English Version
This Site Is Available In English

ستون های ساختار کنگره 60

ستون های ساختار کنگره 60

به نام قدرت مطلق الله

جلسه سیزدهم از دوره پنجم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بوئین زهرا، با استادی مسافر اسد، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه "هفته دیده بان" در روز سه‌شنبه 3 شهریور ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌ کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان اسد هستم یک مسافر،
از نگهبان جلسه دبیر محترمشان و همچنین راهنمای خودم تشکر می‌کنم که به من فرصت دادند تا در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
و اما دستور جلسه این هفته یعنی هفته دیده‌بان یکی از دستور جلسات مهم سالیانه کنگره ۶۰ است.
حضور دیدن بانان در شعب مختلف کنگره ۶۰ راه با بازرسی نیز می‌باشد و ریز نکات توسط دیده‌بانان محترم در هر شعبه بررسی و گزارش آن خدمت مهندس ارائه خواهد شد.
در کنگره هر شخص یک وظیفه‌ای دارد، مثلاً ایجنت که مسئول یک نمایندگی می‌باشد. راهنمایان نیز وظیفه خود را که رهایی مسافرین است بر عهده دارند. مرزبانان نیز حافظ حریم و قوانین کنگره ۶۰ در هر نمایندگی می‌باشند. در ابتدای مسیر حرکت کنگره ۶۰ جناب مهندس به عنوان نگهبان یک دیده‌بان را تعیین نمودند. اما با ازدیاد شعب در کنگره ۶۰ این مهم توسط یک نفر انجام نمی‌پذیرفت. بدین صورت طی جلسه‌ای توسط مهندس و اولین دیده‌بان دیده‌بان دوم انتخاب گردید. و این مسیر ادامه یافت تا امروز که کنگره ۱۴ نفره دیده‌بانان را داریم.

کنگره دیده بانان بعد از نگهبان کنگره ۶۰ بالاترین مرجع تصمیم گیری است.
ما در کنگره ۴ هفته را جشن می‌گیریم، هفته ایجنت و مرزبان، هفته همسفران،   هفته راهنمایان  هفته دیده‌بانان.
اما وظیفه ما به عنوان رهجو در این هفته چیست؟
در روز جشن حضور به موقع اعضا، داشتن پوشش و ظاهر مناسب، همراه آوردن همسفران، ارائه پاکت هدیه که شامل پول نو (مبلغ آن مهم نیست) و دلنوشته با خطی زیباست.
در آخر هم می‌خواهم چند بیت شعر سروده خودم را به مناسبت این هفته تقدیم شما کنم:
هر که باشد دیده بان در کنگره، در دل او جا ندارد خشم و کین/ خصلت و کیش دژاکامی دراوست، دست او را داشته در آستین/
شعبه‌ها را این عقابان ناظرند، چهارده خدمتگزار راستین/

تایپ: مسافر حامد

تنظیم و بارگذاری: همسفر محمد

عکاس: مسافر محمد

با تشکر؛ سایت نمایندگی بوئین زهرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .