English Version
This Site Is Available In English

جهان مملو از امواج است

جهان مملو از امواج است

همسفر معصومه✍🏻

پیام سی‌دی جبراختیار۳:

جهان مملو از امواج است، موج‌هایی با طول کم و امواج سهمگین و خطرناک، بین این دو سکوتی است نسبتاً کم عمق و ما هم مانند برگی بر روی این امواج سوار هستیم، بعضی وقت‌ها با خشم به زیر می‌رویم و گاهی چون پر مرغی به سطح آن می‌رسیم؛ باید تعلیم بگیریم که هر لحظه آن را به چه نحوی کنترل کنیم، اگر لحظه‌ها را با اراده و عزم راسخ بتوانیم با صبر طی کنیم طریقه بالا آمدن از زیر چرخه‌های امواج را فرا گرفته‌ایم، آن وقت می‌توانیم بگوییم که ما با مبارزه و جنگ با طبیعت آموختیم که آماده و حاضر به انجام بسیاری از آنچه تو می‌خواهی هستیم.

زندگی و هستی بر روی امواج در این جهان که خود یک حلقه کامل است اینطوری طی می‌شود، به قول شما مانند پر کاهی بیش نیست؛ اما می‌توانید سیر و سفری، چون امواج داشته باشید بدون اینکه در دست‌های امواج فشرده شوید اگر هم این چنین شد، قدرت و توانایی تحمل را تعلیم دیده‌اید، مگر رسول خدا نبودند که هر لحظه می‌خواستند پرواز کنند و از قید تن آزاد شوند؛ اما قدرت مطلق در آن لحظه چنان قدرت و تحملی به ایشان عطا می‌کرد که روزی چند مرتبه به کوه می‌رفتند و باز می‌گشتند؛ باید به قدرت خداوند هر لحظه ایمان آورده شود.

وقت را در این بُعد هستیِ خود، به قطره ارج بگذارید و از آن استفاده مفیدی ببرید، برای لحظه‌های دیگر غیر زمانی آمادگی بیشتری بیابید. در حلقه‌های دیگر حیات به علت اضافه شدن به سرعت زندگی، به نوع دیگر است وقت و زمان به جهتی کوتاه و به جهتی بسیار طولانی و از هر حلقه‌ای که عبور می‌نمائید همچنان که نوع زیست از هر نظر تغییر می‌یابد به زمانِ بی‌زمانی هم به ظاهر چیزی افزوده و کاسته می‌شود. شما همه تبدیل‌ها هستید همان‌طور که از یک منبع انرژی به گونه‌های مختلف، انرژی تولید می‌شود و هیچ نیرویی از بین نمی‌رود تا به منبع تابش خویش ملحق شود.

منبع: سی‌دی جبر اختیار۳
نویسنده: راهنما تازه‌واردین همسفر معصومه
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)
تنظیم و ارسال: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون اول) دبیر سایت
نمایندگی همسفران پروین اعتصامی اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .