English Version
This Site Is Available In English

انتخاب درست

انتخاب درست

جلسه ششم از دوره نهم سری کارگاه‌های آموزش خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی الوند قزوین با استادی همسفر هستی نگهبانی همسفر فیروزه و دبیری همسفر سمیرا« با دستور جلسه وادی هفتم رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم و تاثیر آن روی من » روز دوشنبه ۲۳ شهریور ماه راس ساعت ۱۷:۰۰آغاز به کار نمود.

 

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه،خانم فیروزه سپاس گزارم که استادی و مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمودندتا خدمت کنم.از خانم مریم ممنونم که اجازه داد در این جایگاه قرار بگیرم تا بتوانم آموزش بگیرم و خدمت کنم.از خانم معصومه راهنمای ویلیام تشکر میکنم که همیشه راه را برای من روشن کردند و کلی حس خوب و انرژی از ایشان گرفتم .از همه ی شما دوستان ممنونم که دراین جلسه حضور دارید .دستور جلسه ی امروز وادی هفتم و تاثیرآن روی من است .پیام وادی هفتم، یک جمله ی بسیار عمیق دارد و آن این است رمز ورازکشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می نماییم.
من وقتی این جمله را از دیدگاه خودم می بینم  بزرگترین مسئله زندگی من نداشتن راه درست بوده است .وقتی وارد کنگره شدم واقعا درک درستی از زندگی نداشتم خیلی از حس های من به واسطه ی مصرف نیکوتین خراب شده بودند وخیلی چیزهارا آن طور که باید نمی دیدم و درک نمی کردم .امروز که به گذشته ی خودم نگاه می کنم می بینم  انسان  در زندگی به یک دو راهی ممکن است برسد و یک انتخاب انجام بدهد و مسیر زندگی اش را کاملٱ تغییر بدهد .

من هم یک جایی از زندگی دریک دوراهی مهم قرار گرفته بودم وباید تصمیم می گرفتم و مسیررا برای خودم روشن می کردم وآنجا به دلیل آگاهی پایین و نگرفتن آموزش، یک تصمیم اشتباه برای خودم گرفتم واین تصمیم اشتباه برای هستی   نتیجه اش  خیلی سنگین بود وزندگی ام را به سمت تباهی برد شکر خدا راه برایم روشن شد توانستم زندگی ام را نجات دهم و از نو بسازم.اما امروز فهمیدم که فقط تصمیم گرفتن مهم نیست؛ مهمترازآن این است که بدانیم که کدام راه را انتخاب کنیم .
شاید آن زمان فکر می کردم راه خودم را انتخاب کرده ام  ولی امروز با آموزش های کنگره متوجه شدم که وقتی انسان راه را نمی شناسد حتی ممکن است با نیت خوب هم ،انتخاب اشتباه داشته باشد.وقتی یک فرد انتخاب اشتباه انجام می دهد، دلیل بر این نیست که اراده ندارد یا قدمی که برداشته درآن مصمم نیست .برای همین وقتی وارد کنگره شدم و بعد از مدتی سفرم را شروع کردم برای من فقط آمدن در یک مکان یا قطع مصرف نیکوتین نبودانگار برای اولین بار کسی راه را به من نشان می داد که چطور تصمیمات درستی بگیرم .

اینجا قسمت دوم وادی برای من خیلی مهم است که می گوید( آنچه برداشت می نماییم )اکنون که سفر ویلیامم را شروع کرده ام احساس می کنم که حال بهتری دارم .ولی چیزی که اکنون برای من جالب است این است که فقط تغییر در یک ماده و رفتار نیست .وقتی من حس هایم را تغییر می دهم  برداشت و نگاهم  از زندگی تغییر می کند.پس اینجا  این را متوجه می شوم که دیدگاهم نسبت به یک اتفاق درست نبود و دیگران راقضاوت می کردم و مشکلات را پایان راهم می دانستم .اما امروز یاد گرفتم که شاید همان اتفاق ودیگران و مشکل با تغییر دیدگاه من معنای دیگری پیدا می کند افراد تغییر نکرده اند مشکلات هم همان مشکل است؛

این حس و دیدگاه من است که تغییر کرده است .وادی هفتم یعنی ابتدا باید راه را پیدا کنم و بعدیاد بگیرم دراین راه درست حرکت وبرداشت کنم.امروز اگر وادی هفتم را بخواهم در خودم خلاصه کنم می گویم بزرگترین اتفاق زندگی من این نبود که فقط از یک نقطه سخت عبور کنم ،بزرگترین اتفاق این بود؛ که راهی را پیدا کردم که خودم دوباره بتوانم خودم را پیدا کنم .شاید هنوز اول راهم و خیلی چیزهارا نمی دانم اما اکنون آرامش بزرگی دارم چون امروز می دانم اگر راه درست باشد حتی اگر قدم هایم کوچک باشند باز هم می توانم به سمت مقصد حرکت کنم .

امروز اگر یک جمله بخواهم به کسی که در این جلسه حضور دارد و در یک دوراهی قرار داردبگویم : و می خواهد تصمیمی را بگیرد ونمی تواند،قبل از  اینکه بپرسی چطور زودتر به مقصد برسم از خودت بپرسی  آیا راهی که انتخاب کرده ام واقعٱ راه درست است ؟چون اگر راه را اشتباه انتخاب کنیم ممکن است خیلی سریع حرکت کنیم اما از  مقصد دور می شویم.من امروز خوشحال هستم که در کنگره 60حضور دارم و با مفهوم راه آشنا شدم و امیدوارم بتوانم نه فقط راه را پیدا کنم بلکه آن قدر آموزش بگیرم که برداشت درست تری از خودم و اطرافیانم داشته باشم.

 در پایان از خدا سپاس گزارم که فرصت این را به من دادتا این جایگاه را تجربه کنم.و امیدوارم در ادامه ی مسیرم بتوانم با حرکت درست ،برداشت درست و خدمت صادقانه قدر این راه را بدانم .
سپاس گذارم از همه ی شما که به صحبت های من گوش کردید.

مرزبان کشیک: همسفرربابه،مسافرحسن
تایپیست :همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون ششم)
عکاس: همسفرندا رهجوی راهنماهمسفر سمیه (لژیون یکم)
ارسال:مرزبان خبری همسفر فاطمه
همسفران نمایندگی الوندقزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...