English Version
This Site Is Available In English

باید بین احساسات و منطق تعادل برقرار شود

 باید بین احساسات و منطق تعادل برقرار شود

حرمت کنگره دو بار خوانده می‌شود و همین موضوع، اهمیت آن را نشان می‌دهد. بنابراین، همه اعضای کنگره۶۰ باید حرمت‌ها را رعایت کنند تا آموزش‌های لازم را دریافت کرده و زودتر به درمان برسند.

یکی از این حرمت‌ها، نداشتن روابط مالی و کاری بین اعضای کنگره است؛ زیرا ممکن است اختلافاتی بین اعضا به وجود بیاید و اگر فرد بدهکار نتواند بدهی خود را پرداخت کند، کرامت انسانی و صمیمیت بین افراد از بین می‌رود و حتی ممکن است آن شخص دیگر به کنگره نیاید.

در واقع، باید بین احساسات و منطق تعادل برقرار شود؛ اما ممکن است بسیاری از افراد نتوانند این تعادل را حفظ کنند، زیرا منطق به ما می‌آموزد که بر اساس واقعیت‌ها تصمیم بگیریم.

در ورزش نیز باید این حرمت‌ها را رعایت کنیم. به همین دلیل، یک رهجو پس از گذشت سه ماه اجازه دارد روزهای جمعه به پارک بیاید تا فرصت کافی برای آشنایی با حرمت‌ها را پیدا کرده باشد.

ورزش تنها به سلامت جسم محدود نمی‌شود، بلکه معجزه‌ای در روان ما نیز ایجاد می‌کند و بدنی سالم‌تر، ذهنی قوی‌تر و منظم‌تر به وجود می‌آورد.

نویسنده: همسفر نوال، رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون ششم) رشته ورزشی شطرنج
رابط خبری: همسفر زهره مرزبان خبری
پارک هفده هکتاری آبادان
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نمایندگی پرستار رشته ورزشی شطرنج نگهبان سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .