English Version
This Site Is Available In English

انسان خردمند کسی است که از نیروهای مثبت فرمانبرداری کند

انسان خردمند کسی است که از نیروهای مثبت فرمانبرداری کند

چهاردهمين جلسه از دوره چهاردهم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی حافظ شعبه شهریار با نگهبانی مسافر محمد مهدی واستادی مسافر علی و دبیری مسافر اکبر دستور جلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» چهارشنبه18 شهریور ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر، از گروه مرزبانی و ایجنت محترم تشکر می کنم که اداره جلسه رو به بنده واگذار کردند،در رابطه بادستوجلسه از فرمانبرداری تا فرماندهی با توجه به تجربه‌هایی که بنده داشته‌ام انسان هیچ گاه از فرمانبرداری، رها نخواهد شد، حتی در زندگی روزمره نیز ما از نیازهای جسم خود فرمانبرداری می‌کنیم، زمانی که خوابمان می‌آید می‌خوابیم و زمانی که بدنمان نیاز به غذا دارد به آن پاسخ می‌دهیم، بنابراین انسان همیشه در هستی در یک سلسله مراتب فرمانبرداری قرار دارد، در دوران اعتیاد نیز همین گونه بود و شخص از مواد مخدر فرمانبرداری می‌کرد، بنده زمانی که مصرف کننده مواد مخدر بودم به دنبال مواد می‌گشتم و برای تهیه آن پول و انرژی زیادی صرف می‌کردم، این نوع فرمانبرداری مرا به سمت حقارت ترس و ناامیدی می‌برد، بنابراین مهم و تعیین کننده است که انسان از چه چیزی فرمانبرداری کند.
یک مسیر فرمانبرداری از نیروهای منفی است و مسیر دیگر فرمانبرداری از نیروهای ارزشی و خرد و عقل است، وادی ششم نیز به همین موضوع اشاره دارد که باید حکم عقل را در قالب فرمانده کاملاً اجرا کنیم، زمانی که وارد کنگره شصت شدم فرمانبرداری برای بنده یک مشکل بزرگ بود و با خودم می‌گفتم چرا باید حرمت های کنگره شصت را رعایت کنم، اما وقتی در مسیر درمان و خدمت قرار گرفتم متوجه شدم کسانی که فرمانبرداری می‌کنند و تحت نظر نیروهای ارزشی درمان پروتکل و راهنمای خود حرکت می‌کنند به تدریج در مراتب بالاتر قرار می‌گیرند، بنده زمانی که فرمانبرداری از نیروهای مثبت را انتخاب کردم خیر و برکت آن را در زندگی خود دیدم و به این باور رسیدم که انسان خردمند کسی است که بتواند از نیروهای مثبت فرمانبرداری کند.

یک سفر اولی وقتی به صحبت های راهنمای خود گوش می‌دهد و آن‌ها را به اجرا درمی‌آورد در مسیر درمان و سعادت قرار می‌گیرد و قدم به سمت موفقیت برمی‌دارد، همچنین یک مسافر وقتی از ایجنت مرزبان و حرمت های کنگره شصت فرمانبرداری می‌کند در مسیر درست قرار می‌گیرد، به اعتقاد بنده انسان یا از نیروهای منفی فرمانبرداری می‌کند یا از نیروهای مثبت و راه سومی وجود ندارد، چند وقت پیش در شرایطی قرار گرفتم که آقای حکیمی راهنمای محترم از بنده خواستند از جمعی خارج شوم و از شخص دیگری عذرخواهی کنم، این موضوع برای بنده سنگین بود اما آموزش گرفته بودم که باید انتخاب کنم، یا از نفس و جن درون خود تبعیت کنم یا از راهنمایی که بنده را به سمت سلامتی و روشنایی هدایت کرده است.
بنابراین در حضور جمع ایستادم و از آن شخص عذرخواهی کردم، با این کار فرمانبرداری را تجربه کردم و هیچ اتفاق بدی برای بنده رخ نداد، تجربه بنده این است که هر زمان در کنگره شصت فرمانبرداری کردم خیر و برکت آن را دیدم و از بسیاری از مسائل آسیب رسان در امان ماندم، فرمانبرداری درست می‌تواند انسان را از تاریکی به سمت روشنایی و از شکست به سمت موفقیت هدایت کند.

در ادامه انتخابات نگهبانی برگزار گردید و مسافر محسن به عنوان نگهبان چهارشنبه برگزیده شد.

تهیه و تنظیم مرزبان خبری میلاد

بارگذاری : همسفر پویا لژیون ششم

متن خبر:مسافر ابوالفضل لژیون ششم

عکاس :مسافر حسن لژیون دوم

ویرایش :مسافر حمید لژیون نهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .