English Version
This Site Is Available In English

شیشه نه مخدر است و نه محرک‌ بلکه مخرب‌ است

شیشه نه مخدر است و نه محرک‌ بلکه مخرب‌ است

آمفتامین مخدری است که با نام شیشه یا کریستال شناخته شده است؛ این ماده مخدر بسیار وحشتناک و خطرناک است که اعتیاد بسیار بالا همراه با توهم به همراه دارد در تقسیم‌ بندی موادمخدرها شیشه را در قسمت محرک‌ها قرار دادند ولی به اعتقاد آقای مهندس حسین دژاکام شیشه، کریستال یا آیس نه جزء مخدرها هست نه محرک‌ها، بلکه می‌توان گفت جزء مخرب‌ها هست.

چیزی که می‌تواند شیشه را درمان کند فقط شربت OT است در تجربیات و تحقیقات کنگره۶۰ و آقای مهندس دژاکام این امر ثابت شده است که شربت تریاک با داشتن ۲۵ آلکالوئید می‌تواند بهترین و کامل‌ترین داروی درمان انواع اعتیاد باشد. مصرف‌کننده شیشه مثل مصرف‌کننده تریاک یا هروئین نیست؛ کسی که تریاک مصرف می‌کند ممکن است خمار شود و خیلی از کارهای دیگری را انجام دهد ولی می‌توان گفت در مقایسه با یک مصرف‌کننده شیشه یک انسان نرمال و عادی به نظر می‌رسد.

مصرف شیشه به میزان ترشح دوپامین اثر می‌گذارد و توهم بسیار بالایی به همراه دارد؛ در کنگره۶۰ اعتیاد به هر نوع ماده مخدر، محرک‌ها، الکل و روانگردان با روش DST و داروی OT زیر نظر راهنمایان با تجربه قابل درمان است و هم‌ زمان با درمان جسم، روان و جهان‌بینی افراد به درمان می‌رسد و پس از ۱۱ ماه یک مصرف‌کننده شیشه یا هر نوع موادی کاملا سالم و به درمان می‌رسد.

اگر درست سفر کند و راه صراط مستقیم برود و بعد از ۱۱ ماه سلامت خود را هم از نظر جسمی، روانی به دست می‌آورد و هم به خانواده، جامعه باز گردانده می‌شود. از آقای مهندس دژاکام تشکر می‌کنم به خاطر تمامی آموزش‌ها و متد DST که در اختیار انسان‌های دردمند قرار دادند تا درمان شوند و به آغوش خانواده برگردند.

 

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر اشرف
رابط خبری:  راهنما همسفر معصومه (لژیون نهم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .