English Version
This Site Is Available In English

شیشه نوعی آمفتامین محرک که دوپامین بدن را بالا می‌برد

شیشه نوعی آمفتامین محرک که دوپامین بدن را بالا می‌برد

جلسه دوازدهم از دوره چهل وششم جلسات خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی خمین با استادی راهنمای محترم مسافر محسن نگهبانی مسافر علی محمد و دبیری مسافر حسن با دستور جلسه"شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن به روشDST " در روز سه‌شنبه۲۳ تیر ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷:۰۰ برگزار شد.

سلام دوستان محسن هستم یک مسافر؛

سپاسگزار خداوند هستم بابت آقای مهندس، خانواده محترمشان، آموزش‌های کنگره ۶۰ و خارج شدن از تاریکی اعتیاد.

 تبریک عرض می‌کنم خدمت آقای مهدی بابت رهایی جونز و حضور همه مسافران.

 دستور جلسه امروز شیشه و مواد مخدر جدید و درمان آن به روش دی اس تی؛ مصرف شیشه که آقای مهندس می‌فرمایند مصرف کنندگان شاخدار، نوعی آمفتامین محرک که مصرف کننده شیشه وقتی آن را مصرف می‌کند باعث می‌شود دوپامین بدنش بالا برود و وارد فاز دیگری بشود، در نتیجه اندازه‌ها، زمان و همه چیز از نظر خودش تغییر می‌کند و باعث می‌شود به هاله تابان خودش آسیب بزند، که مرز بین این جهان و جهان‌های دیگر است، این مسئله دست خود شخص مصرف کننده نیست و با مصرف شیشه از تعادل خارج می‌شود. وقتی دوپامین بالا می‌رود ناقل‌های عصبی یا همان نوروترانسمیترها از تعادل عصبی خارج می‌شوند و وارد یک جهان لذت بخش و ماورایی می‌شود که قدرت کاذب دانایی، منیت و وارد همین فاز دیگر می‌شود که می‌گویم. متاسفانه در جهان امروز با توجه به مدرن شدن و مشکلات به روز، متاسفانه کلیدهای آنها به روز و مدرن نیست. مانند مدیتیشن، احضار روح و از این قبیل کارها باعث می‌شود که رو بیاورند به مواد مخدر و مصرف شیشه، ما تاریکی‌های زیادی را تجربه کردیم و بالاترین تاریکی، تاریکی اعتیاد است. مصرف شیشه تخریب‌های زیادی دارد و در جنگ جهانی دوم آلمان‌ها برای اینکه بتوانند انرژی بیشتری به سربازها بدهند شیشه را تولید کردند و کم کم وارد بازار شد و بعداً برای درمان هم استفاده می‌شد، که می‌گفتند کسی که تریاک مصرف می‌کند با شیشه می‌تواند آن را ترک کند و متاسفانه به مسیر تاریکی ختم شد.

 درمان به روش دی اس تی اگر بخواد اتفاق بیفتد باید بیماری اعتیاد توسط هر شخص شناخته شود، اگر بیماری اعتیاد را من متوجه نشوم که برای چی به کنگره ۶۰ می‌آیم و دوم اینکه چه آسیب‌هایی به من زده است، نمی‌توانم درمان شوم و در ادامه راه ما باید دل بدهیم به حرف راهنما، گفته‌های آقای مهندس، کتاب ۶۰ درجه و آموزش‌های کنگره ۶۰. اگر این باشد که من فقط بیایم تا دارویم قطع بشود اصلاً نمی‌فهمم که اعتیاد چه بوده و چگونه وارد شد و چگونه دوباره می‌تواند وارد شود و من به عنوان یک سفر دومی نگاه می‌کنم ببینم اعتیاد از کجا وارد شد، که دوباره آن آسیب‌ها را نخورم. آقای مهندس در این مورد می‌فرمایند به گذشته فکر نکنید، ولی گذشته خود را هم فراموش نکنید. اگر من پیوند محبت را برقرار نکنم و دل به راهنما و کنگره ندهم شاید به قطع مصرف برسم، ولی به درمان نمی‌رسم.

 چرا درمان دی اس تی را در نتهای دستور جلسه آورده‌اند؟ به خاطر اینکه سیستم ایکس یا تولید کننده مواد شبه افیونی بدن که به آن سیستم پاداش هم می‌گویند، وقتی من به کنگره می‌آیم و ۱۰ ماه سفر می‌کنم ولی در ادامه ۵۰ سال زندگی می‌کنم و اگر این سیستم راه اندازی شود و به درستی کار کند روی همه مسائل زندگی تاثیر می‌گذارد، اگر من به کنگره آمدم و حالم بد بود، حتماً یک جای کار می‌لنگد، اگر تاریکی اعتیاد را فراموش کنم و به کنگره ۶۰ بیایم و نفهمم که کنگره ۶۰ کجاست، مشکلات به قوت خودش باقی می‌ماند و پیوند محبت برقرار نمی‌شود و کسی که کنگره‌ای باشد به هیچ وجه ناامیدی درون زندگیش راه پیدا نمی‌کند و به حال خوب هم در ادامه می‌رسد. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

گروه سایت نمایندگی خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .