English Version
This Site Is Available In English

خطرناک ترین ماده مخدری که در این سالها وجود داشت،شیشه بود

خطرناک ترین ماده مخدری که در این سالها وجود داشت،شیشه بود

جلسه هفتم از دور بیست و ششم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی دهخدا با استادی  راهنمای محترم مسافر محمود، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه "  تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد  DST " سه‌شنبه 23  تیر ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

 


خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمود هستم یک مسافر. خدا را شکر که دوباره این لیاقت نصیب من شد که در این جایگاه باشم و آموزش بگیرم و تشکر از نگهبان جلسه و گروه مرزبانی و ایجنت محترم. دستور جلسه ،شیشه  و روانگردان جدید و تاثیر آن روی من است. یادآوری دوران مصرف شیشه،برایم سخت است ، ولی به هرحال اجتناب ناپذیر است زیرا باید تجربیات خود را ارائه بدهیم تا برای درمان کسی کمک کننده باشد. آخرین زمانی که من شیشه استفاده کردم ، ۱۲ سال پیش بود، ولی هنوز بعضی از تخریب‌های فیزیکی و روانی‌اش در من وجود دارد. زمانی که  من به کنگره آمدم، شرایط طوری بود که خود آقای مهندس هم در یکی از سی‌دی‌ها فرمودند: سونامی شیشه در راه است. یعنی واقعاً این اتفاق افتاد و ما در درون آن سونامی بودیم، آن موقع من خاطرم است از هر ۱۰ نفری که برای درمان به کنگره 60 مراجعه می‌کردند، ۷ الی 8  نفر در کنار ماده ای که مصرف می کردند شیشه هم مصرف می کردند. حال علت چه بود؟ علت این بود که در آن زمان به تخریب‌های شیشه آگاهی داده نشده بود، خیلی از ما از این ماده  تعریف می‌شنیدیم ، به عنوان محرک و چیزی که می‌تواند به درمان مصرف شیره کمک کند و چون خماری نداشت و برای مصرف آمفتامین، آزمایشی وجود نداشت.

حتی سازمان‌های مربوطه هم مصرف شیشه را  به عنوان ماده روانگردان جدی نمی‌گرفتند، اگر شما را با شیشه می‌گرفتند ، نهایتاً ۵۰ تومان جریمه می‌کردند ولی به مرور زمان که تخریب‌های شیشه مشخص شد درباره جرم انگاری مصرف شیشه بازنگری انجام شد، چون متوجه تخریب بالای آن  شده بودند.خوشبختانه هم اکنون حتی مصرف کننده‌ها آگاهی دارند و به دو دلیل تخریب شیشه کمتر شده است، دلیل اول ، نهادهای ذی‌ربط ، رسانه‌ها و NGO ها که آگاه سازی مردم را انجام می‌دهند  دلیل دوم شیشه های جدید خالص نیستند.به جرات می‌گویم کثیف‌ترین ماده مخدری که در عمرم تجربه کرده ام، شیشه بود. ولی مهم این است که ما امروز چه کار کنیم؟ در حال حاظر من به این آگاهی رسیده ام که نمی‌خواهم تاوان مصرف کردن را بدهم، دقیقا به علت معادله هزینه و فایده. دکتر الهی قمشه‌ای می‌فرمایند: اگر انسان بفهمد که چه گوهری،در درونش است و جایگاه اش کجاست ،از این دنیا رها می‌شود.بزرگترین خیانتی که یک مصرف کننده در جایگاه پدر، همسر، کارگر می‌کند اول به خودش، بعد به خانواده و جامعه است و خدا را شکر امروز به جایگاهی رسیدم که خودم را پیدا کردم و خودم را دوست دارم. آقای مهندس در سی دی چرایی می‌فرمایند: باید از خود بپرسم چرا مصرف می‌کنم؟ چرا مصرف نمی‌کنم؟از اینکه به صحبت های من گوش دادید سپاسگزارم.

سایت نمایندگی دهخدا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .