وقتی این سیدی را گوش میکردم، جملهای از مهندس دژاکام ذهنم را بهشدت درگیر کرد؛ اینکه بدن انسان، یک سیستم بسیار دقیق، هوشمند و منظم است. تا قبل از آشنایی با کنگره۶۰، تصور میکردم بدن فقط یک ماشین است که اگر دچار مشکل شود، باید با دارو آن را درمان کرد؛ اما این سیدی به من آموخت که بدن توانایی فوقالعادهای برای بازسازی و ترمیم خود دارد، به شرط آنکه فرصت و شرایط مناسب در اختیارش قرار بگیرد.
یکی از نکاتی که برای من بسیار ارزشمند بود، این بود که متوجه شدم تغذیه، خواب، آرامش و دوری از استرس، چه تأثیر عمیقی بر عملکرد جسم و سیستم ایکس دارند. پیش از این تصور میکردم فقط مسافرم دچار تخریب شده است؛ اما با آموزشهای این سیدی فهمیدم که خود من نیز بر اثر سالها نگرانی، اضطراب و تنش، آسیبهایی را به جسم و روان خود وارد کردهام.
مهندس دژاکام به زیبایی توضیح میدهند که بدن برای بازسازی خود به مواد اولیه مناسب نیاز دارد؛ درست مانند کارخانهای که برای ادامه تولید، به مواد اولیه باکیفیت احتیاج دارد. این موضوع باعث شد متوجه شوم اگر خودم از نظر جسمی و روانی در وضعیت مناسبی نباشم، نمیتوانم همراه خوبی برای مسافرم باشم. بنابراین لازم است قبل از هر چیز، ساختمان جسم خودم را بشناسم، به آن احترام بگذارم و از آن بهدرستی مراقبت کنم.
این سیدی به من یاد داد که درمان، تنها قطع مصرف مواد نیست؛ بلکه بازسازی جسمی است که در طول سالها دچار تخریب شده است. امروز خوشحالم که در کنگره۶۰ میآموزم با صبر، آموزش و فراهم کردن شرایط مناسب، به بدن فرصت بدهم تا وظیفهای را که خداوند در وجودش قرار داده است، یعنی ترمیم و بازسازی، بهدرستی انجام دهد. امیدوارم همه ما با بهرهگیری از این آموزشها، قدر این جسم ارزشمند را که امانتی از سوی خداوند است، بیشتر بدانیم و در حفظ و مراقبت از آن کوشا باشیم.
منبع: سیدی ساختار جسم
نویسنده: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر روناک رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر فریبا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیستون کرمانشاه
- تعداد بازدید از این مطلب :
20