English Version
This Site Is Available In English

وقتی راه را پیدا می‌کنی

وقتی راه را پیدا می‌کنی

همسفر نیلوفر در مشارکت خود بیان کرد: 

وادی هفتم به من می‌گوید: مهمترین مسئله، یافتن راه درست است. خداوند همه ابزارها، وسایل و امکانات را در اختیارمان قرار داده است. فقط باید بگردیم، کشف کنیم و به کار ببندیم؛ پس نمی‌توانیم مسئولیت را به خدا بسپاریم و باید برویم تا برسیم و برای درست رسیدن، از فرمان عقل بهره ببریم. ابزارها و وسایل که همان نعمت‌های خدادادی هستند، مثل عقل، هوش، دست، پا، آسمان، زمین، درخت، کوه، دشت و هرچه را فکر کنیم؛ حتی کتب آسمانی پیامبران الهی و امامان معصوم، همه و همه فقط و فقط می‌خواهند به ما کمک کنند تا راه را پیدا کنیم و به حقیقت برسیم.

باید بگردیم و کشف کنیم؛ حتی اگر ما سال‌های سال تفکر مثبت برای یافتن راه داشته باشیم و همه جوانب را در نظر بگیریم تا راه درست را انتخاب کنیم، می‌توانیم بگوییم ۷۰ درصد راه را طی کرده‌ایم و ضرری ندیده‌ایم، تا این‌که بدون تعقل وارد راهی شویم و با تحمل سختی‌ها، مشقات زیاد و صرف زمان، باز به ناچار به نقطه اول برگردیم و گاهی عقب‌تر هم رفته باشیم. باز راهی دیگر و اشتباهات دیگری؛ روزبه‌روز به عقب و عقب‌تر برمی‌گردیم. ما راه درست را پیدا نکرده‌ایم، ما تلاش‌مان را کرده‌ایم و در این راه انرژی بسیار زیادی صرف کرده و هدر داده‌ایم. یا ما راه را درست انتخاب می‌کنیم؛ اما در مسیر درست حرکت نمی‌کنیم، رمزگشایی کرده‌ایم، کلید داریم و کلید را نگه داشته‌ایم.

نتیجه مانند آبی است که در جایی می‌ماند و حرکت نمی‌کند، مرداب و بدبو می‌شود و جز تباهی، ندامت و افسوس چیزی نیست و بیشتر در جهل و نادانی خودمان دست و پا می‌زنیم. پیدا کردن راه حل مسئله فوق‌العاده مهم است. تنها دعای باارزشی که در نماز است و روزی ده بار تکرار می‌کنیم: «اهدنا الصراط المستقیم» از خداوند کمک می‌خواهیم ما را به راه راست هدایت کند تا به حقیقت برسیم. حقیقت چیزی است که در گذشته بوده است، در حال هست و در آینده هم باقی و پایدار می‌ماند. به راستی و درستی اصل و منتهای هر چیز، مقصد نهایی ما، وادی چهاردهم، عشق که همان قدرت مطلق است، برسیم.

نویسنده: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوم)
عکاس: همسفر مرضیه رهجوی راهنما نرگس (لژیون اول)
ویرایش: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر افسانه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...