنتی کنگره در دو بخش فارسی و انگلیسی فعالیت خود را آغاز نمود. دررابطه‌با سایت، آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: «سایت کنگره ۶۰ ویترین کنگره است.»

این جمله برای من بسیار زیبا و قابل‌تأمل است؛ زیرا بازدیدکنندگان سایت، در ابتدا ویترین کنگره را می‌بینند و از همین طریق با کنگره ۶۰ آشنا و جذب می‌شوند. پیج اینستاگرام جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ نیز با مسئولیت خانم شانی دژاکام، در حال حاضر اطلاع‌رسانی مفیدی در زمینه درمان اعتیاد انجام می‌دهد. هر شعبه یک مرزبان خبری دارد که اخبار و فعالیت‌های شعبه را به اینستاگرام منتقل می‌کند. تقریباً بیش از ۳۰ درصد از بازدیدکنندگان سایت کنگره ۶۰ از کشورهای دیگر هستند. دانشگاه‌ها و محققین نیز از طریق سایت و اینستاگرام با کنگره ۶۰ آشنا می‌شوند. امروز در تمام دنیا، اینترنت به‌عنوان یکی از بخش‌های جدانشدنی زندگی انسان‌ها شناخته می‌شود. مصرف‌کننده شیشه که همه می‌گفتند درمان ندارد، در کنگره ۶۰ درمان شده و قهرمان ملی می‌شود.

در کنگره ۶۰ آزادمردانی با ۲۰ سال رهایی داریم و این، نشان‌دهنده ثبات و استمرار در روش DST است. اعضای کنگره ۶۰ از راه دور با کنگره در ارتباط هستند و از طریق سایت می‌توانند از فعالیت‌ها و آموزش‌های آن استفاده نمایند. یک رهاشده در کنگره ۶۰ از فقر فرهنگی، اخلاقی، مادی و معنوی دور می‌شود؛ زیرا تحت آموزش و خدمت قرار دارد و علم چگونه زندگی‌کردن را در کنگره می‌آموزد. اگر در روز ۴۰ یا ۵۰ بازدید داشته باشیم و در اینترنت کلمه «اعتیاد» یا «مواد مخدر» را جست‌وجو کنیم، اولین چیزی که بالا می‌آید، جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ است. بخش بعدی دستور جلسه، «هوش مصنوعی» است. یکی از کاربردهای هوش مصنوعی این است که می‌تواند سؤالات ما را در یک حوزه خاص پاسخ دهد.

اما هوش مصنوعی همیشه درست نمی‌گوید؛ ممکن است در بعضی موارد پاسخ ندهد یا پاسخ نادرستی ارائه کند. به قول آقای مهندس حسین دژاکام: «ما باید همیشه چندقدمی از مطالب جلوتر باشیم تا به صحت‌وسقم آن پی ببریم.» بنابراین، همان‌طور که از فضای مجازی برای آموزش و خدمت استفاده می‌کنیم، در استفاده از هوش مصنوعی نیز باید آگاهانه عمل کنیم و مطالب دریافت‌شده را بررسی و صحت‌وسقم آن‌ها را ارزیابی نماییم. در پایان، هفته سایت را به آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان، سرکار خانم شانی عزیز، مرزبان‌های سایت و همچنین تمامی عزیزانی که به هر نحوی در این مجموعه فعالیت می‌کنند، تبریک می‌گویم. امیدوارم همه ما بتوانیم در انتقال علم درمان اعتیاد به انسان‌هایی که در تاریکی به سر می‌برند و راهی برای رهایی پیدا نکرده‌اند، موفق باشیم.

منابع: سخنان آقای مهندس حسین دژاکام، دیده‌بان‌ها و سایت جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰
نویسنده: همسفر زلیخا رهجوی راهنما همسفر کبری(لژیون سوم)
ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...