English Version
This Site Is Available In English

جهان و جهان‌ها مملوء از انرژی است

جهان و جهان‌ها مملوء از انرژی است

همسفر لیلا رهجوی لژیون چهارم از نمایندگی رودکی در باب دستور جلسه《وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماید.) و تاثیر آن روی من》چنین نوشت:

در رابطه با وادی هفتم خدمت دوستان عزیزم عرض می‌کنم‌‌‌‌: رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. در وادی یکم تا چهارم بر روی تفکر متمرکز شدیم و در وادی پنجم دانستیم که بایستی افکار و اندیشه‌های خود را از قوه به فعل در‌آوریم، در وادی ششم فرمانروایی عقل را به رسمیت شناختیم، پس در این وادی بحث را بر روی پیدا کردن راه ادامه می‌دهیم تا به اهمیت آن بیشتر پی ببریم، زیرا این مسئله فوق‌العاده مهم است.
تعیین راه و مسیر خیلی مهم است، چه انسان‌ها و دوستان زیادی قربانی شده‌اند برای اینکه راه را پیدا نکرده‌اند یا اشتباه رفته‌اند، اشتباه رفتن راه فقط سیاسی نیست بلکه برای دوست هم است. ما همه جا می‌توانیم از این‌ مسیرها استفاده کنیم و انتخاب مسیر درست برای ما نقش سازنده‌ای دارد و خیلی مهم است. من می‌خواهم به مسافرت بروم و در بیابان یک مدت بمانم، فصل تابستان هم است باید بدانم که چقدر آب خوردن نیاز من است؟ باید همه‌ی این‌ها محاسبه شود و این کاری است که باید عقل انجام دهد.
اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که عقل بایستی با نیرو‌های خود مجهولات را کشف نماید تا راه درست را به ما نشان دهد؛ پس در این وادی بحث را برای پیدا کردن راه ادامه می‌دهیم تا به اهمیت آن بیشتر پی ببریم؛ زیرا مسئله فوق‌العاده مهمی است. چه انسان‌ها و دوستان زیادی از ما قربانی شده‌اند فقط به‌ دلیل این‌که راه را پیدا نکرده‌اند و یا اشتباه رفته‌اند چه بسیارند انسان‌هایی که قربانی شدند و زندگی آنها متلاشی شد، فقط به خاطر اینکه راه را پیدا نکرده‌اند؛ بنابراین یافتن راه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله‌ها می‌باشد. کشف یعنی چیزی که پنهان باشد و ما پیدایش می‌کنیم؛ بنابراین ما برای کشف حقیقت باید دائماً تلاش کنیم.
ما بعضی اوقات فکر می‌کنیم بهترین راه کوتاه‌ترین راه و ارزان‌ترین راه است؛ چون قبل از یافتن راه و تعیین مسیر حرکت می‌کنیم برای همین است که اکثر اوقات از بی‌راهه سر درمی‌آوریم. اگر ما در گروه خردمندان قرار داشته باشیم و خردمند باشیم می‌دانیم که جهان و جهان‌ها مملوء از انرژی است. خیال می‌کنیم هر چیزی مصنوعی است مجانی است، در ادامه باید بگوییم نه هر چیزی که مصنوعی است مجانی نیست و هر چیزی که مادی است پولی نیست.
خردمند برای یافتن هر راهی اول تفکر و بررسی می‌کند تا صراط مستقیم را پیدا کند، صراط مستقیم یا راه مستقیم راهی است که انسان را به مقصد راستین می‌رساند. شخصی که خردمند باشد برای هر کاری دلیل می‌خواهد، باید مشاهده کند، یک آدم خردمند می‌داند که هیچ ارزانی بی‌علت نیست و هیچ گرانی هم بی‌حکمت نیست. خدمت همه‌ی دوستان خداقوت عرض می‌کنم و برای انجام این خدمت از راهنمای عزیزم، صمیمانه تشکر می‌کنم.

رابط لژیون چهارم: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دهم)
ویرایش و ارسال مطالب: دبیر دوم سایت همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سحر (لژیون نهم)
همسفران نمایندگی رودکی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .