English Version
This Site Is Available In English

کنگره 60 خانه امید تک‌تک ماست

کنگره 60 خانه امید تک‌تک ماست

جلسه سوم از دور شانزدهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران آقا نمایندگی امام قلی خان با استادی مسافر حجت، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر مهدی با دستورجلسه اول: "حرمت کنگره 60، چرا روابط، مالی، کاری و خانوادگی در کنگره 60 ممنوع است؟"  در روز سه شنبه 9 تیرماه ۱۴۰۵ ساعت: ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حجت هستم یک مسافر
از ایجنت محترم و گروه مرزبانی و نگهبان عزیز سپاسگزارم که این خدمت را به من دادند تا بتوانم آموزش بگیرم.
دستور جلسه این هفته بحث حرمت کنگره 60 هست. وقتی که من در سال 1404 وارد کنگره 60 شدم دستور جلسه "حرمت کنگره "60 بود و از خداوند سپاسگزارم که تا به امروز ماندم و دلیل آن هم فرمان‌برداری بود من یک‌سری مطالبی آماده کردم می‌توانیم بگوییم زندگی به بندی وصل است بنام "حرمت" که اگر آن بندِ حرمت‌ها پاره شود کار زندگی تمام است. در تعریف حرمت گفته شده که آدمی پنهان و آشکار بسیار دارد آن که پنهان خود را پنهان می‌دارد مجبور به هویدا کردن آن نکن؛ چون یقیناً آبرویی وجود دارد که مایل به آشکارساختن آن نیست. هر آدمی را حریمی است که مایل به بیان آن نیست. یعنی وقتی شخصی وارد حریم کسی بشود، هم خودش آسیب می‌بیند و هم به دیگری آسیب می‌زند. حفظ حریم‌ها خیلی مهم است مثل قطب‌نما و آهن‌ربا که قطب‌نما راه رو به ما نشان می‌دهد و آهن‌ربا راه رو برایمان گم می‌کند.
در کنگره ما دو مسیر داریم یکی مسیر ارزش‌ها و دیگری مسیر ضد ارزش‌ها و راه میانه یا راه سومی نداریم که مسیر ارزش‌ها همان عشق و تقوا و صداقت است و مسیر ضد ارزش‌ها همان کینه و دروغ و حسادت می‌شود که ما هرگاه از مسیر و حریم ارزش‌ها خارج شویم و به سمت مسیر ضدارزشی برویم آنجا خرابی به بار می‌آید و همین‌طور هم هر وقت از مسیر ضدارزشی خارج شویم به حال خوب می‌رسیم و یک نشانه و پیام‌آور محسوب می‌شویم.
پیام حرمت کنگره به‌خاطر اهمیتی که دارد دو بار در کنگره خوانده می‌شود که باید حتماً به آن توجه شود. در متن حرمت کنگره آمده است "مکان مقدس و امن" که به قول راهنمای خوبمان آقای رسول توکلی همیشه در لژیون می‌گویند: کنگره خانه امید تک‌تک ماست چون احیای یک نفس احیای نفوس است یا موارد دیگر مثل دروغ گفتن و غیبت‌نکردن، حرف یکدیگر را قطع‌نکردن و... که خوشبختانه در کنگره این موارد رعایت می‌گردد و جالب‌تر این که وقتی ما این حرمت‌ها را رعایت می‌کنیم باعث حال خوب خودمان می‌شود و باید این را بدانیم که رعایت‌کردن این موارد محدودیت نیست و اجراکردن تک‌تک آنها حال انسان را خوب می‌کند.
از این که به صحبت‌های من گوش کردن سپاسگزارم.

تایپیست: مسافر رضا لژیون 10 

عکاس: مسافر نادر لژیون 5

ارسال کننده: مسافر علیرضا لژیون 18

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .