_لطفا به رسم کنگره خودتون را معرفی کنید؟
سلام دوستان امیر هستم یکمسافر
با بیش از بیست سال با انواع آنتی ایکس
آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک،حشیش،شیشه،قرص،روش درمانdst،داروی درمان ot، راهنمای بزرگوارم دیده بان محترم آقای علی اشکذری،مدت زمان سفر اول دوازده ماه و هفت روز،رشته ی ورزشی تیراندازی با کمان،رهایی و آزادی سیزده سال و یک ماه و چند روز.
درضمن سفر سیگار کردم با راهنمایی آقای عباس آقایی،رهایی از دام نیکوتین ده سال و چند ماه و چند روز.
_تجربه خدمت در چه جایگاه هایی را در کنگره ۶۰ داشته اید؟
من قبل از دریافت شال راهنمایی هر خدمتی را تو قسمت نشریات و ot،نگهبانی،دبیری و خدمت های مختلف را در شعبه انجام داده ام،دو دوره و اندی راهنما در نمایندگی آکادمی بوده ام،دو دوره ایجنت شعبه آزادی بودم و مربی درجه ۳ تیراندازی با کمان هستم در حال حاضر و جایگاه خدمتی که دارم خدمت می کنم تو قسمت شورای ورزشی زیر نظر استاد آقای حکیمی به عنوان رابط ورزش بین دفتر شورای ورزشی و نگهبان های شورای ورزشی که نگهبان های کنگره هستن،بنده افتخار انجام این خدمت را دارم.
_طی بازدیدی که از پارک مادر داشتید،آیا برنامه ای در جهت پیشبرد و حمایت از این پارک انجام شده است؟
من اول خداقوت میگم به شما و همه ی بچه هایی که خدمتگزار هستن و دارن خدمت میکنن،از ایجنت محترم آقای حامد بهارلو که بسیار جوان فعال و با ذوقی هستن و وقت میذارن و حمایت های خودشون را از بچه ها انجام می دهند،پارک را به هر صورتی که هست تو تمام رشته های ورزشی حمایت می کنند،خصوصا رشته هایی که طرفدار کمتری داره مثل شطرنج و بسکتبال..
واقعا خداقوت میگم،یه بحثی که مطرح هست تو کنگره اون بحث همدلی هست که بین بچه های اصفهان زبانزد هست و تو این پارک دقیقا من امروز مشاهده کردم این همدلی را،یعنی تمام بچه ها و نگهبان ها،دبیرها و ورزشبان ها همه گوش به فرمان هستن و دارند کارشون را به نحو احسن طبق ضوابط و قوانین انجام می دهند،حالا یک سری نکات هست که فقط جهت هماهنگی و اینکه ما و پارک ها باید با همدیگه هماهنگ باشند که صحبت کردیم و در خدمتشون بودیم و ان شاالله اونها را هم انجام می دهند.
_خدمت کردن در کنگره۶۰ چه نقشی در زندگی شما داشته است؟
البته خدمت کردن تو کنگره۶۰ توفیق میخواد،یعنی وقتی که منِ امیر بعنوان یه خدمتگزار در کنگره ۶۰ توانسته ام حاضر بشم یعنی این توفیق را خداوند به من داده که بتونم که برداشتی داشته باشم از این کاری که دارم انجام می دهم،و تمام ثمره اش و تمام فوایدش به زندگی و کار آدم برمیگرده.
یه جمله ی معروف من همیشه تو لژیون می گفتم به بچه ها که با کنگره باش و پادشاهی کن،بی کنگره باش و هرچه خواهی کن.
این اتفاقه تو زندگی منِ نوعی داره انجام میشه و خداوند را سپاسگزارم که تو کنگره هستم و می تونم خدمت کنم.
_دستور جلسه این هفته قضاوت و جهالت هست،در موردش مشارکتی می کنید؟
در رابطه با دستور جلسه ی قضاوت و جهالت،از همون ابتدای شروع به کار کنگره که دستور جلسات به صورت روتین شده،این دستور جلسه بود و هست و خواهد بود و تمام این دستور جلسات که در ۵۴ هفته هست مهمه و این هم اهمیت ویژه ای داره که داره به من گوشزد میکنه که آقا حواست باشه،باید فکرتو خالی کنی،باید مغزت خالی باشه که بتونی آموزش بگیری و چیزهای جدید یاد بگیری،یکی از مواردی که فکر را درگیر میکنه و هرز میچرخه قضاوت کردنه،قضاوت کردن در رابطه با دیگران،این که اگه من هوشیار باشم که این کار را انجام ندهم،می توانم راحت تر باشم و بیشتر تمرکز کنم،و راهکارش هم اینه که شما میخوای عادت کنی قضاوت نکنی؟کار روزمره است و همه انجام میدن و ما هم انجام میدهیم،ولی هوشیار باشیم که الان دارم قضاوت میکنم..،دیگه قضاوت نمی کنم،این را باید تدریجی از خودمون دور کنیم.
ما توی امتحانات کنگره،امتحان داخلی میدادیم قبل از امتحان کمک راهنمایی و یه سری سوالات می اومد که دقیقا اون سوال را من جوابشو فراموش کرده بودم یا بلد نبودم،فقط می نوشتم دوری از ضد ارزش ها و حرکت به طرف ارزش ها،بعد می دیدم که جواب میخوره به این سوال،همیشه تو کنگره این دو تا جمله که تو وادی پنجم هست و ابتداش تزکیه و پالایش هست و صدق میکنه در همه ی کارها،قضاوت کردن هم یه ضد ارزش هست که ما باید از اون دوری کنیم و بجاش بیاییم داناییمون را افزایش بدیم و خودمون را خوب قضاوت کنیم و از قضاوت دیگران پرهیز کنیم.
_در آخر اگر کلامی یا پیامی دارید بفرمایید؟
در آخر حتما باید از آقای مهندس و خانواده محترمشون تشکر ویژه کنیم،واقعا ایشون مرد بزرگ و متفکری هستند و تمام صفت های انسان برتر را تو خودشون خلاصه کرده اند و باعث شدند که منِ امیر و جمعیتی که در ۹۱ پارک کل کشور هستند و دارند همزمان ورزش انجام می دهند،واقعا ایشون مرد بزرگی هستند که این سیستم را پایه گذاری کرده اند و دارند توسعه می دهند که ما بتوانیم از آموزش های ایشون استفاده کنیم زیر سایشون که مستدام هست و خواهد بود.
و یه تشکر ویژه هم از آقای حکیمی دیده بان محترم ورزش و آقای اشکذری دیده بان محترم پارک ها میکنم که به من و امثال من اجازه دادن که تو این جایگاه ها خدمت کنیم.
مصاحبه،تایپ و ارسال:مسافر هادی
- تعداد بازدید از این مطلب :
11434