English Version
This Site Is Available In English

وادی پنجم وادی عملیاتی

وادی پنجم وادی عملیاتی

ششمین جلسه از دوره پانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی امام‌قلی‌‌‌خان با استادی راهنما همسفر الهه، نگهبانی همسفر شیما و دبیری همسفر زهرا با دستورجلسه «وادی پنجم (در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست، توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید.) و تأثیر آن روی من»‌ روز دوشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد

در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست، توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید. وادی اول تا چهارم یاد گرفتیم چطور تفکر کنیم، وادی پنجم می‌گوید هرچه فکر کردی کافی است. شما اگر یک سی‌دی را هم نگاه کنید، می‌بینید که پر از اطلاعات است؛ اما به نظر شما کاری از آن می‌آید؟ نه! من هم اگر خیلی اطلاعات داشته باشم؛ ولی دانسته‌هایم را عملی نکنم، به چه درد من می‌خورد؟ هیچ.

در وادی اول متوجه شدی راه را اشتباه رفته‌ام، در وادی دوم فهمیدم بیهوده نیامده‌ام و هدف‌دار بوده‌ام، در وادی سوم متوجه شدم کاسه، داغ‌تر از آش نمی‌شود و خودم باید به فکر خودم باشم، در وادی چهارم فهمیدم مسئولیت‌هایت چیست و آن‌ها را گردن خدا نیندازم، خداوند به اندازه کافی مسئولیت‌های خودش را انجام می‌دهد و اما ما این وسط چکار می‌کنیم؟ وقتی به این وادی عملیاتی می‌رسم اول از همه باید در مغز خود تصویرسازی کنم؛ مثلاً من به شما می‌گویم یک گوزن را در نظر بگیرید که شاخ‌های آن به جای ۲ متر، ۵ متر باشد و یال و کوپال شیر هم داشته باشد، شما سریع این تصویر را در ذهن خود خلق می‌کنید.‌ وقتی قرار است در بیرون به چیزی برسم؛ مثلاً ادامه تحصیل بدهم یا قرار است راهنمای خوبی بشوم و لژیونی با نظم داشته باشم، ا‌ول از همه این نظم در ذهن من پدید می‌آید. اگر فقط کاری در ذهن من اتفاق بیفتد که به درد من نمی‌خورد؛ مثلاً در ذهن خود بگویم که من راهنمای خوبی شدم، یک زن خیلی خوبی هم شدم و شوهرم هم از من تعریف می‌کند؛ این‌ها همه در ذهن من است با حلوا حلوا گفتن که دهان من شیرین نمی‌شود؛ ولی می‌خواهم نزدیک به واقعیت شوم و تصویر ذهن من به بیرون تبدیل شود. برای این‌کار لازم است ابتدا ذهن من آرام گیرد.

ما در چند جهان زندگی می‌کنیم که حداقل به سه جهان اشنا هستیم: ۱.جهان خاکی ۲. جهان خواب  ۳. یک جهان دیگر هم به نام جهان ذهن، اگر بخواهم چیزی را که در ذهنم می‌سازم بیرون از ذهن هم به آن برسم، اول باید جهان ذهن، آرام شود. اگر صد تا چیز در ذهنم داشته باشم نمی‌توانم با هم به آن‌ها برسم. حالا اگر بخواهم ذهنم آرام شود اولین قدم توبه است، به خود می‌گویم تو خیلی کارها کردی، اشتباه هم کردی باید بپذیری که زن بداخلاقی هستی یا منیت تو زیاد است یا حرف که می‌زنم فکر کنم جای خدا هستم یا غیبت و قضاوت می‌کنم. توبه این نیست که فقط بپذیری اشتباه کردی؛ مثل این‌که یک نفر به من پول داده و حالا بگویم ببخشید من پولت را از بین بردم؛ ولی او کوتاه نمی‌آید و می‌گوید پول من را پس بده و باید یک حرکتی را هم در قبال آن انجام بدهم. قدم دوم، خودداری است، یعنی کاری را که نمی‌دانم درست یا غلط است را انجام ندهم. ما در کنگره راهنما داریم، راهنما ایجنت دارد، ایجنت اسیسانت دارد و ... زنجیره‌وار به هم متصل هستیم. پس هرچه را که نمی‌دانم؛ نباید انجام بدهم. اگر هم خواستم انجام بدهم؛ باید از کسی که می‌داند مشورت بگیرم؛ ولی بعد خودم به آن برسم و تصمیم‌گیری کنم. قدم سوم قناعت؛ یعنی مثل یک درخت خرما که آب گوگرد و تابش شدید خورشید و گرما را تحمل می‌کند؛ ولی بهترین میوه را می‌دهد. قناعت یعنی، خانه ۵۰ متری داری، خوب همین که هست را بپذیر. صبر با تحمل فرق می‌کند. صبر به تو می‌گوید چیزی که داری روزی تو است، آش خاله‌‌ات است می‌توانی بخوری و بگویی چه آش بدی است، می‌توانی هم بگویی این روزی من است اگر آدم بهتری بودم، شاید روزی بهتری هم می‌گرفتم. قدم بعد تجسس، قضاوت، غیبت، قاضی خودمان باشیم وقتی انگشت به طرف کسی می‌گیریم، سه انگشت دیگرمان به طرف خودمان است و باید خود را متهم کنیم. قدم بعدی پس‌انداز و قدم بعد توکل، رضا و تسلیم است. توکل یعنی کسی بالاتر و فراتر از من است، کسی که من را خلق کرده حالا شما اسم این نیرو را خدا، قدرت مطلق، نیروی مافوق، گاد، الله و یا هرچیزی خواستید بگذارید، "وجودی هست در عالم، خدا نام، که با یادش دل ما گیرد آرام"

آقای امین در سی‌دی غیب فرمودند: وقتی به ایمان رسیدم متوجه شدم که وقتی مشکلی پیش می‌آید خیلی به هم نریزم، وقتی اتفاق خوب می‌افتد خیلی خوشحال نشوم. وادی پنجم در همه قسمت‌ها روی من تأثير داشته است؛ به‌خصوص من آدم بسیار ولخرجی بودم و این وادی باعث‌ شد من پس‌انداز کنم و در این سال‌ها توانستم دنور شوم، در لژیون موسیقی پرداختی داشته باشم و در ادامه امیدوارم جایگاه پهلوانی را درک کنم.

تعویض جایگاه مسئول امتحانات

اعلام رهایی جونز راهنما همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر نفیسه

اعلام رهایی ویلیام همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فاطمه

اعلام رهایی همسفر تکتم رهجوی راهنما همسفر آرزو

اعلام رهایی همسفر شادی رهجوی راهنما همسفر سمیه

اعلام رهایی همسفر زینت رهجوی راهنما همسفر نفیسه

اعلام رهایی همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر آرزو

اعلام رهایی ۳۰ سی‌دی همسفران عزت و زهرا رهجویان راهنما همسفر الهام

نفرات برتر آزمون

نفراتی که در تمام آزمون‌های ۱۴۰۴_۱۴۰۵ شرکت کردند

مرزبانان کشیک: همسفر سودا و مسافر محمد
تایپیست: همسفر صفورا رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هجدهم)
عکاس: همسفر وجیهه رهجوی راهنما همسفر نفیسه (لژیون بیست‌ویکم)
ویرایش و ارسال: مرزبان خبری همسفر الهام
همسفران نمایندگی امام‌قلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .