English Version
This Site Is Available In English

انسان‌ها که ساخته بشوند، ساختمان‌ها هم قطعاً ساخته خواهند شد

انسان‌ها که ساخته بشوند، ساختمان‌ها هم قطعاً ساخته خواهند شد

چهارمین جلسه از دوره اول لژیون سردار کنگره60 نمایندگی دورود، با استادی راهنمای محترم مسافر محسن، نگهبانی مسافر پیمان و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه (تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST) یکشنبه 21 تیر ماه ۱۴۰5 ساعت 17 شروع به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، محسن هستم یک مسافر.
خداوند بزرگ را شاکر هستم که امروز در خدمت شما دوستان هستم. از مسئولین شعبه، آقای حمیدرضا، آقای پیمان و همه اعضای شعبه درود تشکر می‌کنم؛ چهره‌ها تا حدودی اکثراً برایم آشنا هستند.

خیلی خوشحالم که امروز اینجا هستم و آرزو دارم که دوستان در این شعبه موفق باشند. چیزی که من خودم هستم، خیلی نزدیک است به بچه‌های همان زمانی که وارد کنگره شدم.
سفر اولم که تمام شد، ما هم می‌شنیدیم که شهرستان‌هایی داریم که نیاز دارند به حمایت.

من خودم به شخصه حس‌ام خیلی به “دورود” می‌خورد؛ اصلاً می‌گفتم یک زمانی می‌شود که من به آنجا بروم؟ حالا به خاطر شرایط و نسبت‌های فامیلی… منتها خب قسمت دوستان بود. خیلی به آن‌ها تبریک می‌گویم و موفق باشند.

شعبه درود چون تازه‌تأسیس است، قطعاً لژیون سردارش هم به‌طبع فعلاً آن قوتی که باید را نگرفته است. منتها این هم خوب است، چون ما می‌توانیم شرایط را طوری که می‌خواهیم بالا بیاوریم؛ یعنی آن چیزی که مدنظرم هست راجع به لژیون سردار، این است که آن انسان‌هایی که حلقه اولیه را تشکیل می‌دهند، انسان‌های قدرتمندی هستند و جدا از قدرتی که دارند، یک فرمانی هم بر دوش این‌ها هست که آن فرمانِ «ساختنِ انسان‌ها» است.

یعنی کسانی که در آن حلقه اول می‌آیند و عضو می‌شوند، این وظیفه را دارند؛ حس من این‌گونه است که این وظیفه را دارند که آن توانی که در درون خودشان هست را برای کشاندن انسان‌های دیگر به این سمت، به کار بگیرند.

چون ما یاد گرفتیم در کنگره که یکی از چیزهایی که می‌تواند انسان را قدرتمند کند و از اعتیاد بیرون بیاورد، بحث کمک مالی است. به تجربه دیده‌ایم افرادی که می‌آیند و مشارکت می‌کنند، دو دسته هستند: یکی افرادی که خیلی قدرتمند هستند و قضیه کنگره را گرفته‌اند و می‌آیند که خودشان را قدرتمندتر کنند؛ و یک دسته از افراد هم هستند که نیاز به گره‌گشایی دارند، در واقع یک گرهی هست که این شخص نمی‌تواند از اعتیاد بیرون بیاید، وقتی می‌آید و کارت می‌کشد، آن احتیاجش برطرف می‌شود و گره باز می‌گردد.

این است که ما راهنماها خودمان بابت این قضیه مسئولیم که چقدر بتوانیم افراد را به این سمت بیاوریم. این واقعاً هدیه است؛ ما اینجا فکر می‌کنیم پول می‌دهیم، ولی در واقع داریم نعمت می‌گیریم. ما که تجربه‌مان بالاتر است، این را از دیگران بهتر درک کرده‌ایم.

وقتی داشتم می‌آمدم، در مسیر یاد آن اوایلِ کارِ خودمان در شعبه افتادم؛ یک زمانی آقا رضا می‌گفتند که ما می‌توانیم زمین بخریم و شعبه درست بکنیم. بعد من با خودم می‌گفتم چطور یک‌سری افرادِ مصرف‌کننده توان در درونشان است؟ و واقعاً اتفاق می‌افتد.

اتفاقاً افراد مصرف‌کننده، بالاترین پتانسیل را در درون خود دارند، بیشتر از هر افراد دیگری. این شد که آن توانایی در ما ایجاد شد. الان شعبه‌ای که داریم، فکر می‌کنم آخر کارش هم هست و ماشالله یکی از بهترین شعبات کشور است. قطعاً این پتانسیل در دورود هم وجود دارد و فقط یک همت می‌خواهد که این قضیه هم ان‌شاءالله به امید خدا قطعاً انجام می‌گیرد.

انسان‌ها که ساخته بشوند، ساختمان‌ها هم قطعاً ساخته خواهند شد. وظیفه ما این است که سعی کنیم نگاه‌مان را سوق بدهیم سمت لژیون؛ اینکه بیایند بیشتر و بیشتر حمایت کنند. چیزی که ما تجربه کردیم در کنگره، این بود که با مشارکت در لژیون سردار به راحتی درمان اتفاق افتاد؛ چیزی که همه فکر می‌کردند درمانی ندارد.

من خودم زمانی که آمدم، واقعاً با آشفتگی زیادی آمدم… توانِ صراط مستقیمِ سردار، می‌تواند از آدمی که در عمق تاریکی هم هست، یک آدم بزرگ بسازد که بتواند به روشنایی هم دست پیدا کند. بیشتر از این وقت جلسه را نمی‌گیرم؛ از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید، ممنون و متشکرم.

عکس : مسافر حسین مرزبان
بارگزاری و ارسال : مسافر حسین مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .