English Version
This Site Is Available In English

حرمت‌ها باعث می‌شود که ما به رهایی برسیم

حرمت‌ها باعث می‌شود که ما به رهایی برسیم

جلسه یازدهم از دوره بیست وسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰نمایندگی ساوه ویژه مسافران با استادی مسافر محمدرضا و نگهبانی همسفر ناصر و دبیری مسافر رامین با دستور جلسه حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی در کنگره۶۰ ممنوع است روز سه شنبه مورخ ۹ تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

از دبیر،نگهبان جلسه و دوستانی که نوشتارها را قرائت کردند تشکر می‌کنم از ایجنت و گروه مرزبانی سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه امروز حرمت کنگره ۶۰ چرا رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است؟
ابتدا ما باید بدانیم که حرمت چیست؟ همانطور که آقای مهندس بیان کردند حرمت یعنی حفظ حریم و رعایت کردن آن یعنی مکان‌های که ممنوع است وارد نشویم.
  در جلسه نوشتار حرمت کنگره ۶۰ دو مرتبه قرائت می‌شود و این به دلیل اهمیت بالایی است که این موضوع دارد و این حرمت‌ها باعث می‌شود که ما به رهایی برسیم و حال خوش برسیم.
در اول حرمت خوانده می‌شود که کنگره مکان مقدس و امنی می‌باشد همانطور که قبلا، ما مسجد را مکان مقدس و امنی می‌دانستیم اینجا هم خیلی مقدس و امن می‌باشد؛ زیرا انسان را احیا می‌کند. من محمدرضا که قبلا مصرف کننده بودم با ورود در کنگره و دریافت آموزش‌ها بایستی قبلی را چال کنم و یک انسان تازه به وجود آورم. ما بایستی حریم یک دیگر را حفظ کنیم، نباید پشت سر دیگران سرزنش کنیم، یکدیگر را مورد تمسخر قرار دهیم یا حرف یکدیگر را قطع کنیم. من قبلا به راحتی وارد حرف دیگران می‌شدم؛ ولی الان متوجه هستم که هر فردی صحبت می‌کند صبر کنم تا صحبت‌هایش تمام شود و خیلی خوشحالم که این آموزش‌ها را دریافت کردم.
ما در زمان مصرف مواردی که در حرمت‌ها مطرح می‌شود را اصلا رعایت نمی‌کردیم برای مثال دروغ گفتن که آقای مهندس هم می‌گویند: یکی از اصلی‌ترین مواردی است که انسان را به سمت ضدارزش‌ها می‌کشاند و در زمان مصرف یک چیز خیلی عادی بود یعنی به راحتی دروغ می‌گفتیم مثلا وقتی مصرف کننده بودیم و از ما میپرسیدن مواد دارید؟ با اینکه جلوی ما بود می‌گفتیم خیر یا مثلا ۵ یا ۶ نفر دور هم بودیم از مسائل ضدارزشی صحبت می‌کردیم در کار دیگران تجسس می‌کردیم و در کار یکدیگر دخالت می‌کردیم تا یک نفر از جمع می‌رفت سریع شروع می‌کردیم پشت سرش بدگویی کردن و این نشانه آن بود که نیروهای منفی بر ما وارد بودند و به راحتی از یکدیگر ایراد می‌گرفتیم.  خداوند را شاکرم که درب کنگره به سوی من باز شد تا من بتوانم بیاییم و آموزش بگیرم و اینجا آموزش‌های را دریافت کردم که خیلی ضروری و مفید بود. آقای مهندس می‌فرمایند که بالاترین هدف کنگره، احیاء مجدد انسان‌ها و دوری از تمام ضدارزش‌ها و حرکت به سوی تعالی انسانی است. در سی‌دی (دشمن) آقای مهندس می‌گویند: فرزندان که اعضاء یک خانواده و بر سر یک سفره بزرگ شدند و جمع می‌شوند با هم غذا می‌خورند و باهم بازی می‌کنند، هیچ‌ کس تصور نمی‌کند که این‌ها روزی با هم دشمن شوند و دلیل آن نگه‌نداشتن حرمت‌هاست که در نهایت کارمان به دادگاه و.. کشانده می‌شود.
ما بایستی حریم یکدیگر را رعایت کنیم و اصلا دیگران را سرزنش نکنیم باید مراقب وسایل شخصی خودمان باشیم.
حرمت‌ها حکم ستون‌های مسجد را دارند که اگر این‌ها به هم نزدیک باشند بقیه فاصله پیدا می‌کند و اگر خیلی دور باشند آن حریم و فاصله از بین می‌رود.
و در آخر حرمت یعنی مثلت عدالت، معرفت، عمل سالم است که اگر این سه ضلع رعایت شود یعنی حرمت‌ها حفظ شده است.

مرزبان کشیک: مسافر حمید
تایپ: مسافر رامین
عکس: مسافر کیکاووس
تنظیم وارسال: مرزبان خبری مسافر علی

نمایندگی ساوه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .