English Version
This Site Is Available In English

گفتگو با آقا مهدی ؛ وادی هفتم و تاثیر آن روی من .

گفتگو با آقا مهدی ؛ وادی هفتم و تاثیر آن روی من .

لطفاً به رسم کنگره، خودتان را معرفی کنید.

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر ، آخرین آنتی‌ایکس مصرف شیشه و متادون، روش درمان DST، داروی درمان شربت OT، مدت ۱۴ ماه، با کمک و راهنمایی آقا رضا سفر کردن، مدت رهایی ۵ سال و ۷ ماه.

از نظر شما رابطه خدمت کردن و رسیدن به حال خوش چگونه است؟

خدمت کردن حس قشنگ و شیرینی است که قابل توصیف نیست و باید در جایگاه خدمت قرار بگیریم تا آن را درک کنیم و جایگاه خدمت اصلاً مهم نیست؛ آبدارخانه، مرزبان، راهنما یا دبیر، فقط مهم این است که ما بفهمیم برای رسیدن به حال خوش راهی جز خدمت کردن نداریم.

چه چیزی به حرکت شما در کنگره قدرت می‌دهد؟

 

کنگره ۶۰ زندگی دوباره به من بخشید و آموزش‌های کنگره برای رسیدن به نور، رسیدن به قدرت مطلق، رسیدن به خود. کنگره ۶۰ بهشت روی زمین است.

 

سخن شما به تازه‌واردین که وارد کنگره می‌شوند:

 

من وقتی وارد کنگره شدم با یک وضع خیلی بدی وارد شدم؛ کارتن‌خواب، از همه‌جا رونده.

 

می‌خوام اینو بگم: تازه‌وارد عزیز، اگر هر مشکلی داری، اینجا درست میشه. فقط شرط اصلی اینه که فرمانبردار باشی.

 

کلام آخر

 

از خدای خودم سپاسگزارم که اجازه ورود به کنگره و خدمت کردن بهم داد و از آقای مهندس و خانواده محترمشون سپاسگزارم و سر تعظیم فرود می‌آورم مقابل راهنمای عزیز که هرچه دارم از راهنمایی ایشان است.


ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...