English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی ۱و۲

جهان‌بینی ۱و۲

سلام دوستان علی هستم یک مسافر 

《دل نوشته‌ای درباره جهان‌بینی ۱ و۲ استاد امین 》

اساس کار این جهان آن هم به دور از مغلطه و اذعان کلام در خصوص جهان‌بینی بر پایه و اساس منطق برهان بود نه تحلیل، عاطفه، عطوفت و جملات ثقیل بود، این دلنوشته و تحقیقات در باب جهان‌بینی آن‌هم در بعد افکار و امیال و انفاس کنگره 60 با مجموعه از عقل، فکر و تعقل است و نه ذوق احساس بود.

جهان‌بینی عبارت است از نگرش انسان به کل هستی و کنگره براین اصول پایبند یا اعتقاد دارد که کسانی که در درمان اعتیاد موفق شده‌اند که مثلث درمان اعتیاد که جسم، روان و جهان‌بینی را یاد گرفته و اصول آن را به منصه ظهور رسانده‌اند.

جهان‌بینی برای این بود که من ریشه خطاها راپیدا کنم و به مسیر خوب‌ها و ارزش‌ها گام بردارم و آنگاه قوانین آن را بیاموزم وبرای بالا بردن دانایی‌ام باید از مثلث جهالت عبور کنم تا به دانایی لازم برسم.

جهان‌بینی از جهتی به چهار دسته تقسیم می‌گردد علمی، فلسفی، عرفانی و دینی اما در کنگره جهان‌بینی براساس اخلاق آموزش داده می‌شود، در جزوه های جهان‌بینی آموزش‌ها به صورت خیلی ساده گفته شده است تا برای همه قابل فهم و درک باشد.

در جزوه جهان‌بینی تعریف ها ساده است، عقل و ارتباط آن در عین سادگی بسیار راه گشا است و اگر تشخیص صحیح باشد در نتیجه رسیدن به صلح و آرامش است.

در کل آموزش جهان‌بینی به فرد این امکان را می‌دهد که با تفکر و تعقل بتواند کار هایش را در چهارچوب فکری و عقیدتی به صورت عقلی در پایه محفوظات بر همگان مقدم شمارد، این جزوه آموزشی در نهایت متعلق به یک سازمان است که ماموریت آن احیای انسان است تحت عنوان کنگره 60.

کنگره 60 به هردو موضوع توجه دارد معتقد است که بیرون ما آینه درون ما است اگر درون ما به هم ریخته باشد برون ما هم به هم ریخته است اگر تفکرات ما هم به هم ریخته باشد گفتار ما به همین شکل است که درون و برون ما از هم جدا نیستند و این دو موضع با کسب آموزش های جهان‌بینی قابل اصلاح است.

دلنوشته مسافر علی از لژیون سوم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .