هشتمین جلسه از دوره سی و هفتم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی میرداماد اصفهان با استادی راهنمای محترم مسافر محسن،نگهبانی مسافر رسول و دبیری مسافر حافظ با دستور جلسه "تخریبهای شیشه و مواد مخدر های جدید و درمان آن با متد DST" در روز سه شنبه بیست و سوم تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد .
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محسن هستم یک مسافر
ابتدا شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که به من اجازه داد خدمت کنم؛خدا قوت عرض می کنم خدمت ایجنت و گروه مرزبانی بابت تمام خدمات و زحماتی که می کشند.
دستور جلسه امروز تخریب های شیشه و مواد مخدر جدید و درمان آن با متد DST می باشد؛گروه های مشابه که در مقوله اعتیاد فعالیت می کنند اکثرا در گذشته خودشان زندگی می کنند و تماما از بدبختی ها و دوران مصرف اعتیاد یاد می کنند،اما در کنگره ۶۰ ما زیاد روی گذشته تمرکز نمی کنیم و نگاهمان رو به جلو است،گاهی اوقات به آینه عقب هم نگاهی می کنیم و کنگره ۶۰ در سال یک هفته وجود دارد که اعضا از تخریب های خودشان و از مشکلاتی که داشته اند صحبت می کنند.
متاسفانه تفکر غلطی در بین نسل جوان ایجاد شده است که گل یا شیشه و موادی از این قبیل،به علت اینکه آزمایش اعتیاد را مثبت نمی کند اعتیاد ندارد و مشاهده می کنیم که بچه های ۱۸ یا ۱۵ ساله گل مصرف می کنند؛ اما در کنگره ۶۰ با صدای بلند اعلام می کنیم که مواد هایی از جمله شیشه،حشیش،گل،ال اس دی و از این قبیل مواد ها به مراتب هزاران برابر از موادی مثل تریاک،شیره و هروئین خطرناک تر هستند؛ در واقع من به شخصه با این تفکر که شیشه اعتیاد ندارد و برای ترک اعتیاد موثر است مصرف کننده شیشه شدم.
تاریخچه شیشه برمی گردد به زمان جنگ جهانی دوم که به سربازان آمفتامین می دادند تا نخوابند و انرژی هایشان را در نقطه متمرکز کنند، نترس بشوند و خوب بجنگند؛همه ما اطلاع داریم که مواد مخدر در ابتدای کار یک سری وام ها را به انسان می دهد ولی در نهایت،هست و نیست انسان را از او می گیرد؛این مسئله را ما به تجربه دیده ایم که هر چیزی را مواد مخدر به ما داد در انتها آن چیز را تماما از ما می گیرد؛ مصرف شیشه در وحله اول به شخص انرژی زیادی می دهد و تا سه شب قادر است بی خوابی را تحمل کند،البته ابتدای مصرف اما در ادامه مصرف این اتفاق کاملا برعکس می شود؛ چرا؟ چون در ابتدا این وام را به شما داده بود و سپس از انسان باز می گیرد.
مواد اصلی شیشه آمفتامین است؛ آنفتامین یک نوع محرک است و این قابلیت را دارد که مخدرهای طبیعی بدن من را تخریب بکند و یک مرتبه انرژی درونی را آزاد بکند،پس اگر در ابتدا انرژی به من می دهد آن انرژی از خود بدن است که باید مدت زیادی از آن استفاده بکنم و آن را یک دفعه آزادش می کند؛ من با صدای بلند می گویم مواد محرک مثل شیشه خماری دارد و جدا وقتی که شخص خمار است مغز فرمان نمی دهد که حتی راه برود و فوق العاده تخریب آن بالاتر از موادی مثل تریاک،شیره و هروئین است؛ تخریبی که از مصرف روانگردان ها ایجاد می شود در سه قسمت جسم روان و جهان بینی به وجود می آید؛ آسیب هایی که این مواد به جسم وارد می کند که طی ۲ سال تمام دندان ها از بین می رود و این به دلیل اسیدی است که داخل شیشه وجود دارد،مشکل در پروستات شخص به وجود می آورد و این مشکل بسیار خطرناک است و سیستم ایمنی را ضعیف می کند؛ جوش های زیر پوست خیلی بد به وجود می آورد .
آسیب هایی که به روان وارد می کند تیک های عصبی شدید،دو قطبی بودن،حافظه شدیدا از بین می رود،شخص دچار پارکینگسون،اسکیزوفرنی و توهم می شود،حس های درون و حس های بیرون با هم قاطی می شوند و شخص در بیداری خواب می بیند؛در قسمت جهان بینی ابتدا شجاعت می دهد اما در ادامه دچار ترس می شود و همیشه فکر می کند یکی دنبال او است؛ اضطراب،بدبینی و شک از جمله مواردی است که مصرف شیشه به ارمغان می آورد؛این موضوعات تحقیقات و تجربه شخصی خودم بود که مطرح کردم.
اما درمورد درمان این مواد با متدد DST باید بگویم،تمام این مواد و مواد هایی که تا پنجاه سال آینده قرار است تولید بشود،کاری که روی کالبد انسان انجام می دهد،مخدرهای طبیعی بدن را از چرخه طبیعی خارج می کند و کاری که متدد DST انجام می دهد صفر تا صد مخدرهای طبیعی بدن را حتی از روز اولشان بهتر بازسازی می کند؛روش درمان DST به همراه داروی OT تنها راهی است که قادر است مواد مخدر طبیعی بدن را بازسازی بکند و شخص مصرف کننده روانگردان و شیشه باید ایمان داشته باشد که در کنگره درمان می شود.
تجربه و توصیه من به سفر اولی که مصرف کننده شیشه است این است که به هیچ عنوان تنها و گوشه گیر نباشد و حتما باید در جمع قرار بگیرد و زودتر از بقیه در کنگره حضور پیدا کند و با خدمت کردن و مشارکت کردن و ورزش کردن مرتب و مصرف دارو سر ساعت و به اندازه و با خواب شب به موقع آن نظم و اختلاف پتانسیل را ایجاد کند و قطعا با انجام دادن این کارها به درمان می رسد. دنیا می گوید شیشه درمان ندارد اما در کنگره با صدای بلند ما اعلام می کنیم که درمان وجود دارد،به شرط اینکه به حرف های راهنمای خودمان گوش کنیم.
از اینکه به صحبت های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

نگارش: مسافر حسن لژیون 6
عکس: مسافر علی لژیون 4
تنظیم و ارسال: مسافر مهدی لژیون 17
تقدیم به نگاه زیبای شما
نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
1266