English Version
This Site Is Available In English

کنگره۶۰ مکانی مقدس و امن است

کنگره۶۰ مکانی مقدس و امن است

سلام دوستان آرزو هستم یک همسفر

همان‌گونه که ورود به مساجد، امامزادگان و سایر مکان‌ها نیازمند اصول، حرمت و قوانین خود است، جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ نیز بر مبنای همین اصول بنا شده است. زمانی که می‌گویند در کنگره۶۰ رابطه مالی، کاری و خانوادگی ممنوع است، دلیل آن موضوعاتی است که عدم رعایت آن‌ها باعث ناکامی فرد بیمار در جهت درمان اعتیاد می‌شود. در این صورت فرد به میزانی شکاف عمیق بین خود و کنگره۶۰ ایجاد می‌کند که باعث خارج شدن از کنگره می‌شود.

سلام دوستان منصوره هستم یک همسفر

حرمت کنگره۶۰ در جلسات دو مرتبه خوانده می‌شود که نشان می‌دهد حرمت و اجرای آن بسیار مهم و حائز اهمیت است. در ابتدای حرمت کنگره۶۰ نوشته شده است که کنگره مکان مقدس و امن است، این امنیت زمانی اتفاق می‌افتد که افراد در راستای آن حرکت کنند و قوانین و مقررات تعیین‌شده را اجرا کنند تا به آرامش برسند. داشتن رابطه مالی و خانوادگی در کوتاه‌مدت باعث ایجاد تنش، اختلاف، سوءتفاهم و همچنین درگیری‌های مالی می‌شود که خود دلیل بزرگی برای بازماندن از مسیر درمان که هدف کنگره۶۰ است، می‌باشد؛ بنابراین سخنانی که آقای مهندس حسین‌دژاکام درباره حرمت و قوانین این سیستم گفته‌اند که در نوشتارها خوانده می‌شود، دارای تفکر عمیقی برای رسیدن به هدف تعیین‌شده؛ یعنی درمان و رهایی و در ادامه رسیدن به صلح، آسایش و آرامش است.


سلام دوستان مرجان هستم یک همسفر

کنگره۶۰ مکانی مقدس است؛ زیرا دارای قوانین خاصی می‌باشد، این قوانین در شروع و پایان هر جلسه ذکر می‌شود تا کنگره بتواند پا برجا بماند، حرمت کنگره۶۰ به میزانی مهم است که باید در سکوت کامل و بدون حرکت به آن گوش فرا دهیم. یکی از موارد مهم در حرمت کنگره۶۰، نداشتن روابط کاری و مالی است که باید به آن احترام گذاشت. اعضا نمی‌توانند خارج از کنگره۶۰ ارتباط کاری و مالی داشته باشند؛ زیرا این عمل بسیار آسیب‌زننده است و ما را از درمان و خواسته خود دور می‌کند. همه قوانین در حرمت کنگره۶۰ مهم است و با رعایت آن‌ها می‌توان به یک رهایی کامل رسید.


سلام دوستان زینب هستم یک همسفر

در حرمت کنگره۶۰ خوانده می‌شود که کنگره مکان مقدس و امنی می‌‌‌باشد. مقدس است؛ زیرا در این مکان افراد به آرامش و امنیت می‌رسند. در حرمت گفته می‌شود که حرف یکدیگر را قطع نکنیم، از لباس و پوشش نامناسب استفاده نکنیم، دروغ گفتن یا علیه شخصی سرزنش کردن یا شماره تلفن دادن ممنوع است؛ زیرا شماره گرفتن از موارد ضدارزشی و ضد اخلاقی محسوب می‌شود. تحت هیچ شرایطی و بدون هماهنگی، هیچ پولی دریافت نکنیم؛ زیرا ممکن است بین افراد بحثی پیش بیاید و دچار مشکلات شوند و آرامش از آن‌ها کاسته شود و باعث شود درون آن‌ها تخریب‌هایی ایجاد می‌شود و آن‌ها را به سمت تاریکی قرار می‌گیرند. مهم‌تر از همه این است که همه حرمت‌ها باعث پایداری و مستحکم شدن کنگره۶۰ می‌باشد، هر شخصی که وارد این مکان می‌شود باید از این قانون پیروی کند.


رابط‌خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر مهسا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون هشتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حافظ

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .