English Version
This Site Is Available In English

شیشه مخرب بسیار قوی

شیشه مخرب بسیار قوی

شیشه چیست؟ شیشه نام غیر علمی و رایجی است که به ترکیبات حاصل از ماده‌ مخدر صنعتی با نام علمی آمفتامین‌ گفته می‌شود که داروی محرک و مخرب بسیار قوی بوده و برای درمان برخی بیماری‌ها از قبیل افسردگی‌های خفیف، بیش‌فعالی و چاقی به‌کار می‌رود. تولید محرک شیشه بسیار  ساده‌ است. شیشه در زمان جنگ جهانی دوم برای اولین بار در ژاپن ساخته شده و برای آماده ساختن سربازها در جنگ برای رفع خستگی و گرسنگی آن‌ها  به‌کار می‌رفت.

این ماده محرک بسیار قوی همان‌طور که از نام آن مشخص است یک پودر کریستالی، مانند خرده شیشه سفید، بی‌بو و تلخ‌مزه بوده و به آسانی در آب یا الکل قابل حل است. در این حالت برای تزریق از آن استفاده می‌شود. از مهم‌ترین عوارض طولانی‌ مدت مصرف شيشه كه معمولاً بعد از گذشت چند ماه مصرف، خود را نشان می‌دهد، اختلال در عملكرد دريچه پروستات است و معمولاً ادرار همراه با اسپرم دفع می‌شوند. آسيب‌های كبدی، جوش‌های صورت، ايجاد عفونت در دستگاه گوارش خصوصاً روده‌ها و تضعيف قوای جنسی از ديگر عوارض اين ماده‌ مخدر خطرناك است.

از ديدگاه كنگره۶۰ شيشه يک ماده مخدر می‌باشد که اعتياد به آن در مقايسه با دیگر مواد مخدر شناخته‌ شده نظير ترياك و هروئين بسيار خطرناک‌تر است. ضمناً به اعتقاد كنگره‌۶۰ هر نوع اعتيادی درمان قطعی دارد. هم‌اکنون بسیاری از مصرف‌كنندگان شيشه در كنگره‌۶۰ به درمان قطعی رسيده‌اند. لازم به ذکر است تنها دارویی که می‌تواند اعتیاد به شیشه را به‌طور کامل درمان کند، داروی OT یا شربت تریاک است.

سیستم‌های پزشکی اعتقادی به درمان‌اعتیاد به شیشه با استفاده از داروی اپیوم تینکچر ندارند؛ زیرا معتقدند که ماده مخدر شیشه از دسته محرک‌هایی است که اپیوم به‌ عنوان یک داروی اپیوئیدی نمی‌تواند اعتیاد به شیشه را درمان کند؛ اما باید بگوییم دانش پزشکی در حال حاضر در این زمینه عقب‌ مانده است. در کنگره‌۶۰ هزاران مصرف‌کننده شیشه با استفاده از داروی اپیوم تینکچر یا شربت تریاک درمان شده‌اند از نظر کنگره۶۰ درمان شیشه با OT امری ثبت‌شده و حل‌شده است.

نویسنده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر افسانه (عضو لژیون سردار)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر الهه (عضو لژیون سردار)
رابط خبری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر بهاره (عضو لژیون سردار)
ویراستار و ارسال: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر الهه (عضو لژیون سردار)
همسفران نمایندگی ایمان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .