English Version
This Site Is Available In English

از تاریکی قضاوت تا روشنایی آگاهی

از تاریکی قضاوت تا روشنایی آگاهی

همسفر سارا در مورد دستور جلسه قضاوت و جهالت دلنوشته‌ای ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

حدود ۳ سال از اذن ورود من به کنگره می‌گذرد. خدا را شکر می‌کنم که لایق نشستن بر صندلی این مکان مقدس بودم. بعد از ورود به کنگره متوجه شدم چقدر جهالت دارم و آموزش‌های کنگره و سی‌دی‌های آموزشی آقای مهندس، بسیار به من کمک کرد تا از جهالت من کاسته شود.

تازه برای من مشخص شد که چقدر قضاوت بی‌جا می‌کردم به‌خصوص در مورد مسافرم. این قضاوت‌های بی‌جا نه‌تنها در مسافرم تخریب بیشتری ایجاد می‌کرد؛ بلکه در من هم تخریب ایجاد می‌کرد و باعث افسردگی و بیماری در من می‌شد؛ اما با ورود به کنگره‌۶۰، موضوع قضاوت برای من باز شد. اکنون دیدگاهم نسبت به مسافرم و جهان هستی تغییر کرده است و این باعث می‌شود حال من هر روز بهتر از قبل شود.

خدا را هزاران بار شکر که اذن ورود مرا در کنگره صادر کرد تا حال خوش را دریافت کنم، از جهان هستی بهره و لذت ببرم و زیبایی و قشنگی دنیا را ببینم.

قدردان آقای مهندس و خانواده محترم ایشان هستم و تمام تلاشم را می‌کنم تا من هم خدمتگزار لایقی شوم. این کوچک‌ترین کاری است در برابر لطف و محبت تمام افرادی که در کنگره خدمت کردند تا کنگره جاری باشد و من همسفر و مسافرم، بیاییم از آموزش‌ها بهره ببریم و به درمان برسیم.

نویسنده: همسفر سارا رهجو راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)
رابط خبری: همسفر مینا ص رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .